- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЕЗПРИСТРАСТНИ
Моля да изкажете мнение по въпроса,дали сте ЗА или ПРОТИВ срещите с хора,с които сте се запознали в интернет и защо сте на това мнение!!!![]()
![]()
![]()
Зависи дали ще сте един до друг,иначе по скайпа само не става.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Според зависи.. Но ако сте от един и същ град.. и си допадате... съм ЗА..Иначе.. безсмислени срещи и биене на по 100 километра.. Твърдо НЕ!
![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
аз съм за,ама ако е от твоя град,иначе малко трудно ще е
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ЗАвиси от обстоятелствата. Дали сте опознали човека добре, дали му имате доверие, до колко можете да разчитате, че не лъже за своята самоличност и пр. В повечето случаи е по-добре да има придружител.
Че каква е разликата дали с даден човек си допадаш и дали сте се запознали директно или посредством интернет ?!![]()
...са най-често педофилиПървоначално написано от ronky
по-убийственото е да се запознаете на живо, пък да поддържате контакт онлайнПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
![]()
За мен това е още един начин да намериш "сродната душа". След като интернет ни позволява да контактуваме с целия свят и да се запознаваме с нови хора, защо да не се възползваме от това. Ако не любов, можеш да завържеш страхотно приятелство. Аз съм на мнение, че трябва да използваме всяка възможност, която ни се предлага .. така, че ДА.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Ами много зависи на какъв човек точно ще попаднеш в интерента макар ,че няма да си 100% процента сигурен дали въпросдния човек е такъв за какъвто се представя или просто се преструва за да те подмами.Факт е ,че в интернет можеш да се запознаеш много нови хора и да си създадеш много нови контакти дори и много приятелства че дори стабилна връзка което е почти невъжможно.Аз съм на мнение че трябва да се възползваме от всяка въжможсност която имаме за да се запознаваме с много нови хора Имам много приятели с които съм се запознавала по скайп както и бившия ми който мога да кажа е наистина е невороятен човек и не съжелявам за нещо което е станало за момента.Трябва да се рискува в този живот ако искаш да спечелиш нещо.
аз съм излизал с момиче от форона майна, айляк е.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според зависи от много неща,но основното е казано по-горе : Ако е от твоя град *за удобство* и ако наистина опознаеш човека доколкото е възможно чрез интернет , довериш му се,че ти казва истината и си заинтересована от личността му.
Против дори да им се кефя страшно много. Просто ще се изгуби целия чар на всичко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хич те нема нещо у форонаПървоначално написано от ShtrudeL
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За! Но ако се подбират, така да се каже.![]()
Тъжно ми е леко,че го казвам но съм заето човече...лекций,пркактики,т а онова и не остава мн време човече.Първоначално написано от tuzaro
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
за мен скайпа е само да се запозная с хората и малко да ги опозная и след тфа да ги покана да се видим и да се опознаем по -добре![]()
:P
е една дума "за"
Против !Още повече в тази сфера преобладават педофили, малки пикли и някои, дето си търсят ебавка.. ддз като цяло не ми харесват такива запознанства, НО говоря за запознанства, които водят до срещи и по сериозни взаимоотношения !
![]()
Не - 90% от хората са в нета са западнали, отчаяни и се крият в кибер пространството, защото знаят, че не са способни ей така да идат и да се запознаят с някоя яка мацка/пич..А и тръпката я няма от ходенето по срещи, опознаването на живо, реакцията на човека срещу теб в някоя конфузна ситуация.. В мрежата също опознаваш (уж) човека и си говорите за различни неща, но не е същото както фейс 2 фейс .Според мен живата връзка е най-добре.Та не бих искала да се запознавам с такива хора, камо ли нещо повече![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Хайде,хайде не се правете сигурна съм,че почти всички от форума са излизали с човек с който са се запознали в интернет.
Вчера се запознах с един от най-забавните, най-странните, най-разумните и бла-бла най-най. Страшно си допаднахме откъм характер, светоглед, разбиране и аз видиш ли, щото съм казала - НЕ, в интернет не може да се запозная с никой нормален, ще го разкарам. Глупаво е.
За съм. Ограниченията са кофти нещо.
Принципно не, но е възможно само, ако с въпросния човек си пишем от дълго време и съм го опознала достатъчно добре. Иначе не
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
В момента в един сайт се прави точно такъв социален експеримент:
http://raboteshtomomiche.com/evening.php
Даже има и една статия за любовните експерименти: http://raboteshtomomiche.com/article.php?id=1121
Животът ни е едно тв/нет риалити!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.