- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ......
.........
sleda ot lubovta
При 13 годишните е така само за това си мислите.
и бтв казваш "приятел",пък уж не сте се познавали много добре....да ви имам приятелството![]()
.........
sleda ot lubovta
.......
sleda ot lubovta
като избираш момчетата само по вънщен вид- тъй става моме
.......
sleda ot lubovta
......
sleda ot lubovta
..........
sleda ot lubovta
...........
sleda ot lubovta
........
sleda ot lubovta
..........
sleda ot lubovta
Ами искат да те чукат щото явно са се пуснали слухове че си лесна, аз не бих отишъл до някое свясно момиче и да и кажа искаш ли да се чукаме освен ако вече не съм подочул от тук от там че е лесна. Относно онзи в скайпа ако си седнала да му разправяш как си правила тройки и как обичаш да се шибаш анално както разправяш из форума ами нормално да си помисли че си к...а
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
например аз не съм от лесните .. и тогава как си го обясняваш ? естествено не ми го казва "ей ти искам да те чукам " .. ,но ..Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
........
sleda ot lubovta
teenems[ и аз това имах предвид че всеки иска да прави секс с момичетата но никое момче няма да се отнесе и да го каже директно освен ако не са му подшушнали нещо. Princessani ти се познаваш най-добре ти ни кажи каква си всъщност, примерно имала ли си си сериозни приятели или по скоро си ги сменяла често имала ли си много сексуални парньори ако е така може би от там са тръгнали слухове знам ли и аз![]()
- Луд съм мамо луд съм
Щото повече момичета имате навика да пускате "в обкръжението си" (да се изразя така) простаци и чалгари, а истинските пичове ги отблъсквате. Но това дефактно не е ваша вина, а вина на хормоните, още не сте узрели. Затова жени>>> момичета.![]()
..........
sleda ot lubovta
Еми и много момчета ги тресе хормона явно .. просто май си е нормално
Princessani -свиквай![]()
това до няква степен е добре - привличаш окото .. но внимавай да не се изгориш на огъня.бъди разумнааз ако не бях разумна вече щях и деца да имам
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
това бях го пропуснал да го прочетаПървоначално написано от Princessani
ами за мен темата е ясна в теб си е вината явно
- Луд съм мамо луд съм
А... ми ето защо ти сигурно цяла година им викаш ще пропусна ... и накрая тъкмо се навиеш и те си мислят цяла година нищо щом сега се нави значи се е запекла нещо ...Първоначално написано от Princessani
![]()
Да кажа така: ако се обличаш като курва, държиш се като курва и се гримиш като курва. Съвсем нормално е да те помислят за курва.
1 - ако си секси, искат да те чукат
2 - поведението ти ги провокира
3 - тези които познаваш и с които контактуваш са неимоверно загорели - +тва е лято по дяволите - на всички им се ебе!!!
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
........
sleda ot lubovta