- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ......
и аз бях така но срешнах момче което наистина искаше да е с мен и ме обича каквото и да става,когато се скараме някои път даже сълзи му текват от очите и такива неща и дълго се познавахме,иначе бях същата преди това като теб,чудих се защо така но срешнах истинския човек,не бързаи с гаджетата ако някои наистина те харесва ще е готов на всичко за теб и ще разбереш а такива момчета дето само това искат не са за поглеждане и прекалено красивите момчета са боклуци в повечето случаи и се въртят момичета постоянно около тях и те се възползват,намери си някое добро и разбрано момче не излизаи само с наи красивите които те канят,красотата не е само отвън!
нормално е да се пробваме на 1вата вечер![]()
знаиш ли пък колко ги има дето се връзват а са на мойта възраст ?!
т'ка че като може да е лесно ... и ако всичките ти приятели както казваш , искат да те чукат ... к'фи са тия загорели "приятели" детто имаш
![]()
... ии не слагайте всички под общ знаменател
![]()
vanq11 браво ...![]()
само това за по-красивите не е верно .... не че съм от тях , но съм от тези "фешъните" уж ... да има момичета околко мен ... но НИКОГА не съм се възползвал от тях ... и няма и да го направя , колкото и да ми се кланят и да са готови на всичко , защото съм и променил живота по някъкъв начин... така че преди да опознаеш някой недей казва нищо
![]()
и не ме нападайте .. не се хваля а просто съм си такъв
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Внимавайте със спама и километричните цитати!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
как прецени че всички който познаваш искат да те чукат ? Питала ли си ги лично всеки един от тях. А и така да е ние знам ли какво си мисли всеки един...
Запрете се малко с тъпите теми.
По принцип авторката има по-детско мислене и се държи, и разсъждава като 15-16-годишна, следователно и с такива движи или такива си падат по нея. А те мислят по този начин най-вече.
Казвам си неутрално мнението, какво виждам отстрани във форума.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Само за това ставаш... За единия път и аре бегай. След нещата, които ми разказваше, ако бях момче даже и за един път не бих бил с теб. Лесна си, наивна си, глуповата си тва е. Каквото посяло, такова пожънало.![]()
.........
sleda ot lubovta
.....
sleda ot lubovta
Как се държиш при сексуални намеци?
Ти самата правиш ли такива?
Мислиш ли, че имаш привлекателно тяло, а грозно лице?
Няма да предложа ня някое момиче да си легне с мен, ако преди това не съм получил ясен намек, че го иска.Проблема е във вашия телевизор.
.......
sleda ot lubovta
......
sleda ot lubovta
Оправям
Опитвам
Момиче, после се чудиш за кво искат само секс от тебе.
Значи аз си измислям за проблема, за който ти сега питаш така ли ? Както виждаш и момчетата не те вземат за човек и те искат само за единия секс. Съжалявам те, че акъла ти не стига до там да знаеш как да се оправиш с момчетата. А кой ще спи с мен и кой няма си е лично мой проблем. Не аз съм тази, която се оплаква, че в момчешките очи не става за нищо повече от един парцал, в който да си избършеш пениса....Първоначално написано от Princessani
П1тките сте същите, кво си мислиш? Повечето ми "приятелки" рано или късно сами са поискали да ги припляскам (без да си давам зор или да им се свалям прекалено), а някой дори от нета при първата ни реална среща сами са го искали. Така че щом момичетата са така кво се оплакваш че и повечето момчета са така? Ако си търсиш някой да те обича евентуално, успех, ней лесно. Ма иначе за тъпкане - под път и над път.Защо всички мъже ,които познавам искат само е**не с мен ?
......
sleda ot lubovta
........
sleda ot lubovta
Princessani си вкара много лош автогол с тая тема![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
[img]http://prikachi.com/images/204/45424L.jpg[img]
Викаш аз съм ти писала, а? Аре не ми се занимава с парцал, в които мъжете си бършат оная работа щот за друго не ставаш... Може и да нямам, кои знае колко висок стандарт, но никога няма да падна, че да искам да спя с боклук като теб.
Awesomness ако наистина си писала че си бисексуална не виждам нищо лошо в това че принцеската си е пробвала късмета![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ставаше въпрос, че тя преди малко написа в постовете си, че едва ли не аз съм и паднала на колене и съм я молела да преспи с мен, щото съм толкова отчаяна и не знам си кво още... Иначе тя си пробва късмета и дори 1 час не можах да я изтърпя и я блокирах. А и дори не съм сигурна, че принцесаани е момиче, защото ми писа все от мъжки скайпове. Все тая да се оправя тая мъжка изтривалка, като няма акъл така ще да е !
WTF тоя e-mail в abv-to на кой е![]()
![]()
а колкото до въпроса .. стига се драчихте ... 2те ... земете се прАснете за завършек![]()
и мисля че доста се бъзика с тебе
![]()
![]()
![]()
Пиша от служебния лаптоп на майка ми, де да знам чий са имейлите. не разбирам и не пипам.
@Awesomness няма нужда да се преструваш на всички ни е ясно че не си момиче![]()
мне за друго ами щото се казвам така![]()
затова ми стана няк'во странно
![]()
добре продължавайте ..![]()
![]()
Мне бе маина виж ся ... нито 1 момче няма да иска от теб само това ... ако не си му дала повод ...... или не даваш постоянно ... може би неосъзнато ... ама няма такива животни дето да искат само секс ... пред положение че се правиш на недостъпна например... сеш се такава?![]()
![]()
![]()