- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
.......
sleda ot lubovta
Големи свиркаджийки се връткат в този форум.
Има от къде да се почерпи опит!
![]()
Awesomness, престани да храниш така каруцарски! Имаш мнение по темата изказваш го и толкова. Не спряхте да спамите!
Ти щото нали сега даваш пълноценен отговор по темата, та на нас разправяш какво сме правели. Я си гледай масата и не се мешай между шамарите!!Първоначално написано от sashow
Направо един шамар да му беше ударила.После запали врата и на кифлите ,които ти се перят!Първоначално написано от Awesomness
![]()
Бих те наредил така, че да си изтриеш акаунта тук и никога повече да не влезеш тук, но нали знаеш, по-умният отстъпва![]()
Яката работа. Сигурна съм, че е така. Но нали знаеш празните заплахи в интернет са работа на форумната мафияПървоначално написано от sashow
Успех с "нареждането"
![]()
Ох да допълня. Понякога по-умния от стъпва, а понякога по-слабияАз за сега не виждам да си отстъпил, а ако го направиш, към кои ще спаднеш ?
![]()
Първоначално написано от Awesomness
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мда, мерсиПървоначално написано от Awesomness
Колко по-лесно щеше да замълчиш и да се вслушаш в 1 проста забележка, ама пък кой съм аз да ти правя забележки, нали така? Някак не е добре да избиваш комплекси тук
![]()
Е как може да кажеш на това набожно и силно еродирано дете ,че е комплексар?!?!?!Първоначално написано от sashow
Заслужаваш да те линчуваме сега!
С какъв кеф бих си избивала комплексите (макар и да нямам) в главата ти с тесла си нямаш и идеяПървоначално написано от sashow
![]()
А щеше да е далеч по-лесно, ако си беше замълчал и не се беше мешал в спора.
Ама нали и ти си от тея дето идват казват "голямата дума" и после "ами то по-умния отстъпва".
Казваш на мен да си взема забележка, а ти продължаваш да говориш ? Продължавай с това противоречие![]()
Awesomness,смятам ,че вече няма ,какво да ти каже и го сложи на място!
Иначе няма ли да си лягаш скоро?
![]()
Аз се чудя защо, по дяволите, се залових с това нагло, но в същото време ерудирано детеПървоначално написано от P
Лошото е, че си глупавичка, но пък си амбициозна!
Похвално
![]()
Старая сеПървоначално написано от Awesomness
Не съм "голямата дума" просто не е нормално момиче да се държи като, олигофрен и да ръси псувни, а може би само за мен не е нормално и както каза пичът/пичката по-горе, ти си едно ерудирано, младо момиче с така богат речник, че просто няма на къде
Ако съм сбъркал, съжалявам
![]()
![]()
![]()
Лошото е, че дори и да съм глупавичка, ти не се извисяваш по-високо от менНали уж си по-умен ? Отстъпи, махни ми се от главата. Идва нашичкия, обяснява ми как по-умния отстъпва, но стои и продължава да спами темата и да ми обяснява, че аз съм била глупавата... Я бягай ги разправяй тия на някоя като "ПринцесаАни"....
А аз може ли да стоя и да се смея.Не претендирам ,че съм умен ,даже съм си дебил по природаПървоначално написано от Awesomness
![]()
![]()
Първоначално написано от P
Ти пък, от какъв зор пишеш и ти глупости?Лягайте си,чада мои.Време е за Сънчо.
По темата:честно казано вече не знам как да отговарям на подобни въпроси.Мисля,че преди мен ти казаха достатъчно.Отпусни се и действай.Както се казва "не хапе",тъй че...Стига с тези излишни притеснения.Не говоря само за твоите,но и попринцип на останалата част от раздела.Повечето наистина не ви разбирам от кво толкова се притеснявате![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Е не мога да разбера. Идва меша се в спора, почва да ми обяснява ква съм и що съм. Казва ми кво трябвало да правя. Ей извинявай ама къв си ти бе ? Вчера се регнал и днеска вече шефчето... И ще ме плашел, че така щял да ме нахрани, че да си изтрия профила. И после на мен ми разправя, че съм глупавичка.... Егати хората !
божке ,а аз си мислих ,че само с мен се заяждаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Awesomness
Постарах се да видя безграничният ти интелект, а той май е доста ограничен
Като казах, че по-умният отстъпва се надявах ти да го направиш, но ти се върза (още 1 факт, че си с доста умствен багаж
). Не избивала комплекси, а какво правиш? Защо се заяждаш с момичето (не, не я познавам, но определено е по-възпитана от теб
) А, дали се извисявам над теб отностно умственият багаж, сама прецени
Темата я спамиш предимно ти, аз ти се вързах на лапешкия акъл и се надявах да замълчиш, нооо... всякакви упорити (повечето са комбинация от нагли и кухи) хора има на този свят
Мисля да прекратя безсмисленият спор тук
Лека вечер
![]()
@Awesomness,принципно той е регнат вчера ,а ти преди 1 месец .. но като цяло си права - ти си ветеран.
но момчето се опитваше да каже ,че вече спора ви става махленски и някак си неприятен за четене.
@lifelesscorpse аз просто си пиша да подклаждам спора ,че ми е любопитно до къде може да се стигне)))))) в интерес на истината съчно май мина и е време да ходя да лягам.
Сори, че ще те разочаровам, ама с него си изгладихме отношениятаПървоначално написано от Princessani
![]()
Аве незнам но съм се обедила,че човешката глупост понякога край няма и аз пожелавам лека вечер за сега на всичкиПървоначално написано от P
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Във форума има край.Все някой модератор/администратор ще сложи краяПървоначално написано от Princessani
![]()
Окей да речем, че аз съм невъзпитаната, тъпата и прочие.Първоначално написано от sashow
Но кое прави теб по-умния ? 1во мешаш се в разговора на двама напълно непознати души - това е невъзпитано !
Казваш ни, че ние пълним темата с излишен спам, а ти дори не си правиш труда да отговориш на мненията, а само и единствено ме нападаш - аз ли греша или ти си противоречиш?
3то за какъв се мислиш ти, че да казваш аз каква съм ? Нито ме познавам, нито знаеш грамчец за живота ми.
4то няма да замълча защото винаги имам какво да кажа, по която и да е тема.
5то не си ти човека, който ще ми каже каква трябва да бъда, каква съм и каква ще съм. Аре много ти здраве от мене![]()