- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли?
може ли да отидеш на гинеколог ако си под 18 без знанието на родител .. тоест да си вземеш направление първо ии после ? има ли някакъв проблем?
Естествено. Вземаш си направление. Плащаш евентуална такса ако има (в някои болници има) и отиваш. Родител ще ти трябва ако ще ти правят операция или по-специални изследванияУспех !
Ако гинекологът е частен, и си платиш, вероятно може. Иначе в общия случай мисля е задължително знанието на родителя.
Да, може. Но за аборт присъствието на родител е задължително.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Може ... Все пак си 18 годишна. Само за преглед не мисля че би трябвало да осведомяват родителя
Не, няма да има проблем. Спокойно можеш да си вземеш направление и да отидеш. Дори и на частно може.![]()
нее , не аборт .. просто преглед, за да съм си спокойна сама за себе си ...
Ти сляп ли си? Злетак.Първоначално написано от AllenWalkerr
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
естествено ,че не е задължително да ходиш на преглед с родител .Утиваш земаш си направление и утиваш на гинеколог и така,ако си бременна обаче родителите ти задължително ще разберат и за оборт също естествено ,ако е в легална болницаПървоначално написано от Felisha9
![]()
sleda ot lubovta
Естествено, че можеАз ходя и без да имам 18. Взимаш си само направление от личния лекар, отиваш на профилактичния преглед и даваш на лекаря/лекарката потребителска такса 2,40 лв и това е
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
непълнолетните не плащат този вид такса, тя се заплаща от здравната касаПървоначално написано от HeavensMaiden
![]()
Момичето е под 18!Първоначално написано от AllenWalkerr
Като не трябва родител, ще ми обясните ли кой ще се подпише на амбулаторния лист?
П. П. Потребителска такса не се плаща!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!