- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Originals vs. Mat Star
кво ги правиш тия маратонки бе човек?! Аз с едни паянтови изкарах 1 година... сега съм с едни черни Runners за 40лв... удобни, не ми спарват краката.. и направо си е за без париПървоначално написано от galet0
Иначе бях клиент на FullMax, ама скейтърските, които си харесвах, много гадни ги направиха и се отказах...
Ами не знам на мен с адиото ми стана същият проблем както казах вече и тази година смятам да пробвам на емерика или на лакаи. (ако някой знае дали са качествени да каже)Първоначално написано от brum21
I hate cold-blooded people !!!
Оф,ми незнам,аз постояно се спъвамПървоначално написано от BabyBluee
Примерно вчера си скъсах джапанките
![]()
Хей...който има пари за Пума и Адидас нека си купува...И аз ако имах пари бих носила само Найк,защото ми харесват,но след като нямам...предпочитам поне да нося нещо хубаво по джоба ми,независимо от къде.Първоначално написано от Pwnmaster
Честно казано всичките ми обувки издържат около година.. имам и такива за по 20лв. и такива за по 100+ .. Честно казано, напоследък си взимам Адидас, не за друго, просто защото моделите им ме грабват.. Така де, просто си правят Мойте обувки. Иначе ми става малко кофти като дам 150лв. за маратонки ама .. кво да се прави
Общо взето ми е все тая дали ще нося евтини или скъпи маратонки стига да ми харесват.
Това че идват от едно и също място ... не значи че няма разлика в качеството бе хора. Има марки, които са се доказали като по-добри. Не гледайте само кога се късат и дали краката ви миришат. Обувката трябва да е удобна и кракът ви да почива като ходите с нея ... а не да се изтощава.
п.п. носете кубинки
Първоначално написано от Di
Произвеждат ги там защото производството им излиза по-ефтино.
Аз предпочитам марковите , защото са доста по-здрави.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Предпочитам оригиналните.Има разлика,макар да се произвеждат там-просто работната ръка е най-ефтина,а истинското качество е в материалите
Усмихни се,живота е кофти
em.. vsi4kite mi kecove i maratonki sa adidas i nike imam i edni na matstar i ne se oplakvam ot tqh ina4e predpo4itam da nosq nike nai mn mi dopadat...
My beautiful demon is calling for you...
Предпочитам да дам 120-130лв за нещо,което ми харесва и хваща окото.Поне при мен обувките издържат поне 1год./пума,адидас,нике/Първоначално написано от rammstein123
За физе си взех най-смотани на булдозер.Носил съм ги 10-15х за по 40мин и след 1 срок си заминаха.
тва пък беше най-глупавата изтъкната причина, която съм виждал... не си уцелил здрава марка, за да твърдиш, че по-неизвестните са паянтови...Първоначално написано от K_O_L_E_V
Предпочитам 'не оригиналните'..
Не бих дала 100лв и кусур на горе за едни маратонки или кецки, като за тези 100лв мога да си взема 2 чифта хубави обувки.
Така или иначе вярвай ми на никой не му прави впечатление какво носиш и никой няма да разбере дали Адидаските са ти истински или менте.
П.С - В интерес на истината само вие си мислите, че притежавате ИСТИНСКИ и оригинални маратонки/кецове, вече и в 'специалните' и уж 'оригиналните' магазини на дадена марка предлагат КАЧЕСТВЕНИ ментета, на менте високи цени,, Ако не си го вземеш лично от страната производител, но по - добре не ми се хвали, че носиш оригинална ПУМА или Адидас, че е смешно малко да се намери такова нещо в България
П.С2 - Но не се отхвърля и такава възможност де
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
От много време не съм си купувала кецове или маратонки от мат стар...Просто след като преди на година ми се налагаше да ходя по около 4-5 пъти да си купувам нови се отказах.В последните 4 години се доверявам тлавно на пума...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
аз нещо изградих резистентност към FullMax.. за 3 години смених 3 чифта маратонки, като всеки чифт все по-малко издържаха.. сега Рънърските ми харесватше видя колко ше издържат
![]()
а, отделно и кожена топка на FullMax си купих - след 40 минути дълги пасове (дълги, дълги - 30-40м) на тревна площ и се скъса единия шев.. за кво говорим..
