Първоначално написано от
jghgh
Стига сте я кълвали беее, момчето има да иразства още.
Искрено благодаря
Я ми кажи ти, защо нямаш самочувствие и отговаряш свито и само се оправдаваш?
-Защотото съм свикнала не да ме питат, а да ме нападат - от там и навика да се оправдавам. Защо отговарям свито..достатъчно голяма ми е устата попринцип, не искам тук да създавам грешно впечетление. Просто..съм си търпелива.. и мога да оставя някой да стигне мн далеч..дразнейки ме или правйки нещо против волята ми.. {силно казано} просто, за да видя до къде ще му стигне наглостта/нахалството.. а аз как отвръщам..аз си знам. Преди скачах на всичко..сега, някак не виждам смисъл.. да обръщам толкова внимание.
По-върви и в живота, и във форума, ако си намахан..
Не споря, вярно е! Аз съм накахана спрямо амбициите си, спрямо мечтите си..спрямо това да постигна това, което исмам. Когато там някъде..застане нещо на пътя ми си показвам рогата. Преди си бях мн отракана даже..и не позволявах на никой и нищо дори да спори с мен..просто не спирах да се доказвам.. Сега се кротнах малко..не за друго не искам отстрани да изглеждам..крайно самоуверена и/или надута.. едва ли не..Вярно мога да бъда нахакана и без да съм някак надута, но отстрани всеки си вади изводи сам за себе си, нали.. Не ми пука за хорското мнение, но имам и близки, които рано или късно ще започнат за гледат с други очи на мен. Защото едно е да съм нахакана..друго е да си отстоявам правата само когато се стигне до там.. Просто понякога не си струва да влагам толкова много.. когато мога просто да си затворя очите.. В този живот не всичко ще е такова каквото го предвиждам.. Не мога да застана с/у всичко, което не ми изнася...{и дори и да мога..няма смисъл..} Незнам дали ме разбра какво исках да кажа, ако се наложи ще поясня.
Какво може да те разсмее?
Мога да изреждам определени хора тук.. но едва ли това ще ти даде някаква представа, какво по точно би ме разсмяло.. Не съм се замисляла, нещо нестандартно..нещо комично, което никога не съм чувала/виждала, нещо което може същевремено да ме изплаши..зн ли ;д
Какъв хумор харесваш?
Този в, който нещо дълбоко се иронизира.
Какви са ти най-големите комплекси?
Има толкова неща, които не харесвам у себе си..че би ми било кофти да ги напиша.. Ако кажа, че е прекалено лично и не напиша нищо излиза, че мн се харесвам и нямам никакви комплекси..което далееееч не е така.. За това ще изключа външния си вид... и ще пиша относно характера си.
*Това, което ме побърква..че съм някак дребнава. Може би не във всяко отношение, но ..яд ме е, че обръщам внимание и на най-малкото нещо.. опитвам се да не го правя, но знам ли не нещо, което се променя от раз.. Помня когато някой ме нарани..с години.. без значение за какво става ?.. и най-незначителното.. това ми е някак противно.. у мен самата..
**Много съм ревнива това ми е като порок..не като комплекс.. но поне там промяната има по-голямо развитие.
***Друг комплекс.. пазя тайни, но не на всеки.. има хора които просто си държат устата затворена, което е мн хубаво качество, а аз пазя тайни само на хора, на които мн държа.
****Нещо друго.. Имам някава сценична треска..и тя се появява на моменти и тя ми е като вид комплекс..
*****И друго..лесно се паля..адски лесно..старая се да не го показвам, но точно тогава вътрешно изгарям..
******И на моменти съм мн отвеяна и несериозна..и тфа мн ми пречи..
това за сега ..нз ако се замисля мога и още да пиша.. ;д
Кое качество смяташ за свое положително? Развиваш ли го?
Мое качество.. Да изслушвам и да давам съвети. Да проявявам разбиране. Това да влизам в на отсрешния положението, без значение кой/коя е и какъв/каква ми е.. просто ми е приятно да размишлявам над нечии друг живот.. Просто да не мисля за моите си проблеми.
Мисля, че мога да вдъхна увереност..на всеки..за каквото и да е. Някак.. не да му го внуша просто да му докажа, че има смисъл да бъде по твърд/а. Как ме караш да мисля с тези ?си не е истина..
нещо друго.. Старая се да показвам на близките ми ясно какво означават те за мен, думите са..някак суха таория..когато липсват действията..предпочитам..си мволично/съркастично да обясня на някой, че не ми ме интересува, или че означава нешо за мен, а не да сядам и да му се обяснвям по един или друг начин..
И.. Не се отказвам лесно когато реша нещо. Другото е, че каквото търся намирам..или поне се старая.
А в това дали развивам някое от тези така наречени "положителни качества" ..не се имам за идеална..и не целя да постигам някакъв идеал..Смятам, че ще се развивам с времето..Това на, което ме учи животът.. ми стига..дори ми е много..
Интересуваш ли се от психология
и
Работиш ли над себе си?
Интересна ми е..Мислила съм дори за работа като психотерапевт някой ден..но не смятам, че абсолютно всички хора около мен биха ме подкрепили в това ми решение.. Да работя над себе си.. хъх..Аз просто обичам промените...те ме зареждат.. така..така се прераждам.. И от там и промените в характера ми.. да опитвам се да променям начина си на мислене постоянно..след всяка грешка...започвам отначало.. ....което понякога ме срива.. развалям пъзела пак.. но го нареждам по различен начин..защото никога няма да си паснат всички части.. и това ме убива.. просто пропускам нещо..и когато го осъзная..започвам наново.. всеки следващ опит е по труден..времето минава..и някой части се губят други се променят..всеки път е все по трудно..
*-*-*-*съжелявам, че бях толкова подробна просто понякога..не мога да спра да пиша..наистина не всеки би разбрал какво искам да кажа, ако трябва ще дообясня нещо.