- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SYOSS Heat Protection
Някой ползвал ли го е това чудо http://www.syoss.de/index.php?id=78&L=1
говори са че уш било много добро ама ми се иска да чуя и други мнения
а ако пък не предложете нещо качествено
мерси предварително
...
Първоначално написано от tfk94
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ще следя и аз темата с интерес. Не съм го ползвала, мисля да пробвам, но иначе съм чувала добри мнения.
Аз нищо не съм използвала на тази марка, но следващия път смятам да си взема нещо. Някой ако е ползвал нещо да пише,ще следя темата.
Да и мен ме заинтригува, определено.А за какви пари говорим г/д !?![]()
Big or small, lies are lies!
6 лв и някакви стотинки еиначе имам и спрея Mega Strong Hold и много го харесвам...супер държи и прибавя блясък на косата...освен това много ми харесва как мирише...
Смятам да пробвам спрея за блясък също и може би някои set шампоан и балсам
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Като цяло не са им прекалеееено скъпи нещата. Но не са и от сорта на 2-3-4 лв. Мисля, че са добри. Ще си взема нещо следващия след шопинга (козметика) и ще споделя мнение![]()
А какво предлага тази марка, не съм запозната. Балсами, маски .... ????
Шампоани, балсами, маски, (термо)защити, лакове за коса...доста неща като се замисля (:
Наистина, определено ще пробвам нещо.
Аз имам шампоан на тази марка и не е лошА това доста ме заитругува
![]()
Аз го ползвам от около 2 седмици някъде. Моята коса по принцип е права и не мога да кажа дали държи косата права... Аз го слагам на мокра коса и след това суша със сешоар, косата ми става хубава, не се изсушава... Абе хубаво е това чудо, купувайте, няма да сбъркате.![]()
Ползвам шампоан и балсам на SYOSS и съм страшно доволна. Пяната също е хубава. Като цяло продуктите им са много добри.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Аз го ползвам преди да си изправям косата с пресата .. страшна работа върши!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Имам го страхотно е. След като се изправя ми държи до следващото къпане.. Не се колебаи страхотно е ..Аз се чудя дали да не си купя и лака за коса ?![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
абе мене ма интересува дали предпазва от топлината а не колко време държи права косата или пък кви шампуани и балсами ползвате ..
обърнете малко внимание на заглавието Heat Protection
...
Предпазва до някаква степен косата..Пък и пише ,че съставките му предпазват до 200 градуса ..но сиг и при повече .. Пък и мисля ,че няма продукт ,които 100 % да предпазва...така ,че за парите си е много добър продукта![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
еее 1 точен коментар трябва банкет да дигнем направо
мерси
...
Мацка, не се ли омазнява косата бързо? (:Първоначално написано от Converse333
Всъщност и аз в началото си мислех, че ще омазнява косата, но това е спрей, не е като балсамите...Първоначално написано от LadyDy
Този спрей за какво е?Първоначално написано от krokkrok
А този протектор не съм го ползвала, но аз лично за защитана косата си препочитам да дам повече пари за нещо професионално-използвам на Чи протектора и мисля, че косата им не е станало по-суха или изтощена. Също използвахшампоанът на Елсев, онзи с петте действия, и спря да пада доста.
Бих искала да попитам някой който вече е използвал който и да е продукт от тези и да ми каже някой който мога да използвам преди да се изправя т.е мия си косата, след като изсъхне слагам от това и започвам да изправям един вид като кристали![]()