Може би да,нали отслабва цялото тяло.. Ама се консултирай с фитнес-инструктора![]()
Нямам си никва идея![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
А от каква важност е ? смисъл пречи ли ти ?Аз ти казвам че никои няма да те върне заради срамните ти устни ...
И аз тей' викам...Първоначално написано от OneGuy
![]()
Ако не вярва ... може да проверим ахахахПървоначално написано от djstyle
+1 ако момчето те обича няма да те гледа как си отдолуПървоначално написано от djstyle
![]()
![]()
![]()
Мале... и да не я обичам ... не връщам ... няма да ги избирам по вагина я ...Първоначално написано от LDto
За бога..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Hе съм виждал оплакване от такъв вид тук така, че не знам.Виж у нета някъде. How to lose flesh on my vagina or something like that...;dПървоначално написано от hahohihi1
Първоначално написано от sa6opi4a
Има оперцаии за Вагинално подмладяване, в твоя случай губиш килограмите, заличаваш стриите и се молиш за слабо осветление докато събереш пари за операция
Да, отслабват и ти го казвам със сигурност. Преди време тренирах усилено и... е, някак си си личеше и там. После качих някои килограми и съответно се отрази.Ако отслабнеш ще се смалят споко.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от FuckedUp
не се изказвай неподготвен,прасе
По пътя на логиката:
Ако спазваш правилна диета и тренираш правилно на фитнес примерно или караш колело, или ходиш да бягаш - организма ти ще започне да сваля натрупаните мазнини от цялото тяло и би трябвало и там да свалиш.
Следващият път пускай четливи заглавия на теми с малки букви, а не по този начин!!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ако след фитнес/бягане ти е изпотено дудито, значи и то отслабва![]()
Това е напълно ГРЕШНО!Първоначално написано от Passi0n
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е, то това си има смисъл.
Спарва и изпотява повече, по-бързо се свалят така килограми, по-бързо изхвърляш течностите.
НО не значи, че сваляш от там , от където е найлона както си мислят повечето.
не съм казала, че е вярноПървоначално написано от MakeMeLaugh
По същата логика, ако мъжете спазваме диета, ще станат ли по-малки половите ни органи?Дебелите хора имат ли по-големи?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Куца ти логиката.
НаистинаПървоначално написано от FeelMyPain
и аз за това не се замислих
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Нали си наясно, че в пениса мазнини няма ? Ако имаше мазнини там, хората с наднормено тегло щяха да имат по-голям от на кон....
По темата: Големите срамни устни трябва да бъдат сочни, а не да са като хартийки... Мое мнение не се притеснявай![]()
Напротив - не куца.
Биологичната структура (най-вече от какво е изградена тя) на мъжкия полов орган е напълно различна* от тази на женския полов орган.
Прочетете от какво е изграден члена и от какво външните срамни устни
Аз не говоря за генерална промяна в женския полов орган. Но всички по-пълни и дебели имат големи и месести устни и често само те се виждат и нищо друго дори при разтворени крака, което и на мен не ми харесва.
Или ако е отчайващо загорял като тия които писаха първите коментари.+1 ако момчето те обича няма да те гледа как си отдолу![]()
![]()
![]()
Дано не прозвучи грубо, ама по мойта логика, ти сама каза, че си пълничка и ако някое момче реши да легне с теб, едва ли ще го спрът срамните ти устни.![]()