- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да отговоря лии !?!!?
Не бе, за кво ти е да му връщаш вещите(в случая дрехите) на човека... По-лесно е да го игнорираш и да излезне че си ги краднала... Сигурен съм че ще ти е много приятно какво ще се говори зад гърба ти...![]()
ми аз ако съм ., ще излезна с него![]()
прави се че ни ти пука за него ..
поне си останете приятели ако нищо не стане !![]()
със сички момчета,..с които сме скъсали вече сме приятели уе излизаме си заедно и така ..ако осетим че пак имаме някви чувства .. пак сме заедно ,, според мен щом още го харесваш пишии му ;п може и той да е такаа ..
![]()
можеш да му кажеш да дойде сам до вас и да му ги дадеш,той явно просто си иска дрехите и нищо повече.Няма смисъл да търсиш друго скрито послание в смс-а му-просто му ги връщаш и тва е-край!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За мен най-адекватното решение е да му кажеш да дойде до вас, за да си вземе дрехите. Като му ги дадеш, ако решиш можеш да го поканиш да влезе, за да си поговорите, да се видите за малко. Но наистина смятам, че е редно да му върнеш дрехите. Как така ще стоят при теб?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
дай си му тениската и суитчера на човекаи аз бях в такова положение =_= само че с Монополи
![]()
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
как да не може...Първоначално написано от tuzaro
аз ше праа бизнес със сЛитчери и тениски на локото![]()
кажи харесал ли си си нещо![]()
Дайте ключ на темата .. Стана ми ясно вече : )) Да се оправя ! Като се научи как да се държи може и да си ги получи .. До тогава да си ходи с другите тениски и суитшери : ))
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Баси жалката,даже и дрехите неще да връща![]()
Can It All Be So Simple ?
Айде като не си вътре в нещата , защото нищо не знаеш : ) Не знаеш нито как е протекъл разговора , нито какво ми каза той .. Така че айде трай си ако обичашПървоначално написано от xinfamous
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Абе момиче,върни му дрехите и не се занимавай повече.Какво от това,че се е държал кофти?Ами сега е момента да се оттървеш от вс свързано с него (в случая с дерите) и да си гледаш живота,така да се каже.Какъв е проблема да не му ги върнеш.Не прави такава драма![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...