- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да отговоря лии !?!!?
Получих смс от бившия ми " Искам да се видим , да ме дадеш тениската и суитчера .. "Ще се побъркам след малко .. Не съм му отговорила .. И не знам дали да му отговоря и изобщо да се виждам ли с него ..
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Да,за да му дадеш дрехите човеко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Емии ти така или иначе трябва да му ги дадеш/така разбрах/ може по общ приятел.. за друго не се сещам
човека си иска тениската и суитчера аз си мисля че трябва да му отговориш и примерно ако не ти е приятно да го виждаш (което е от ясно по ясно) слагаш ги в едно пликче отиваш подаваш му го и ставаш и си трагвашПървоначално написано от bebkata
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Той те скъса по скайпа маина никакви дрехи няма да му връщаш не заслужаваПървоначално написано от bebkata
той може лид аси остави дрехите майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Окей хора не можа ли да си ги поиска още като скъсахме .. ЗАЩО СЕГА !?
щити му е студени майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
отговора е много прост за да те дразниПървоначално написано от bebkata
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Да ама аз ще поддам ако го видя и не знам как да се държа сега .. да му отговоря ли .. не знам ..
ако не искаш да говориш с него по тела му драсни един смс това е достатъчноПървоначално написано от bebkata
Въпроса е "Какво да му напиша в смс-а" .. Мисля си да му кажа да дойде до нас като си иска нещата .... ама не знам като дойде каква ще ми е реакцията .. не съм го виждала от месец и половина .......Първоначално написано от ivakavlad
да може да му кажеш да дойде до вас а относно реакцията ти нзПървоначално написано от bebkata
В момента чувствата ми към него са толкова смесени .. Хем искам да го видя и да поприказвам с него , хем не знам какво да му кажа .. ТОй си знае всичко .. Но от друга страна си мисля , че просто иска да си подсигури на 100 % , че ГЛУПАЧКАТА все още мисли за него и ако има нужда от нея може да я безпокои по всяко време ...................Първоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
нищо чудно и това да е решил дръж се по резеревирано пък ако почне да досажда прекалено му теглиш една дълга и сочна и готово няма от какво да се притеснявашПървоначално написано от bebkata
![]()
Кифлоо, той си иска дрехите, не ти иска истериите. Много се превземаш.
стига с обидите момичето се притеснява нормално е или кажете нещо свестно или си запазете мнението за себе си ако толкова ви се заяжда с някой се заяждайте с мен на лична
И ти се взимаш много насериозно нещо... Що не си направите парти на превзетите с автора на темата.
просто не харесвам хора като теб който само се заяждат авторката въобще си нямам и на идея нито коя е нито дай боже но това не означава че трябва да се заяждаш ако искаш да продалжим разговора ти казах пиши на лична да не оспамим сега тематаПървоначално написано от SemperFidelis
Бягай у лево.
Като не ти се занимава и не ти се дават адекватни отговори какво правиш във форума? Лягай да спиш по - добреПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Аз отговор съм дал, това че не ти се хареса на комплексите не значи, че е неадекватен... вместо да продължаваш да се филмираш, kажи на момчетo да си вземе дрехите и си пиши финалните надписи .Първоначално написано от bebkata
Много мислиш майна и се впускаш в някви мн дълбоки филми,кажи му да дойде до вас пък и може и той да се чувства по същия начин пък като се видите квото стане,relax малко.Първоначално написано от bebkata
Can It All Be So Simple ?
Виж , определено не смятам , че съм комплексиранаПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Грубоо.Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
Обаче е вярно, да му се невиди. Едно САМОСТОЯТЕЛНО решение не можете да вземете. Как да не те търси, като ти си му взела половината гардероб?Пъхаш нещата в една чантичка и ги пращаш по някой приятел.