Ми то е ясно, че стига да има пари, достатъчно, че да не навреди на бюджета си ако се изръси с 100-150 лв би предпочел найк, пума или адидас, ама като няма що пък не и матстар? Аз лично ги нямам тия пари да ги дам за обувки... Матстар са сравнително здрави, и на разумна цена. Кво толкова избирам си нещо да ми харесва като модел и удобно и толкова.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Произвеждат се в Китай, Малайзия, Пакистан и така нататък, защото там е по-евтина работната ръка. А материалите от които се правят нямат нищо общо с тези на Mat Star, Bulldozer и така нататък. Едното е качество, а другото е обикновена обувка. Преди, когато носех ментаци имах гъбички, миришеха ми краката на умрял пръч. От както нося Adidas, Puma, Reebok нямам такива проблеми. И са ми много по-удобни разбира се. С няколко думи - цената си заслужава. Взимайте няма да сгрешите.![]()
Нагоре чета, че не бихте дали 100 лева, защото никой не гледа какви са и така нататък. Вие за това ли ги взимате? Не защото са удобни, а за това, че пише Adidas и така нататък? ХАХАХАХАХА. Това е от глупаво, по-глупаво. Оригиналните маратонки са в пъти по-здрави. А това къде се произвеждат няма значение.
Предпочитам по-скъпи маратонки. Те са ми много по - удобни. Номерта вървят през 0.5 или 1/3 и като си вземеш точния номер не те убива никъде. При по - евтините винаги усещаш някакво неудобство , с което трябва да се примириш.
Попринцип гледам обувките да са по-качествени, че съм си патила на улицата от някакви калпави сандали.![]()
Ама тука става въпрос за маратонки и кецове.. Имам някакви на Victory от Deichmann ко така са пише за 20-30 лв, още не съм ги носила, че да знам доколкоо са здрави, но имам маратонки на Адидас, Найк-те не са мръднали.
йеа.. аз пък откакто си купих мойте Рънърски, не се оплаквам от миризма на краката.. другите също не се оплакват от миризмата на краката ми..Първоначално написано от krizko
така че не е важно дали е адида, пума, рийбок или там производни, а дали е качествена обувката.. и аз бих дал малко повечко пари за качествена обувка, но... нямам.. а и докато са ми удобни и не ми образуват гъбички, не мисля да сменям марката засега
![]()
Ама в днешно време честно казано има толкова добри имитации, особено на Адидас, че спокойно могат да ти пробутат някъв ментак в "оригиналните" shop-ове, който може да се скапи по-бързо и от булдозер.
Не всички имат финансовата възможност, за да си позволят хубави обувки.
Самата аз нямам такива, но това не е огорчило живота ми по някакъв начин.![]()
Аз имам едни булдозерки, що мач са видяли, що чудо, ама 18 месеца държат. Струваха около 40 кинта. Сегашните ми адидаски са на не повече от 8 месеца и вече почнаха да сдават багажа. Важно е качеството, не марката. И имам намерение да си взема отново булдозер, защото на мен ми трябват качествени маратонки, а не марки. А и дядо ми преди е правил бизнес с лепене на етикетчета, лентички и подобни на "оринигални" маратонки. А ако знаехте, че 90% от това тук идва от Турция и че същата стока е 3 пъти по-евтина там, как бихте реагирали? А аз как бих реагирал, след като един чифт адидас ми струваше над 100лв тука, а в нета го видях за 30?А кой го каза тоя мит, че от оригинални стоки не миришат краката? Аз имам адидас, един приятел има nike mercurial, ама и двамата се оплакахме. Няма такова нещо - ако знае човек какво търси, ще го намери. Sword, ако човек оценява другия по маратонките, значи не струва нищо. Лично аз никога не оценявам хората по това, което носят, а по това, което са. Защото, ако ще някой и Армани да носи, като е боклук като човек, никога няма да спечели уважението ми, а, надявам се, и на другите
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Според мен няма никаква разлика м/у маркови и къча марка. Имах случай при който отивам до мола да си зема някакви обувки и гледам на един рафт
FIREFLY-29лв
Converse-129лв
а нямаше никаква разлика. Аз гледам да са ми удобни пък и Мат Старките ми държат по повече от година..