.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Голяма грешка ли направих

Преди 2 месеца ходех с едно момче, към което все още имам доста силни чувства, въпреки че незнам защо... След като скъсах с него тръгнах с друго момче (защото си мислех, че така ще забравя по-лесно първия..), към което имах симпатий и си мислех, че с времето ще започна да имам чувства към него, но уви... Днес скъсахме и се чудя дали не направих грешка.. той имаше доста силни чувства към мен, но с него се чувствах "вързана"... Един месец чаках, но не се получи.. Имам чувството, че започвам да съжелявам, че постъпих така с него ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Голям фен Аватара на notlike
    Когато разбереш какво искаш, тогава ще търсиш.. това твоето знаеш ли как го наричам аз, а може би и други хора - ИЗГЪЗИЦА. Да се направиш на голямата работа пред приятелките си. Затова и в момента си с к** отзад. Живо и здраво от морето
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на xoxi
    Много зле си постъпила с момчето. На теб едва ли би ти било приятно някой да те използва по такъв начин. Съжалявам за него и за това, че е имал чувства към теб.
    По-добре изчакай с времето да отшумят чувствата към онова момче. Недей се хващай отново с някой в опит да забравиш друг. Глупаво е!
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сгрешила си като си тръгнала с другото момче.Не се прави така.

препоръчвам засилено внимание в часовете по български, ако няма подобрение - опитайте да отворите книга. горчи, но е за ваше (и наше!) здраве.

Не голяма угромна грешка си направила!!! Ти би ли искала някое момче да постапи така с теб ..!? Едва ли. Не прави грешката да тръгваш с някое момче само за да забравиш друго първо е тъпо второ е подло!
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Помисли какво искаш,защото и ти не знаеш.Залъгала си второто момче,за да забравиш първото и сега какво?? Сама си си го направила.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Не си постъпила добре, но съдейки по поста ти .. явно сама го осъзнаваш и няма нужда да ти бъде натяквано. Това просто ще ти бъде за урок, за да знаеш, че не трябва да правиш това, което не би искала и на теб да ти направят. Хубаво е, че съжаляваш за постъпката си .. всеки греши .. въпросът сега е да се стараеш да не повтаряш повече тази грешка.
    Хайде късмет и другия път се замисляй повече за евентуалните бъдещи последствия, когато предприемаш такива решения.

П.С.: Ти прецени дали би било уместно в твоя случай да отидеш да обясниш на момчето защо си постъпила така и да му се извиниш или просто да оставиш нещата такива, каквито са.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    До колкото разбрах с въпросното момче сте скъсали по някакви причини и след това, за да го забравиш, си тръгнала с друго. Ако е така - не си направила никаква грешка, просто не си направила нещо добросъвестно. Можеше и да се получи с второто момче, нямаше как да знаеш, ако не беше опитала. Недей да съжаляваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Постъпила си много зле и явно сама го осъзнаваш . Вземи си поука и не прави така друг път . Нали не искаш и ти да бъдеш с някои , които е с теб , за да забрави бившата си .
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на pilencaaa

Re: Голяма грешка ли направих

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    Преди 2 месеца ходех с едно момче, към което все още имам доста силни чувства, въпреки че незнам защо... След като скъсах с него тръгнах с друго момче (защото си мислех, че така ще забравя по-лесно първия..), към което имах симпатий и си мислех, че с времето ще започна да имам чувства към него, но уви... Днес скъсахме и се чудя дали не направих грешка.. той имаше доста силни чувства към мен, но с него се чувствах "вързана"... Един месец чаках, но не се получи.. Имам чувството, че започвам да съжелявам, че постъпих така с него ..

Ти знаеш ли какво искаш? Нараняваш другиго по този начин...
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    По същество самото тръгване с другото момче си е нещо нормално.

Дефакто обаче мотивите с които си го направила опорочават нещата и цялата картинка става.. меко казано осрана.

Забравяш някого сама. Не с помощта на 10000 момчета, чиито сърца после да разбиеш. И да се чудим всички що се шири нагласата "момичетата са куpви"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ЕМ доста гадно си постъпила с момчето ама ...тиийнейджърски истории хм ? Айде грешка човешка и да заминаа

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не е било правилно да лъжеш така едното момче.Рано или късно ще намериш някого към когото да изпитваш пак истински и силни чувства,дотогава не си играй на може би да , може би не . .

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,сгрешила си,но всеки човек греши...Най-добре започни на чисто без да се връщаш в миналото...Каквото и да искаш да поправиш вече е малко късно,а и нищо вече няма да е същото
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    да постъпила си гадно,но не можеш да върнеш времето,просто продължи напред
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си