.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Ориенталски танци за отслабване

Какво мислите, бих ли отслабнала от тях?И някой знае ли къде мога да посещавам курсове в София, ама с добри учители, а не някакви, които не могат да си врътнат кръста или такива, които ще ми преподават мангава...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Ще трябва постоянство и ще си оформиш много добре тялото .... а за курсове - да каже някой от София

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Помага, да, особено за оформяне на талията. и аз в момента съм в процес на търсене. моля те, ако намериш информирай че аз само на едни попаднах в люлин, ама ми е много далече. искам някъде по към центъра

Супер фен Аватара на Jaune
    Ании
    (Габи е)
    Аз ходих 4 месеца, не знам дали се отслабва, но се мориш доста и е интересно. Обаче аз си ходих в Люлин, учителката е добра, ама не знам дали не ти е много неудобно

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Ании
    (Габи е)
    Аз ходих 4 месеца, не знам дали се отслабва, но се мориш доста и е интересно. Обаче аз си ходих в Люлин, учителката е добра, ама не знам дали не ти е много неудобно

Аз на всичко съм съгласна само да знам, че наистина е на много високо ниво.
    Sigrina, доста школи разгледах в нета, ама като им гледам представленията, то да се смееш ли, да плачеш ли.Едни пръчки се разхождат насам-натам с красивите дрехи...Категорично няма да си дам парите, за да ме учат на такъв "ориенталски танц" !
    А за постоянството проблеми нямам. защото това тооолкова много ме влече, а и имам за кого да го уча
    Габче, дай ми някакви координати на тези, при които си ходила.Ако има възможност, още от утре започвам, стига да чуя от твоята уста, че добре преподават
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на Jaune
    Ми какво да ти кажа, аз смятам, че е добра, пък и мисля, че преподава и балет освен това...
    http://www.bizdnes.com/company/28613/ това е мястото, което посещавах, Лили се казва треньорката : ) не знам, ако искаш пробвай и виж дали ще ти хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си