Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от Awesomness
Така е разкрита съм ;( Само да те попитам, какво точно ще спечеля ако съм момче което се преструва на момиче ? Приятели ? Или някакво уважение ? Мисли каквото пожелаеш, няма какво да крия за това и не замазвам нищо по снимките, които поствам. Нямам какво да се обяснявам, мислете каквото пожелаете.
Какво ще спечелиш ли?Това не мога да знам и не ме интересува,но 100 % съм убеден че си някое момченце,представящо се за момиче.То си личи по постовете,все едно чета поста на някой 40 годишен селянин,то не са обиди,псувни,чудно чудно...

Дори и някой да се заблуди че си момиче,след 2 минути разговор с теб,най-много да си посегне на живота
Не случайно ти бях написала, да си направим една среща, за да видиш, че на живо не съм такава селянка и, че с мен всъщност може да се води разговор, както вече доста хора от форума разбраха. Да грозно е момиче да псува абсолютно съм съгласна с теб, че се държа като дърта селянка, но предпочитам да е така в интернет където съм просто един НИКНЕЙМ. Не ме познаваш и грешиш !

ПринцесаАни спри да пишеш глупости. Аз проблем с теб нямам, ти си тази, която не може да се справи с живота и си въобразяваш, че всеки ти се МОЛИ за да е с теб. Ти ми се натресе и почна да ми се предлагаш. Сигурно правиш същото и с момчетата около тебе и после се чудиш, що се държат така с теб...