- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое дава право на подобно поведение....
Съгрешила е с това, че е позволила въпросното момче да се отнася така с нея.Първоначално написано от de_bella
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
В такъв случай определено НЕ греши момичето, а той .. и според мен би трябвало да си понесе последствията!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-скоро, че го търпиПървоначално написано от baby7878
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
На абсолютно същото мнение съмПървоначално написано от FancyGirl
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Чупи го... Трябва да паднеш мнооого ниско, за да посягаш на жена..![]()
вие тъпи ли сте или кво? естествено че няма право. срам за мъжкия пол
WE ARE NOT ANGELS!
Цивилизованият човек* не си позволява да обижда.Първоначално написано от xinfamous
Нищо не дава право на подобно поведение. Като не му изнася да си ходи, а не да обижда или да удря.
Независимо колко те дразни някой, последното нещо, което трябва да правиш, е да го обиждаш целенасочено и със злоба. Независимо какъв лумпен е. По-скоро трябва да го зарежеш, щом толкова те дразни.
Малко е и отделен въпроса ти колко си свестен, за да тръгнеш с кофти човек, когото се 'налага' да обиждаш!
Пак казвам, на цивилизованите хора няма да им се налага даже да изпадат в подобна ситуация и това го казвам само в полза на авторката.
Въпреки че защо изобщо се е хванала с такъв? Да си опича акъла
*само с такъв си заслужава човек да има връзка
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Никоя жена не заслужава подобно отношение!А мъжете,които го прилагат,не струват нищо.
Наскоро отървах една приятелка от подобен дришльо, като му наритах камбаната, след като я зашлеви пред мене! Заплаших я, че ако я видя в близост до него, изпълняваща действията прегръщане и целуване, ще има по нея. Абсолютен нещастник! Мисли се за силен пред неговите приятели, като посяга на гаджето му , хаха, палячо...
и той е човек!най мразя да ми мранка приятелката на главата , да ми се кара, да ми казва къде да ходя , да ме търси 4-5 пъти на ден
е па не че само ще я псувам ами и направо я разкарвам
жената да не е повече от мене ?ай въз..
Като цяло ,ако съм разбрал въпроса ти е - какво да права на мъж да удари жена и какво дава право на мъж да обиди жена?Първоначално написано от de_bella
За удрянето на плесница съм малко раздвоен. (НЕ коментирам побой - това е вън от нещата и е подсъдимо).Ще обърна въпроса така - кое дава право на жената да удари плесник на мъжа? Ами това ,че той по някакъв начин е прекалил.Същото дава право и на мъжа.Не е красиво ,нито е за гордост,но не само мъжа може да се улее и да прекали с приказките ,но и жената.И понякога е необходимо да се предприемат радикални мерки ,за да се приземи мъжа/жената на земята.Не ме разбирайте погрешно - НЕ толерирам боя ,нито плесниците,но понякога или са наложителни ,или се случват от прекалено много нерви.
А за псуването - то това си е вече въпрос на възпитание.Може да се води спор на доста повишен тон и без обиди.Първите 7 години вземат ключова роля тук![]()
Не го оставяй да те подлага на такова унижение! Нима нямаш достойнство?!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Какво се разбира под посяга едно е побой друго е шамар?
На мен ми е интересно другите твърдят никога не биха го направили...да речем,че всеки път Ви изкарват извън нерви...това означава ли,че момичетата може да си правят каквото си искат....Представете си някой да Ви дразни ВИе ще го изтърпите ли?
Липсата на възпитание на пича и липсата на уважение към нея.Кое дава право на едно момче да обижда и посяга на приятелката си... иначи твърдейки, че я обича?
Казвам го често и ще продължавам да го повтарям - Може да обичаш много някой, но не те ли уважава и позволява ли си подобни простотии към теб просто нямате бъдеще. Уважение >>>> любов.
Подкрепям Sh@d0w.