Значи случи се така че се прибирах от центъра и се качих в рейса за моя комплекс и от праших.След 2 спирки се качи едно момиче,което ми хвана окото веднага просто невероятна и беше с брат си г/д 6-7 годишен и изглежда се връщаха от плаж.И седнаха пред мен от аромата на парфюма й още повече ми се прииска да се запозная с нея.По принцип не сам някой голям сваляч на 17 год сам имал съм 6 7 гаджета така запознавайки се е приятелки условия и т.н доста сам и хубав ;d така ми казват де.Но като я видях просто спеках и нищо не излезе от устата ми ;д.И през целия път я гледах отсреща в стъклото и тя ме виждаше усмихвах се на това как брат и заспива на рамото й (много ангелски изглеждаха и затова,както и да е ) ай най вече на самата нея и тя на мен докато през тва време тя си играеше с пръстите на ръката си.Брат и се събуди по едно време но тя видя как им се радвам и пак го подпря на рамото си и така.Освен че спеках другата причина беше че беше и доста височка аз съм 1.75 тя гонеше сиг 1.80 и нещо на баскетболистка мясаше.Па въпроса ми е да ми да де те идея ако не спекна отново как да я заговоря сама или с брат си (дано пак да я видя).Мноу ще съм ви благодарен ;P