- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Странна форма на зърното
както знаете всички на възраста от 11-12 до към 18 зърното им има странна форма някакси по подуто и отпуснато напреде ... преди не ме притесняваше толкова щото почти не се събличах ... но сега като заякнах както ми е гърдата седи някакси по-напред и е уголемено всички на моя възраст 15 знаят какво имам предивд ... знам, че след време ще се оправи но ме комплексира няма ли как да го оправя?
И т'ва к'во общо има със спорта?
Еми по-често секс с гаджето и ще се регулират хормоните. Ако не сега,след година-две и всичко ще се оправи![]()
vaseto каза каквото имаше да се казва. Скоро ще мине.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Айде бе? Аз съм на 15 и мога спокойно да ти кажа, че зърното ми си има формата която трябва. Кажи си кг ?Първоначално написано от HandOFDooM
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
офф не ме разбрахте както трябва ... не казвам, че е супер голямо или ненормално просто е леко напред ... на повечето им е така, не е нищо особенно, но малко ме дразни това е всичко и когато настръхне става както трябва
тежа 75 кила и това не са мазнини а мускулна маса !Първоначално написано от ibojilow