- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще хване ли..
Чувала съм че когато жена е неразположена нетрябва да си къдри косата тогава защото няма да хване къдрина и нищо няма да стане. Отнася ли се това и за боядисването на коса или по точно за оцветяването на косата с оцветител защото си купих и ще се правя днес или утре но незнам дали ще стане нещо.. а не ми се чака.. кажете ми моля ви ще стане лии
Не могла да се къдри...трънки. Няма нищо общо. Просто понякой път косата се омазнява по-бързо когато жената е неразположена и няма как на мазна коса да остане траен ефект за повече от час.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И аз съм чувала за това, но мисля, че е по-скоро мит, така че не се притеснявай![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Леле,още ли има хора които вярват на тия глупостиДа ти кажа също че не може да ядеш туршия,да не говорим за майонеза,пък ако пипнеш бебе си е просто поличба за смърт
Ох,извинявай,бях ги чела някъде тия простотии и не се сдържах.Спокойно си се къдри и боядисвай.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Щях да ходя на фризьор и бях в цикъл хаха и майка ми каза,че боята нямало да хване (на кичури съм) и всякакви такива глупости,но както се сещаш всичко си стана даже много добре.Това са глупости не вярвай!
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
И аз си мислех,че са глупости и разни тъпи митове...докато боята наистина не ми хвана.
На една прителка също(видях го с очите си,защото аз я боядисах)...стана като калайдисан тиган в косата.
Грешката не е в боята или пък в начина на боядисване.
Явно от хормоните всичко е възможно.
Естествено това май се случва много рядко...ама нали съм си карък и точно на мене...![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Carmen_Kass точно
айде да не говорите на изуст щото си е вярно.
И аз пробвах да се боядисам червена като си мислех, че са глупости .. е кво - не стана(придоби отвратителен оттенък)
веднага след като ми свърши - отново пробвах - отлично си хвана.
все при една и съща фризьорка.
А майка ми не ходи, когато е така.
а колкото до Claymore къдрина е за трайно къдрене .. не за 30 мин![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Има нещо такова. Майка ми не се боядисва, когато е в цикъл![]()
това за накъдрянето за 1 път го чувам , но за цикъла и аз така знам. : ) Макар ,че аз си се боядисвам като съм в цикъл ама мисля, че има нещо вярно.
Знаеш, какво имах предвид...Казах, че няма да има по-траен ефект от 1 час. Ако си остана с впечатление, че говоря за студено къдрене - НЕ.Първоначално написано от gabi7u
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
За първи път чувам такова нещо![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
За 1-ви път го чувам това, не ми се вярва много много.
Running is my drug and I am overdosed ..