- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое дава право на подобно поведение....
Здравейте. Предполагам ще ви занимая с поредния банален въпрос и история, но толкова съм заслепена, че се налага да използвам всяко възможно средство, което да ми отвори очите.
Въпроса, който искам да задам бих го формулирала по следния начин: Кое дава право на едно момче да обижда и посяга на приятелката си... иначи твърдейки, че я обича? Възможно ли е това да се нарече любов? Възможно ли е оправданието "Дразниш ме, опитваш се да ме дразниш с думите си(подчертавам само с думи)" да е причина да кажеш на приятелката си "курвооо" и т.н. Нима това дава право на едно момче да се държи така.
Или казано по друг начин: В какво толкова трябва да е съгрешило едно момиче за да заслужи подобно отношение?
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Може би просто си търси повод за раздяла .. Нищо не му дава право да те нарича така !
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Единственото,в което е съгрешило момичето е,че си е хванала идиот за приятел и че продължава още да го търпи,въпреки поведението му на селянин
А за любов тук не може да се говори,као питаш мен.
Едно момче няма никакво право да се държи така.Дори когато въпросното момиче наистина е курва,ако имаш уважение към себе си просто ще кажеш край и ще я игнорираш.По принцип НИКОИ няма да право да наранява физически,има хиляди изписани закони.Само дето няма кой да ги спазва.Махни го тоя,независимо направила ли си нещо или не просто не си струва.От една страна е важен урок че си се сблъскала с нещо подобно толкова рано в живота си.Ако сега го преодолееш и успееш да разкараш онова дето ти се води гадже,ще знаеш как да реагираш ако се повтори някога.Не може хем да обичаш някой,хем да го биеш.Каквото и да се пее в "Love The Way You Lie" (Eminem ft.Rihanna),такива отношения просто НЕ са нормални.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
И вие сте гаджета? Твоят приятел е тъпанар..Ебахти морала има..
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
+1 ..Първоначално написано от FuckedUp
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Много мразя такива олигофрени наричащи се "мъже" или "хора" о.О , НИКОЙ няма право да се държи така с едно момиче,каквото и да е направила .. ако тръгнеш с такъв идиот бягай на далечАз не мога да обидя момиче , пък още по-малко да я ударя .. трябва да си с мноого малко мозък че да направиш такова нещо
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Хора има всякакви.Има мъже , които се държат така ,има и жени-будали ,които им се връзват.
sex
Мхм .. съгласна !!!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Разгонен пуберИмам една приятелка, която търпи същото отношение! И защо? Момичета, търпящи такива идиоти сами са си виновни!!!!!! Ааа побеснях
![]()
Никoй няма право да те обижда и да ти посяга, най-малко накакъв неорентиран селянин, който уж твърди че те обича. Съжелявам че го обиждам но не се стърпях, незнам как търпиш подобно отношение .. не те ли наранява всичко това? Не му позволявай да ти говори така. И както каза някои в по горните постове .. ако си мислиш че тук става дума за Любов, жалко е че се самозаблуждаваш.. Отвори си очите и си намери някои които ще те цени..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
Еми след като се дразни на думите ти да си ходи. Защо продължаваш да търпиш това отношение ?
Момата се е изразила като е поставила нещата в нейна полза г/д и вие почнахте да нареждате гаджето й.Ми ако тя му се качва на главата и го обижда или му се дразни супер мноо то и аз да съм и аз ше я изкурвя хаха,ама все пак да се държиш така с приятелката си е доста тъпо,питай го защо ти ги казва тия работи и поговорете на тая тема според мене (;
Can It All Be So Simple ?
Според мен грешката, която е направило момичето е ,че си е хванала не правилният човек![]()
... Бих му се разсърдила МНОГО жестоко .. за раздяла чак да скъсаме не,ако му дам втори шанс. И не,нищо не му дава право да ти говори така,да те обижда и да те удря.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Нищо не дава такова право...никога не съм харесвала физическата саморазправа независимо между хора от какъв пол са...а ако момче посегне на момиче просто... пф.Кофтито е че някои си мислят,че по този начин се показват мъже,а жалката истина е че са тъпи пу*ки ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
"Дразниш ме, опитваш се да ме дразниш с думите си" Това съм го чувала и от моя приятел но след това говориме и всично се изяснява, доколкото това на какво се дължи това държание смело мога да твърдя, че не знам.... но си мисля, че щом се стига до побой и толкова грубо държание тя няма защо да е с него... но ако го обича и не иска да го оставя... нейн си проблем да си троши главата....![]()
Замисляла ли си се дали не го провокираш наистина?Може неволно някоя твоя реплика верно да го е издразнила,но това не му дава право да ти посяга или да те обижда.Ако той не се осъзнае е по-добре нещата да приключат![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Никое момиче не заслужава да бъде наричано с подобни думи, освен ако по своята същност не е такова. При тези обстоятелва не би трябвало да се обиждаш, когато те наричат курва.Ако си лягаш с всеки втори, няма как да те мисля за Света вода ненапита.
Разбирам, че с въпроса ти имаш съвсем друго за цел, но все пак да дам малко разяснения предварително. Иначе по същество- всяко момиче с поне грам достойнство не трябва да позволява на приятеля си да се държи с нея като с нищожество, да я обижда, да оказва психически или физически тормоз. Принципно съм толерантен човек и може би аз лично бих простила дори повече от веднъж подобни прояви, но само ако човека си заслужава, и ако наистина има причина да бъда с него.Всеки греши.Хора сме, но някои са истински боклуци и не заслужават нищо, абсолютно нищо.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
едно момиче може да заслужи подобно отношение, ако е глупаво. ти сама му позволяваш да се държи така, защо го правиш, нямаш ли самоуважение? ти си си виновна. хванала си се с някакъв плъх и очакваш добро отношение. няма как да стане. вдигай си летвата и си търси някой на твоето ниво, иначе цял живот ще се питаш ''с какво заслужих това, с какво заслужих онова''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Такива педалчета са за пребиване![]()
![]()
![]()
![]()
не бива да го търпиш това негово поведение.замисли се...![]()
къф мъж ше е този,за да посяга на жена,да не говорим че му е половинка,тряаа да си някаф охлюв или олигуфрен за да посегнеш на жена,каквато еи да е причината за тази крайност![]()
![]()
![]()
Да посяга и да обижда... ,това не е любов. Изобщо не уважава този човек ,а го мисли за даденост .Това държание не е пристойно за истински мъж ,а за хлапак.......