Здравейте момичета.За седмица по колко пъти си позволявате да похапнете нещо сладко и лепи ли ви се?Аз ако изям една вафла и на другия ден съм със 400 грама повече,а много обичам сладкото.Предложете някакво решение вече ми омразна и от най-малкото нещо да дебелея.![]()
И аз обичам да си похапвам сладко ,ноо трудно ми се лепи за моя радост![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хмм.. интересно каква е тая вафла , от която се качва 400гр...![]()
![]()
To infinity and beyond.
Ами не само вафла всичко сладко.Първоначално написано от Infinity
Всеки ден. Мисля,че не ми се лепи особено.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не знам дали ми се лепи , ама аз не обичам много-много сладко![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
По много. За ден изяждам толкова, колкото някои изяждат за цяла седмица. От всякаква друга храна мога да(и съм се) откажа, не и от сладкото. Нямам желание, харесва ми. Не знам дали ми се лепи, не се качвам на кантара след всяка изядена вафла.![]()
ям каквото ми харесва + много сладко но за радост нищо не ми се лепи![]()
И аз обичам да си похапвам сладко ,ноо трудно ми се лепи за моя радост
същото![]()
![]()
Аз ям когато имам нужда .. Слушам организъма си, нямам проблеми с килограмите, тренирам редовно.
Running is my drug and I am overdosed ..
Не ми се лепи, само ако изям прекалено много калории е възможно да ми се лепне много. Старая се да не прекалявам![]()
Ох на мене ми се лепи но не много![]()
П.П- Ся Заради тея Вафли трябва да слизам до магазина![]()
![]()
Когато ми се яде-ям,но по малко. И не ме грее с колко грама ще натежа ._.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не мога да заспя ако не съм хапнала сладкозатова-всеки ден..може би за това не ми се лепи
![]()
![]()
![]()
Аз сладко ям 2-3 пъти в месеца, за това и веднъж да прекаля няма страшно.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ям сладко когато ми се яде .. което значи всеки ден ..
.. колкото до килограмите .. слабо ме вълнуват, щом ми се яде - ЯМ!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всеки ден изяждам по 1 шоколад и хиляда вафли. Не мога да се откажа от сладкото. Пък и не ми се лепи, отделен въпрос е, че въобще не е здравословно, прекалямам. Ама кво да правя, обичам сладкото![]()
Четох в едно списание, че при изяждането на един цял шоколад или кyтия бонбони (на всеки му се е случвало да прекали), ако човек не го изразходи качва 40 грама, 40.
+ тва в една вафла има към 200, най - много 300 калории - зависи от вафлата де, пък ако е обикновена още по - малко...
Аз сладко ям всеки ден в немалки количества. По половин кутия сладолед, от наливните по 200-300 гр. Пък за шоколад да не говорим...![]()
Само че съм от тези късметлийки, които не пълнеят от сладко![]()
Яж си колкото си искаш и каквото си искаш, не робувай на килограми и грамове, а гледай как изглеждаш.![]()
И най - важното за една хубава фигура и движението! Изяж ти и 5 вафли като ти се ядат, пък после се качи на колелото и покарай малко... още е хубаво времетo. :P
I still have feelings...
you are my passion.
не ям сладко от месеци![]()
Обожавам сладкото.Имало е моменти, в които ей така си стоя и ми се прияжда суупер много от нищото и не издържам без да си купя един голям шоколад примерно.![]()
Като цяло не ми се лепи, аз даже вкъщи нямам работещ кантар и по-добре, иначе сигурно през 5 мин щях да се тегля.Въпреки че тези грамове не показват кой знае колко.. смисъл то това може да е и от задържане на вода и нещо моментно.Като цяло, мисля, че когато на човек му се прияде нещо сладичко е хубаво да си угоди![]()
* Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.
аз съм от тези на които им се лепи, но тва става много бавно, примерно тая пролет ядях мн сладко всеки ден почти и качих 5 кг за месец и половина и от тогава не ми се яде изобщо и като цяло не обичам, не съм от тези които не могат без сладко, но ако ми се прияде ще си купя и като знам, че качвам бавно няма пр![]()
Същата съм и аз, въпреки че ми се лепи хаха.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе малко повече движение и няма да имаш никакви проблеми.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сладко си ям редовноНе мога да не ям...просто не мога!И тоз пубертет засилва апетита
...Лепи се като...
![]()
![]()