- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ъъ Проблемчее ;д
Значи случи се така че се прибирах от центъра и се качих в рейса за моя комплекс и от праших.След 2 спирки се качи едно момиче,което ми хвана окото веднага просто невероятна и беше с брат си г/д 6-7 годишен и изглежда се връщаха от плаж.И седнаха пред мен от аромата на парфюма й още повече ми се прииска да се запозная с нея.По принцип не сам някой голям сваляч на 17 год сам имал съм 6 7 гаджета така запознавайки се е приятелки условия и т.н доста сам и хубав ;d така ми казват де.Но като я видях просто спеках и нищо не излезе от устата ми ;д.И през целия път я гледах отсреща в стъклото и тя ме виждаше усмихвах се на това как брат и заспива на рамото й (много ангелски изглеждаха и затова,както и да е ) ай най вече на самата нея и тя на мен докато през тва време тя си играеше с пръстите на ръката си.Брат и се събуди по едно време но тя видя как им се радвам и пак го подпря на рамото си и така.Освен че спеках другата причина беше че беше и доста височка аз съм 1.75 тя гонеше сиг 1.80 и нещо на баскетболистка мясаше.Па въпроса ми е да ми да де те идея ако не спекна отново как да я заговоря сама или с брат си (дано пак да я видя).Мноу ще съм ви благодарен ;P
аз лично бих те помислил за педофил. просто отиди при нея и я заговори, толкова ли е трудно?
МОмчетата в тоя форум поне 50% имате сериозен проблем,и не говоря за автора.
не е трудно,нито съм педофил ;д просто на всеки му се е случвало да си глътне граматиката при хубаво момиче,мисля че тука няма как да ме успориш..
Направо ми идва да се гръмна. Отиваш и я заговаряш, бахти. "Как се казваш", "колко е часа", някакви такива малоумщини.
Спекъл бил. Да живее фейскух и скайп, че да можете да завържете някакви социални контакти. Амин!
Шанса да я видиш пак е.....зависи от къде си де!
Ами какво да кажеш....подхващаш някаква тема,питаш я за иемто й,подкачаш братчето й и такам....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз бих питал детето пред нея:
- Ей пич, как се казва кака ти? xD
Голяма фантазия имам хора..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Първоначално написано от JackSparrow
![]()
![]()
ибахтии , ще избие рибата с това
![]()
![]()
аа JackSparrow това ми хареса ;д голямата фантазия е хубаво нещо ;d
аа за оня дет анатемосва да му кажа че не използвам нито ислугата скaйп нито импулси и тай подобди![]()
![]()
може да не е българка,опитай да я заговориш
не се изказвай неподготвен,прасе
а има ли някакъв шанс да се видите пак ?![]()
Мини покрай нея направи се че си изпуска6 нещо пред нея наведи се уж да си го вземе6 тя може да опита да ти помогне и от там се прави на ударен ве4е питай я как се казва и тн![]()
![]()
![]()
пак ако е с токчета хептен са изгибя ду нея,не е чужденка български говореше и вероятноста да я видя пак е голяма слезе една спирка преди мен![]()
![]()
абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от DE
![]()
към автора> само не разбрах защо си спекъл, като и тя ти се е усмихвала..
а иначе самочувствието до тавана не ме кефи![]()
Найстина има много ретарди тука.. ;}
Стар прфил.. bEbEnCEtY1
20 03 2010 {h}
Не се срамувай, стесни эъби и се эапоэнай с нея не губиш нищоПожелавам ти успех и дано се срещнете отново
![]()
бахти тъпака дето си честноПървоначално написано от aislado
при подобен случай веднага отивам и заговарям не изпускам такива моменти
а й това, че е 1,80 е супер поне като за мен аз съм 1,86 а сигурно ще мина и 190 такаче е супер
а да не ти приказвам, че днеска докато си поръчвам пица мина една супер мацка дето беше 2,10 честно ти казвам се наведе да мине през вратата а сервиотьора вика кво стаа тука вееееееее
мдаа благодаря за повечето коментари,но днес я срещтнах отново на една спирка и се запознахме![]()
![]()
![]()
Да живей! Ей тоя пост ме изкефи и мисля изчерпа тематаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Т'ва е жестоко.Първоначално написано от JackSparrow
![]()
Авторе изтървал си влака. Твоята работа след дъжд качулка.