Имам следния проблем. Може да ви се стори странен но го имам. Сега е лятна ваканция, но скоро пак почва даскало и трябва да измисля как да се справя със ситуацията там.
Преместих се в ново училище последния срок - езикова гимазия и класа ми се състои предимно от момичета. В класа сме само 5 момчета - аз и още 4. Проблема е че всичките тия четирима са си приятелчата и компания и играят една компютърна игра - Дота и общо взето хора, които не я умеят не могат да се бъдат приети от тях. Опитвах се да съм дружелюбен, но те някак си ме гледат се едно съм глупак, защото не играя комп. игри и нямам много общи теми за разговор. Още повече, че си имат жаргон и аз още повече не разбирам за какво става дума. Някак си се чувствах като аутсайдер, когато бях сред класа си. Последния месец преди ваканцията поисках да играя с тях. Те ме попитаха дали мога, а аз отговорих, че е по-важно да се забавляваме. Отидохме в един клуб, но когато почнахме играта нямах идея какво да правя, а те през цялото време ми викаха, че съм идиот и глупак и аз се ядосах и си тръгнах. Последния седмици след това бяха кошмарни, съучениците ме игнорираха напълно и се държаха с мен като с измет.
Добре, че беше лятната ваканция та да позабравя ситуацията там. Но сега скоро пак ще почва училище и наистина нямам идея какво да правя. Ако може да ме посъветвате, за да мога да измисля някакъв план за действие предварително.