- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
Гледай сега, моето момиче.Първоначално написано от Awesomness
Пича е в абсолютното си право да идва и да се меша.Ти не разбираш от дума, колко човека още трябва да ти кажат, че обиждаш и пишеш глупави коментари.Че чак и модератор ти направи забележка, ти да не си от тези принцеси които трябва направо собственика на сайта да им направи забележка, че да си вземат поука,но съмнявам се и него да послушаш, ето до къде е стигнала наглоста ти. Защо трябваше да обиждаш момичето, има проблем, търси отговори, иска да и олекне, никой не се е родилк научен или ти си се родила научена? А знаеш ли какво е моето мнение? Ти принцесо си въздух под налягане. Ти нищо не разбираш на тема секс. Ти не трябва да си в този раздел дори... моля ти се, самопремести се в раздел "Любов" ти си за там. И за да няма после оспорвания, ще ти кажа и защо, аджеба, ти си за там? Ами, ето защо... ти трябва да се преместиш там за да се образоваш на тема любов, за да си намериш приятел, чак след това ела с бистра главица тук и се образовай. Надали съм човека който трябва да ти го каже това, но... казах ти го вече
. ТИ СИ ОТ ТЕЗИ НАГЛИ "РАЗБИРАЧКИ" , а всъщност нищо не знаеш
, въздух под налягане му се казва, ти според мен дори не си правила секс, свирки, не са те лизали, както ти каза и да, знам, че ще отречеш
Сега за да не кажеш, че спамя...
По темата:
Бъди спокойна, отпусни се, всичко ще е наредОтпуснеш ли се, другото идва само
после пиши да знаем как и какво е минало
Аз изобщо неразбрах защо трябваше да съм в целия тоя спор но не ме и интересува.А отностно секса ,мисля,че до сега достатъчно съм показала.Първоначално написано от banan4ireloaded
sleda ot lubovta