- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я заговоря?
Здравейте. Имам един проблем. Всеки ден като ходя на разходка с кучето виждам едно момиче което искам да я заговоря но незнам как и незнам какво да и кажа. Тя спортува с нейна приятелка. Ще дадете ли съвет. За годините - на 17 съм. Един път съм имал гадже като по - малък, но сега нещо нещата не вървят.
С устата.
Зависи от ситуацията братле...Има ужасно много начини по които можешда го сториш. Не знам кво да ти кажа, ся няма да ти развивам сцени, и да ти продиктувам кво да й кажеш. Според мен е грешка да седиш и да мислиш какво да кажеш, още по-малко пък някой да ти го каже. Просто отиди при нея без да му мислиш, щото като се замислиш се разкандардисваши си отваряш устата, мяташ някой друг комплимент и с малко късмет си опичаш работата. Нищо страшно
Просто гледай да не забиеш, че тогава става неловко оО
това което ти трябва е един гаечен ключ
http://www.napravisam.bg/forum/files/wrench_203.jpg подобен,но и друг модел ще свърши работа.
Та следващия път като излезеш,просто се приближи до тях,гледай да не е много съмнително,пусни го на земята до тях,без да видят естествено.След това можеш да я заговориш вече спокойно,нещо от типа "Хей,извинявай този гаечен ключ твой ли е,мисля че си го изпуснала".
Успех.
"Краставицата ми умря.. може ли да я заровя в твоята градина?"
MAPATOHKOBKA
ако ти е толкова трудно да се представиш директно, питай я : Колко е часът? После и се представи и завържи някакъв разговор.Вземи и скайпа и продължете разговора вкъщи.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Йес Йес !! Да живее скайп-а..Първоначално написано от king95
![]()
![]()
Един съвет от мен към теб King95, а и за други хора де ;д ... Винаги е по-добре разговорите да бъдат наживо, оставете ги тия скайпове, това е възможно най-тъпия начин за кореспонденция !
Като я видиш пак докато разхождаш кучето може да се избазикаш нещо..
например Шаро дръш, дръш котето :Д:Д Възможно е да те приеме за поредния простак ... ;д
Затова става кучето ми май те харесва всеки път кат те види почва да ме влачи към теб .. :Д
но ако не ти идва от вътре да кажеш нещо такова по добр зарежи и
а бе избазикай се нещо както правиш с приятелите ти ...но идея
нямам спомен да съм заговарял момиче по улицата с цел запознанство.. ;д
офф нвм.. ;д къде съм тръгнал и аз да давам съвети, точно за това .. ;д
просто направи няков впечатление ако трябва се спъни да се посмее ;д
и по натам разговора ще върви, може би ;д
успех .
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Маняка казва, че не знае как да я заговори на живо. По скайпа ще се отпусне. Иначе и аз предпочитам на живо, но скайпа е за тежките случаи като тоя, който е описан...Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Айде пак с този скайп!Вие не разбирате ли,че скайпа не е подходящ за тези работи!Най-добре на живо да се изясните.Първоначално написано от king95
Ами брат,да съм честен аз не знам точно какъв отговор ти искаш да получиш..Отиди при нея,кажи и .. извинявай колко е часа? После я питай , това куче каква порода е ... питай я искаш ли да седнем на кафе..не бъди срамежлив..така подходи ..
Тц,не ти се получи тоя пътПървоначално написано от Sh@d0w
По темата,кажи й едно здрасти брато,кажи и че като си разхождаш кучето и я виждаш всяка сутрин,дали иска да пиете 1 кафе после а-у , някви такива прости работи брато,бъди уверен просто и газ горе (;
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от 7227
Все едно говориш на стените... че даже май има по-голям шанс те да ти отговорят![]()
Тествано е поне 3 пъти работи номера,няма да се притеснявашПървоначално написано от xinfamous
![]()
гаранция че вечерта ще мачкате чаршафите![]()
пич важното е се да плямпаш нещо... да се овлечеш да говориш нещо и да се хилиш ...
70% от това което го кажеш въобще няма и да те слуша, но ще й стане приятно, че я заговаряш сещаш ли се ? просто се отпусни ... като я видиш примерно - хей здрасти, секи ден те виждам тук спортуваш ли или нещо от тоя сорт ... ако е хубава още утре го направи щото други ден ще е късно и успех![]()
Здравей ? Като за начало и ако тя ти каже здравей, мисля че другото ще е лесно
пък и все пак имаш куче момичетата малко или много обичат кучеетата .. може да ти помогне ..
tAke a dIrty pIcture![]()
Мерси на всички. Вдъхнахте ми малко куражКато я видя другия път ще я заговоря
![]()
После пиши да видим как се е развило.Първоначално написано от BiboW
Ще пиша но тия два дни не съм я виждал. Дали защото е събота и неделя..
Като я видиш следващия път, погледни я, усмихни й се, смигни й... на по-следващия я заговори...или накарай кучето да иде при нея и иди си го земи
![]()
Днеска ги видях с нейната приятелка. Казах им как сте момичета, те само ме изгледаха като нз кво...
Това не е най-добрата реплика,но както и да е...какво очакваше като ги попиташ и да ти се метнат веднага ли...Трябвало е да пуснеш още нещо като лафче,да им грабнеш вниманието.Ти трябва да поддържаш разговора,не пускаш мухата гледаш че не ебават и отминаваш...
Липсва ти подход![]()
OМГ, сериозноПървоначално написано от BiboW
![]()
Ама без да ти отговорят и без нищо, така ли?![]()
Пич, гадна съм, ама заеби.Или може би не си подходил по правилния начин :/