- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ......
Така е разкрита съм ;( Само да те попитам, какво точно ще спечеля ако съм момче което се преструва на момиче ? Приятели ? Или някакво уважение ? Мисли каквото пожелаеш, няма какво да крия за това и не замазвам нищо по снимките, които поствам. Нямам какво да се обяснявам, мислете каквото пожелаете.Първоначално написано от Sh@d0w
Какво ще спечелиш ли?Това не мога да знам и не ме интересува,но 100 % съм убеден че си някое момченце,представящо се за момиче.То си личи по постовете,все едно чета поста на някой 40 годишен селянин,то не са обиди,псувни,чудно чудно...Първоначално написано от Awesomness
Дори и някой да се заблуди че си момиче,след 2 минути разговор с теб,най-много да си посегне на живота![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
WORDS OF A MASTER.
Can It All Be So Simple ?
.........
sleda ot lubovta
То и аз не те познавам лично ама тва не ми пречи да разбера че си боклук :сПървоначално написано от Princessani
Can It All Be So Simple ?
......
sleda ot lubovta
........
sleda ot lubovta
........
sleda ot lubovta
Не случайно ти бях написала, да си направим една среща, за да видиш, че на живо не съм такава селянка и, че с мен всъщност може да се води разговор, както вече доста хора от форума разбраха. Да грозно е момиче да псува абсолютно съм съгласна с теб, че се държа като дърта селянка, но предпочитам да е така в интернет където съм просто един НИКНЕЙМ. Не ме познаваш и грешиш !Първоначално написано от Sh@d0w
ПринцесаАни спри да пишеш глупости. Аз проблем с теб нямам, ти си тази, която не може да се справи с живота и си въобразяваш, че всеки ти се МОЛИ за да е с теб. Ти ми се натресе и почна да ми се предлагаш. Сигурно правиш същото и с момчетата около тебе и после се чудиш, що се държат така с теб...
Объркан съм, ся п1тките се оказа че може и да са момчета ли :/
Таман стана интересно, мразя интернета.![]()
......
sleda ot lubovta
.......
sleda ot lubovta
Или си много хубава или тия двамата са дебили ...
След поредното фиаско в форума може би принцеската се е ънинсталналаПървоначално написано от krem4et0
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
........
sleda ot lubovta
Ани, Руслан Мъйнов има специална песен за теб ето можеш да я чуеш тук => http://vbox7.com/play:a3f4305c
Песента ти подхожда перфектно![]()
![]()
![]()
![]()
.........
sleda ot lubovta
Тъпа овца, била си и оставаш си така... Тъпа овца, овца с рогца... Боже велика песен![]()
![]()
Ох как точно ти приляга тая песен
![]()
![]()
![]()
Защо ли ? Ще ти кажа защо. Защото не сме се запознали.![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
.......
sleda ot lubovta
Ако искаш мога да ти бъда приятел 2-3 години и тогава чак ще ти поискам чукане. Има ли сделка :P Да отбележим, че съм с една година по-малък от теб и не съм баткоПървоначално написано от Princessani
![]()