.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 114

Тема: ......

Град
    пловдив
    и аз бях така но срешнах момче което наистина искаше да е с мен и ме обича каквото и да става,когато се скараме някои път даже сълзи му текват от очите и такива неща и дълго се познавахме,иначе бях същата преди това като теб,чудих се защо така но срешнах истинския човек,не бързаи с гаджетата ако някои наистина те харесва ще е готов на всичко за теб и ще разбереш а такива момчета дето само това искат не са за поглеждане и прекалено красивите момчета са боклуци в повечето случаи и се въртят момичета постоянно около тях и те се възползват,намери си някое добро и разбрано момче не излизаи само с наи красивите които те канят,красотата не е само отвън!

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    нормално е да се пробваме на 1вата вечер знаиш ли пък колко ги има дето се връзват а са на мойта възраст ?! т'ка че като може да е лесно ... и ако всичките ти приятели както казваш , искат да те чукат ... к'фи са тия загорели "приятели" детто имаш ... ии не слагайте всички под общ знаменател

vanq11 браво ... само това за по-красивите не е верно .... не че съм от тях , но съм от тези "фешъните" уж ... да има момичета околко мен ... но НИКОГА не съм се възползвал от тях ... и няма и да го направя , колкото и да ми се кланят и да са готови на всичко , защото съм и променил живота по някъкъв начин... така че преди да опознаеш някой недей казва нищо и не ме нападайте .. не се хваля а просто съм си такъв

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Внимавайте със спама и километричните цитати!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

как прецени че всички който познаваш искат да те чукат ? Питала ли си ги лично всеки един от тях . А и така да е ние знам ли какво си мисли всеки един...

Запрете се малко с тъпите теми.

По принцип авторката има по-детско мислене и се държи, и разсъждава като 15-16-годишна, следователно и с такива движи или такива си падат по нея. А те мислят по този начин най-вече.
    Казвам си неутрално мнението, какво виждам отстрани във форума.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Само за това ставаш... За единия път и аре бегай. След нещата, които ми разказваше, ако бях момче даже и за един път не бих бил с теб. Лесна си, наивна си, глуповата си тва е. Каквото посяло, такова пожънало.

.........
    sleda ot lubovta

.....
    sleda ot lubovta

Мега фен
    Как се държиш при сексуални намеци?
    Ти самата правиш ли такива?
    Мислиш ли, че имаш привлекателно тяло, а грозно лице?

Няма да предложа ня някое момиче да си легне с мен, ако преди това не съм получил ясен намек, че го иска.Проблема е във вашия телевизор.

.......
    sleda ot lubovta

......
    sleda ot lubovta

Мега фен
    Оправям
    Опитвам
    Момиче, после се чудиш за кво искат само секс от тебе.

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Само за това ставаш... За единия път и аре бегай. След нещата, които ми разказваше, ако бях момче даже и за един път не бих бил с теб. Лесна си, наивна си, глуповата си тва е. Каквото посяло, такова пожънало.
    Искати се да е така това ,че се базиках с теб тук и ти вече си мислиш,че някой иска да спи с теб си е твой проблем.Изобщо нищо незнаеш как е на живо след като не ме познаваш.
    Значи аз си измислям за проблема, за който ти сега питаш така ли ? Както виждаш и момчетата не те вземат за човек и те искат само за единия секс. Съжалявам те, че акъла ти не стига до там да знаеш как да се оправиш с момчетата. А кой ще спи с мен и кой няма си е лично мой проблем. Не аз съм тази, която се оплаква, че в момчешките очи не става за нищо повече от един парцал, в който да си избършеш пениса....

Защо всички мъже ,които познавам искат само е**не с мен ?
    П1тките сте същите, кво си мислиш? Повечето ми "приятелки" рано или късно сами са поискали да ги припляскам (без да си давам зор или да им се свалям прекалено), а някой дори от нета при първата ни реална среща сами са го искали. Така че щом момичетата са така кво се оплакваш че и повечето момчета са така? Ако си търсиш някой да те обича евентуално, успех, ней лесно. Ма иначе за тъпкане - под път и над път.

......
    sleda ot lubovta

........
    sleda ot lubovta

Princessani си вкара много лош автогол с тая тема
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

[img]http://prikachi.com/images/204/45424L.jpg[img]
    Викаш аз съм ти писала, а? Аре не ми се занимава с парцал, в които мъжете си бършат оная работа щот за друго не ставаш... Може и да нямам, кои знае колко висок стандарт, но никога няма да падна, че да искам да спя с боклук като теб.

Awesomness ако наистина си писала че си бисексуална не виждам нищо лошо в това че принцеската си е пробвала късмета
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ставаше въпрос, че тя преди малко написа в постовете си, че едва ли не аз съм и паднала на колене и съм я молела да преспи с мен, щото съм толкова отчаяна и не знам си кво още... Иначе тя си пробва късмета и дори 1 час не можах да я изтърпя и я блокирах. А и дори не съм сигурна, че принцесаани е момиче, защото ми писа все от мъжки скайпове. Все тая да се оправя тая мъжка изтривалка, като няма акъл така ще да е !

Град
    Sofia citY ;P
    WTF тоя e-mail в abv-to на кой е

а колкото до въпроса .. стига се драчихте ... 2те ... земете се прАснете за завършек и мисля че доста се бъзика с тебе

Пиша от служебния лаптоп на майка ми, де да знам чий са имейлите. не разбирам и не пипам.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    @Awesomness няма нужда да се преструваш на всички ни е ясно че не си момиче

Град
    Sofia citY ;P
    мне за друго ами щото се казвам така затова ми стана няк'во странно

добре продължавайте ..

Мне бе маина виж ся ... нито 1 момче няма да иска от теб само това ... ако не си му дала повод ...... или не даваш постоянно ... може би неосъзнато ... ама няма такива животни дето да искат само секс ... пред положение че се правиш на недостъпна например... сеш се такава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си