.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Кое дава право на подобно поведение....

Цитирай Първоначално написано от de_bella
    Здравейте. Предполагам ще ви занимая с поредния банален въпрос и история, но толкова съм заслепена, че се налага да използвам всяко възможно средство, което да ми отвори очите.
    Въпроса, който искам да задам бих го формулирала по следния начин: Кое дава право на едно момче да обижда и посяга на приятелката си... иначи твърдейки, че я обича? Възможно ли е това да се нарече любов? Възможно ли е оправданието "Дразниш ме, опитваш се да ме дразниш с думите си(подчертавам само с думи)" да е причина да кажеш на приятелката си "курвооо" и т.н. Нима това дава право на едно момче да се държи така.
    Или казано по друг начин: В какво толкова трябва да е съгрешило едно момиче за да заслужи подобно отношение?
    Съгрешила е с това, че е позволила въпросното момче да се отнася така с нея.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Hilary_
    В такъв случай определено НЕ греши момичето, а той .. и според мен би трябвало да си понесе последствията!! ..

Цитирай Първоначално написано от baby7878
    Според мен грешката, която е направило момичето е ,че си е хванала не правилният човек
    По-скоро, че го търпи
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Никoй няма право да те обижда и да ти посяга, най-малко накакъв неорентиран селянин, който уж твърди че те обича. Съжелявам че го обиждам но не се стърпях, незнам как търпиш подобно отношение .. не те ли наранява всичко това? Не му позволявай да ти говори така. И както каза някои в по горните постове .. ако си мислиш че тук става дума за Любов, жалко е че се самозаблуждаваш.. Отвори си очите и си намери някои които ще те цени..
    На абсолютно същото мнение съм
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Rousse

Чупи го... Трябва да паднеш мнооого ниско, за да посягаш на жена..

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    вие тъпи ли сте или кво? естествено че няма право. срам за мъжкия пол
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Момата се е изразила като е поставила нещата в нейна полза г/д и вие почнахте да нареждате гаджето й.Ми ако тя му се качва на главата и го обижда или му се дразни супер мноо то и аз да съм и аз ше я изкурвя хаха
    Цивилизованият човек* не си позволява да обижда.
    Нищо не дава право на подобно поведение. Като не му изнася да си ходи, а не да обижда или да удря.

Независимо колко те дразни някой, последното нещо, което трябва да правиш, е да го обиждаш целенасочено и със злоба. Независимо какъв лумпен е. По-скоро трябва да го зарежеш, щом толкова те дразни.

Малко е и отделен въпроса ти колко си свестен, за да тръгнеш с кофти човек, когото се 'налага' да обиждаш!
    Пак казвам, на цивилизованите хора няма да им се налага даже да изпадат в подобна ситуация и това го казвам само в полза на авторката.
    Въпреки че защо изобщо се е хванала с такъв? Да си опича акъла

*само с такъв си заслужава човек да има връзка
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на sasha_90
    Никоя жена не заслужава подобно отношение!А мъжете,които го прилагат,не струват нищо.

Наскоро отървах една приятелка от подобен дришльо, като му наритах камбаната, след като я зашлеви пред мене! Заплаших я, че ако я видя в близост до него, изпълняваща действията прегръщане и целуване, ще има по нея. Абсолютен нещастник! Мисли се за силен пред неговите приятели, като посяга на гаджето му , хаха , палячо...

и той е човек!най мразя да ми мранка приятелката на главата , да ми се кара, да ми казва къде да ходя , да ме търси 4-5 пъти на ден
    е па не че само ще я псувам ами и направо я разкарвам
    жената да не е повече от мене ?ай въз..

Цитирай Първоначално написано от de_bella
    Здравейте. Предполагам ще ви занимая с поредния банален въпрос и история, но толкова съм заслепена, че се налага да използвам всяко възможно средство, което да ми отвори очите.
    Въпроса, който искам да задам бих го формулирала по следния начин: Кое дава право на едно момче да обижда и посяга на приятелката си... иначи твърдейки, че я обича? Възможно ли е това да се нарече любов? Възможно ли е оправданието "Дразниш ме, опитваш се да ме дразниш с думите си(подчертавам само с думи)" да е причина да кажеш на приятелката си "курвооо" и т.н. Нима това дава право на едно момче да се държи така.
    Или казано по друг начин: В какво толкова трябва да е съгрешило едно момиче за да заслужи подобно отношение?
    Като цяло ,ако съм разбрал въпроса ти е - какво да права на мъж да удари жена и какво дава право на мъж да обиди жена?

За удрянето на плесница съм малко раздвоен. (НЕ коментирам побой - това е вън от нещата и е подсъдимо).Ще обърна въпроса така - кое дава право на жената да удари плесник на мъжа? Ами това ,че той по някакъв начин е прекалил.Същото дава право и на мъжа.Не е красиво ,нито е за гордост,но не само мъжа може да се улее и да прекали с приказките ,но и жената.И понякога е необходимо да се предприемат радикални мерки ,за да се приземи мъжа/жената на земята.Не ме разбирайте погрешно - НЕ толерирам боя ,нито плесниците,но понякога или са наложителни ,или се случват от прекалено много нерви.

А за псуването - то това си е вече въпрос на възпитание.Може да се води спор на доста повишен тон и без обиди.Първите 7 години вземат ключова роля тук

Не го оставяй да те подлага на такова унижение! Нима нямаш достойнство?!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    sofia
    Какво се разбира под посяга едно е побой друго е шамар?
    На мен ми е интересно другите твърдят никога не биха го направили...да речем,че всеки път Ви изкарват извън нерви...това означава ли,че момичетата може да си правят каквото си искат....Представете си някой да Ви дразни ВИе ще го изтърпите ли?

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Единственото,в което е съгрешило момичето е,че си е хванала идиот за приятел и че продължава още да го търпи,въпреки поведението му на селянин

А за любов тук не може да се говори,као питаш мен.
    Мхм .. съгласна !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кое дава право на едно момче да обижда и посяга на приятелката си... иначи твърдейки, че я обича?
    Липсата на възпитание на пича и липсата на уважение към нея.

Казвам го често и ще продължавам да го повтарям - Може да обичаш много някой, но не те ли уважава и позволява ли си подобни простотии към теб просто нямате бъдеще. Уважение >>>> любов.

Подкрепям Sh@d0w.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си