.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108

Тема: ......

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    @Awesomness няма нужда да се преструваш на всички ни е ясно че не си момиче
    Така е разкрита съм ;( Само да те попитам, какво точно ще спечеля ако съм момче което се преструва на момиче ? Приятели ? Или някакво уважение ? Мисли каквото пожелаеш, няма какво да крия за това и не замазвам нищо по снимките, които поствам. Нямам какво да се обяснявам, мислете каквото пожелаете.

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

Тука големи филми, голямо чудо.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Така е разкрита съм ;( Само да те попитам, какво точно ще спечеля ако съм момче което се преструва на момиче ? Приятели ? Или някакво уважение ? Мисли каквото пожелаеш, няма какво да крия за това и не замазвам нищо по снимките, които поствам. Нямам какво да се обяснявам, мислете каквото пожелаете.
    Какво ще спечелиш ли?Това не мога да знам и не ме интересува,но 100 % съм убеден че си някое момченце,представящо се за момиче.То си личи по постовете,все едно чета поста на някой 40 годишен селянин,то не са обиди,псувни,чудно чудно...

Дори и някой да се заблуди че си момиче,след 2 минути разговор с теб,най-много да си посегне на живота

Голям фен Аватара на xinfamous
    Какво ще спечелиш ли?Това не мога да знам и не ме интересува,но 100 % съм убеден че си някое момченце,представящо се за момиче.То си личи по постовете,все едно чета поста на някой 40 годишен селянин,то не са обиди,псувни,чудно чудно...

Дори и някой да се заблуди че си момиче,след 2 минути разговор с теб,най-много да си посегне на живота

WORDS OF A MASTER.
    Can It All Be So Simple ?

.........
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ти не си добре ,чесно не ми пука момиче или момче си или хермафродит ,но си жалко съществено нито си ме виждала ,нито ме познаваш ,нито нищо ,ама вече знаеш що за човек съм ,смешна си ,спри да се занимаваш с мен,ти от истина и базик разлика май непрайш.Нито знаеш как и с кого и защо се чукам ,така ,че замълчи.Не аз съм тази ,която обижда хората на ляво и на дясно на боклуци и т,н.Загуба на време си.
    То и аз не те познавам лично ама тва не ми пречи да разбера че си боклук :с
    Can It All Be So Simple ?

......
    sleda ot lubovta

........
    sleda ot lubovta

........
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Awesomness

Не случайно ти бях написала, да си направим една среща, за да видиш, че на живо не съм такава селянка и, че с мен всъщност може да се води разговор, както вече доста хора от форума разбраха. Да грозно е момиче да псува абсолютно съм съгласна с теб, че се държа като дърта селянка, но предпочитам да е така в интернет където съм просто един НИКНЕЙМ. Не ме познаваш и грешиш !

ПринцесаАни спри да пишеш глупости. Аз проблем с теб нямам, ти си тази, която не може да се справи с живота и си въобразяваш, че всеки ти се МОЛИ за да е с теб. Ти ми се натресе и почна да ми се предлагаш. Сигурно правиш същото и с момчетата около тебе и после се чудиш, що се държат така с теб...

Объркан съм, ся п1тките се оказа че може и да са момчета ли :/
    Таман стана интересно, мразя интернета.

......
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

.......
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Awesomness спри се! Направих ти забележка. Какво искаш? Ако си просиш наказание, кажи да ти го лепваме веднага и да не ти ходя подир д-то да ти трия офтопика.

ПринцесаАни...да удрям ли катинара, че тая тема май повече ти вреди, отколкото-помага.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Или си много хубава или тия двамата са дебили ...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ПринцесаАни...да удрям ли катинара, че тая тема май повече ти вреди, отколкото-помага.
    След поредното фиаско в форума може би принцеската се е ънинсталнала
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

........
    sleda ot lubovta

Ани, Руслан Мъйнов има специална песен за теб ето можеш да я чуеш тук => http://vbox7.com/play:a3f4305c
    Песента ти подхожда перфектно

.........
    sleda ot lubovta

Тъпа овца, била си и оставаш си така... Тъпа овца, овца с рогца... Боже велика песен Ох как точно ти приляга тая песен

Град
    Испания.
    Защо ли ? Ще ти кажа защо. Защото не сме се запознали.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

.......
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След поредното фиаско в форума може би принцеската се е ънинсталнала
    останових къде е проблема ,защото харесвам момчета ,които не са зрели,от 2-3 дена ,забелязах ,че харесвам момчета ,колкото мен или с 2 години по-малки или най-много с една година по-големи.Забелязах ,че не си падам по- ''батковци'' .От близо 2 годин може би никой не ме е привлякъл на 22-23-24-25-26 и т,н Нормално ли да харесвам някой по-малък
    Ако искаш мога да ти бъда приятел 2-3 години и тогава чак ще ти поискам чукане. Има ли сделка :P Да отбележим, че съм с една година по-малък от теб и не съм батко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си