.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    Maina Town

Мечтата на всяко момче?!

Вчера стана дума за един свободен апартамент и моят приятел каза, че мечтат на всяко момче е: свободен апартамент, алкохол, наркотици, жени и кондоми. Аз бях потресена. Моето мнение е: свободен апартамент-да, алкохол-да, наркотици-НЕ, жени-чужди ли?, кондоми-все още не. Той отговори, че това е просто мечта, която иска да преживее само един път не всеки ден. Питам се, може ли да са толкова повърхностни?? Въпроса ми към момчетата е: Наистина ли това е вашата мечта?
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Според мен приятеля ти е много повърхностен и филмиран !
    Мойте мечти са съвсем др

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Мечтата на всяко момче?!

Ще те поправя съвсем малко

Цитирай Първоначално написано от mimka1912
    свободен апартамент-да, алкохол-да, наркотици-НЕ, жени-само да са яки,да не искат кинти и да са познати, кондоми-задължително
    Това е

Супер фен
    Това няма нищо общо с пола, повярвай ми

Мечтите ни се препокриват до една степен. Имам предвид това за апартамента и жените. След този момент при всеки е различно. Просто си попаднала на такъв индивид.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Горе-долу
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Моите мечт включват момичета(ама не безразборен секс...това е тъпо...), неограничени количества Coca Cola и музикална кариера(или такава като character designer...)...

'те т'ва е...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Вчера стана дума за един свободен апартамент и моят приятел каза, че мечтат на всяко момче е: свободен апартамент, алкохол, наркотици, жени и кондоми. Аз бях потресена. Моето мнение е: свободен апартамент-да, алкохол-да, наркотици-НЕ, жени-чужди ли?, кондоми-все още не. Той отговори, че това е просто мечта, която иска да преживее само един път не всеки ден. Питам се, може ли да са толкова повърхностни?? Въпроса ми към момчетата е: Наистина ли това е вашата мечта?
    Не това е мечтата на спрелия ти приятел.

Защо да е повърхностен?Тази мечта не е типична за всяко едно момче ,но щом това го влече.

Аз например бих отговорил с НЕ на всяко едно от изброените освен жените.
    sex

При всеки е супер индивидуално ... примерно .. аз мечтая за пари коли жени колкото и банално да звучи ... смисъл не желая апартамент щото си имам къща и 1 апартамент преписани на мое име ... наркотици не ... може би трева ... ама 1-2 пъти в месеца

Град
    София
    Зависи от момчето. На всеки човек мечтите му да различни.
    Ако на твоето наистина са такива - жалко за него.
    Facebook | Skype - wheelie.master

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много е относително. Познавам момчета, чиято главна цел е точно това, но познавам и други - със съвсем различни разбирания.

И ако това е мечта...значи е доста ограничен,щом мечтае за нещо,което можеш да имаш винаги.А да мечтаеш за алкохол и наркотици...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!

Супер фен Аватара на radeberger
    Не бих казал , че това ми е мечтата .

Голям фен Аватара на xinfamous
    Няма нищо общо с пола да,а и предполагам че твоя приятел е на 13 ;s Относно мечтата..имаше една песен която го описва доста добре 'get money,fuck bitches,smoke trees' (;
    Can It All Be So Simple ?

Що слагаш всички под общ знаменател, бе... МАЙНА.

на моя пък не му беше тва мечтата...

оох .. позната работа ... и моя имаше подобни желания ... само, че не с други жени, а с мен .... но джойнта и алкохола си присъстваха...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

хахах сякаш жените биха отказали един такъв ден ;]
    въпрос на...възгледи.мечта чак не,но може би желание ;p
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Чула за фантазиите на един доживотен девственик, и решила, че всички мъже са такива.

Супер фен Аватара на Bianc0
    На 13 ли сте?

Ами аэ под наэванието мечта си представям някакво неэабравимо преживяване, а не само пиеме,секс и наркотици не мисля, че само това е живота

Град
    София
    Да ... вероятно всеки от мъжки пол в даден момент е искал нещо такова, с изключение на наркотиците можеби. На кой понякога не му се е искало да се откъсне от реалността за малко. Фантазия - можеби, но мечта ... не, в никакъв случай(поне за мен).
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Всеки със своите мечти.
    П.Т Само жени и апартемент ти трябват хихи

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    тва е нещо което иска да му се случи един път, а не мечтата в живота му. мно си се филмирала
    WE ARE NOT ANGELS!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си