.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: колежки

колежки

Започнах работа преди 1 седмица.Но проблема е,че не си говоря с колежките.Те си говорят,а аз стоя и не им говоря.Имам чувството,че нямма общи теми с тях и не знам за какво да говоря.Мисля,че ме мислят за темерут,което не е така.Днес една колекжа ме извика и каза,че не трябва да се деля от тях,да седя на страни,а да стоя до тях и да сме си помагали.Държала съм се на дистанция и нз си какво.Не мога да разбера какво трябва данаправя,как да започна разговор,какво да говоря като едната от тях имам чувството че не ме понася,но поне след 2 седмици сит ръгва,защото почва даскало

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Задавай им въпроси,за да ги опознаеш по-добре..
    Говорете си на някаква тема - било то свързана с работата
    или за козметиката..Не знам .....
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SilverRain

Re: колежки

Цитирай Първоначално написано от teodora87
    Но проблема е,че не си говоря с колежките.Те си говорят,а аз стоя и не им говоря.Имам чувството,че няМАМ общи теми с тях и не знам за какво да говоря.
    е естествено, че като седиш и не им говориш ще си мислят, че се делиш от тях ... общи теми винаги се намират .. кво толкова ти пречи да отидеш и да ги питаш, как са кво майната си праят .. абе тебе не са ли те учили да общуваш с хората ..

Дори и да стоиш само до тях и да мълчиш, пак е по-добре, отколкото да висиш отстрани като изгонено кученце. Като толкова не знаеш за какво да говориш, намеси темата за времето.

а може ли само защото не си говоря с колежките шефа да не уволни.Той е мн готин,усмихнат човек,от начало бях объркала сметките и касовите бележки,но той не се скара,и само ми повтаря спокойно,спокойно

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Tс сериозно ли си 87 набор?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мислят те за темерут,защото седиш настрана от тях.Така те си мислят,че не ги понасяш.Започни да общуваш с тях.

тази седмица имам изпити и казах на мойта колежка да каже на шефа,да не ме пише щото трябва да уча.А еднака сервитьорка замина за В.Търново,защото учи задочно и трябваше трите да се редуваме и да работим.Днес се обадих на колежката,която ме уреди да почна работа и тя ми каза,че шефа не ме е писал,но тя мислела че другата седмица няма да ме пише в графика,какво,защо сърди ли се,че когато има голяма нужда от хора аз не отидох.Но пък шефтака каза че няма проблеми за изпитите,но шефанз какво мисли
    какво да правя,дали ме е уволнил?

Супер фен Аватара на Di
    включи се в разговорите им

Супер фен Аватара на Djuff
    Божее как да няма за к'во да си говорите!Се ше измъдриш някоя тема.Как няма да те мислят за темеруд като не общуваш с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си