- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Естествен цвят на косата?
Имам един въпрос на някой може да им се стори странен но наистина искам да зная отговора защото не съм сигурен в него. Та боядисах си косата в малко по различен цвят от естественият ми, и искам да знам след време ще си върна ли този естествен цвят който имах преди и след колко време ще стане това? Благодаря ви.
Естествено, че да. Но трябва да я оставиш да израсте без да я боядисваш отново
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
da, osven tova shtom cveta e podoben na tvoq sled wreme sigurno shte se izmie.. naprimer sled mesec... az tolkova cvqta smenih .. ama parvo bqh rusa i sq s kakwoto id a se boqdisam barzo se izmiwa i izblednqva..Първоначално написано от thegirl90
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от Ou7taControL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az kato se boqdisvah mi se izmiva6e super burzo
The Spark
^ ti il lesen, daje da ne se izmie burzo sh izraste, a q sipredstavi kosa do krusta da 4akash da izraste![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Когато порастне косата тогава ще си върнеш естествения цвят, но бая дългичко има да чакаш, да не говорим колко е грозно когато от към върховете е един тон цвят, а към корените в по-тъмен или по-светъл. Поне се радвай, че не си избрала нещо фрапиращо като цветове, защото щеше да е по-лошо. Това като цяло е поносим вариант
Твое мнение мацка. На мен не ми харесва само когато е русо с израстнал по- тъмен цвят. Косата си съм я правила до половината червена и си седеше с-р. Всички ме питаха къде съм си правила косата, даже и не познатиПървоначално написано от iiirish
По темата: Бавно ще ти израсте косата, важно е търпението.
Подкрепям напълно!Веднъж боядисана няма връщане на естесвения цвят до като не израсте.Естествено ,че боята ще се измие ,но колкото и да се измие няма да е такава косата ти каквато е била..трябва да израстеПървоначално написано от iiirish
![]()
Вариантът е да си боядисаш отново косата в естествения й цвят - гледаш да е нюанс, възможно най-близък до естествения и това е. Дори и да има малка разлика, почти няма да се забелязва.
Остави я да си израсте.така е най - добре - хем няма да си личи много хем няма да си я изтошиш,защото от боядисване много се изтощава.
Samo edno otochnenie na vsichki mneniq. Mislq, che avtora na temata e momche, taka che nqkoi ot komentarite sa malko neumestni, ako kosata mu e kysa. I da - moje da si vyrnesh estestveniq cvqt, prosto trqbva da go izchakash da izrastne.
Здравейте! Виждам, че темата е стара, но реших да пиша, за да не отварям нова ненужна. И аз искам да си върна естествения цвят и ми е ясно, че за да не се изтощи косата единственият начин е да я оставя да израсте. Сега съм боядисана много тъмно(почти черно), а естественият ми цвят е много тъмно русо към светло кестеняво. От 1 месец и половина не съм се боядисвала и вече са ми израстнали русите корени. Та да си дойда на въпроса: може да звучи малко налудничаво, но дали е възможно да прикривам русите корени с оцветяващ черен спрей, докато ми израстне косата и я подстрижа, защото иначе ще изглежда много грозно половината руса, половината черна. Виждала съм да продават такива спрейове по магазините, но предполагам, че има и по-качествени. =)
Не си играй с тея спрейове.Много цапат,а и ще ти писне всеки ден или през ден да се пръскаш.Първоначално написано от wanted91
За тия пари си вземи римувър за коса.Той ще бутне/махне боята от косъма и ще си остане твоя цвят.А и няма да се уверди много.
Споко,няма да станеш оранжева или жълта,защото това не е обезцветител.
Има и на Престиж по 3-4 лв. има и малко по-скъпи на Black за 13-14лв.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не си играй с тея спрейове.Много цапат,а и ще ти писне всеки ден или през ден да се пръскаш.
За тия пари си вземи римувър за коса.Той ще бутне/махне боята от косъма и ще си остане твоя цвят.А и няма да се уверди много.
Споко,няма да станеш оранжева или жълта,защото това не е обезцветител.
Има и на Престиж по 3-4 лв. има и малко по-скъпи на Black за 13-14лв.[/quote]
Мерси многоСамо че..предполагам,че ще е проблем, защото преди това бях на руси кичури ( не от онези ситните) и се страхувам сега ремувъра да не премахне само горния цвят и отдолу да избие русо..рижаво и тем подобни.
![]()