Цитирай Първоначално написано от sashow
Цитирай Първоначално написано от Awesomness
Лошото е, че дори и да съм глупавичка, ти не се извисяваш по-високо от мен Нали уж си по-умен ? Отстъпи, махни ми се от главата. Идва нашичкия, обяснява ми как по-умния отстъпва, но стои и продължава да спами темата и да ми обяснява, че аз съм била глупавата... Я бягай ги разправяй тия на някоя като "ПринцесаАни"....
Постарах се да видя безграничният ти интелект, а той май е доста ограничен Като казах, че по-умният отстъпва се надявах ти да го направиш, но ти се върза (още 1 факт, че си с доста умствен багаж ). Не избивала комплекси, а какво правиш? Защо се заяждаш с момичето (не, не я познавам, но определено е по-възпитана от теб ) А, дали се извисявам над теб отностно умственият багаж, сама прецени Темата я спамиш предимно ти, аз ти се вързах на лапешкия акъл и се надявах да замълчиш, нооо... всякакви упорити (повечето са комбинация от нагли и кухи) хора има на този свят Мисля да прекратя безсмисленият спор тук Лека вечер
Окей да речем, че аз съм невъзпитаната, тъпата и прочие.
Но кое прави теб по-умния ? 1во мешаш се в разговора на двама напълно непознати души - това е невъзпитано !
Казваш ни, че ние пълним темата с излишен спам, а ти дори не си правиш труда да отговориш на мненията, а само и единствено ме нападаш - аз ли греша или ти си противоречиш?
3то за какъв се мислиш ти, че да казваш аз каква съм ? Нито ме познавам, нито знаеш грамчец за живота ми.
4то няма да замълча защото винаги имам какво да кажа, по която и да е тема.
5то не си ти човека, който ще ми каже каква трябва да бъда, каква съм и каква ще съм. Аре много ти здраве от мене