- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
Няма някакво специално лекарство за преодоляване на срама .. или определен метод.![]()
I'm inlove with a criminal...
Мерси брато,и ти си мн sexy {}{}!Първоначално написано от djstyle
Can It All Be So Simple ?
абее кат нещеш нещеш .. и няма как да не го правиш правилно / искам да кажа добре ;д )всмисъл само зъбките гледай да не искарваш и другото сама ще се научиш (поне така са ми казвали) ... и не трябва да те е срам ... се тая дали разберат , че се ебеш или че праиш свирки
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
На 15 за т'ва ли си мислят кифлите? Как ще духат..тцтц (затъва яко т'ва поколение..)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
^Не затъва! То е затънало.........жалко е, но е факт!!!
И се съмнявам, че дори и 15 имаш, честно...не знак какво ме кара да мисля, че лъжеш за годините, но твоя си работа.....
LadyDy няма как да ти покажа че съм на 15 но твоя си работа :П
ама дори и да лъже и да е на 13 се тая .... щом е почнала да пита отговаряте каквото знаете и т'ва е ...и к'во като сме затънали , вие дали не сте си мислели за това .... разликата е , че ние и го правим не само да си мечтаем ... каква е разликата дали ще го направя на 15 или на 18 освен , че тя ще е млко разпъната а при нас (момчетата) е все тая
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
И да не те е срам, ако нямаш желание няма да се получи добре...
Просто е: щом те е срам значи още не си готова за секс, дори и орален. Трябва време, а може би той не е подходящият за теб. Повярвай, ще дойде време, когато много ще ти се иска и ще забравиш напълно срама. Дотогава не се насилвай да правиш нещо, което не искаш!
Между другото аз съм на 16 и съм в подобна ситуация. Един път отказах лизане не толкова от срам, ами защото не искам да прибързваме. И да ти кажа друго, чак ми се иска да му доставя това удоволствие, за което говориш, но както казах не искам да прибързваме.
Освен личния ми пример, искам да ти дам още един съвет - ако правите неща, които ви сближават емоционално, ефекта при физическата страна на връзката ви веднага ще си проличи и срама ще намалява.![]()
Когато и аз за първи път правих свирки или така наречената орална любов и аз се бях наплашила че незнам как става но то си идва от само себе си и нали знаеш всяко нещо си има първи път![]()
ЛАПАЙ - неискам
ЛАПАЙ - немога
ЛАПАЙ - мирише
ЛАПАЙ - добре
:lol:
винаги има първи път дали ще е сега или утре ква е разликата :D давай днеска щото утре може да няма :grin:
Има имааПървоначално написано от Jessie
Tequla
( с риск да бъда нападната че давам лоши идеи на 15 годишно момиче )
![]()
![]()
![]()
А бе затваряш очи и почвате пък сега за първи път ти е той ще те разбере!
Добре де щом свирка не му правиш, ебали ли сте се ?
Пробвай на тъмно, това съвсем сериозно го казвам.После като се поотпуснеш малко, започни на светло, гледай го в очите и ще видиш колко яко ще бъде и за двама ви.
Иначе това с неопитността-споко.Никой не се е родил научен, колкото и голямо да е това клише.С времето ще имаш възможността да разбереш какво му доставя истинско удоволствие и няма да се налага да полагаш кой знае какви усилия за да накараш приятеля ти да излети в облаците.
п.с- от срам няма смисъл. ако не го чувстваш достатъчно близък, може да поодложите за известно време оралните ласки
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз имах същите притеснения,но напразно!Не беше никак лошо дори чудесно!Пробвай на тъмно 1-2 и после няма да ти е притеснено!Смелоооо не е страшно
Напии се , напуши се , надрусай се ... Готова си !
Мн ясно че тря пробваш...
с практика ..една се опитваше върху мене ама нещо не и се получаваше хич
![]()
![]()
..........
sleda ot lubovta
[quote="Princessani"]Продължавай да ме храниш, скоро може да да падна от стола от смях най-накрая. Жалко е, че ти ще си останеш просто един парцал, в който габровците да си трият немитите мъжки "достойнства"Първоначално написано от Awesomness
Нищо чудно, че дори и турците и циганите по Габрово не желаят контакти с теб
![]()
Същото като при първата целувка ..
Искаш го, но не знаеш дали ще се справиш задоволяващо ..
Еми пусни се на течението, всичко ще се нареди.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
.......
sleda ot lubovta
[quote="Princessani"]По-скоро никой турчин или циганин не би паднал толкова долу, че да спи с ужас като тебПървоначално написано от Awesomness
![]()
Няма нищо от което да се притесняваш..И аз първия път си мислех,че няма да се справя,но преглътнах един-два пъти,затворих очи и го лапнах и така![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
.......
sleda ot lubovta