.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Странна форма на зърното

както знаете всички на възраста от 11-12 до към 18 зърното им има странна форма някакси по подуто и отпуснато напреде ... преди не ме притесняваше толкова щото почти не се събличах ... но сега като заякнах както ми е гърдата седи някакси по-напред и е уголемено всички на моя възраст 15 знаят какво имам предивд ... знам, че след време ще се оправи но ме комплексира няма ли как да го оправя?

И т'ва к'во общо има със спорта?

Супер фен
    Еми по-често секс с гаджето и ще се регулират хормоните. Ако не сега,след година-две и всичко ще се оправи

Мега фен Аватара на Chacho
    vaseto каза каквото имаше да се казва. Скоро ще мине.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София

Re: Странна форма на зърното

Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    както знаете всички на възраста от 11-12 до към 18 зърното им има странна форма някакси по подуто и отпуснато напреде ... преди не ме притесняваше толкова щото почти не се събличах ... но сега като заякнах както ми е гърдата седи някакси по-напред и е уголемено всички на моя възраст 15 знаят какво имам предивд ... знам, че след време ще се оправи но ме комплексира няма ли как да го оправя?
    Айде бе? Аз съм на 15 и мога спокойно да ти кажа, че зърното ми си има формата която трябва. Кажи си кг ?
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

офф не ме разбрахте както трябва ... не казвам, че е супер голямо или ненормално просто е леко напред ... на повечето им е така, не е нищо особенно, но малко ме дразни това е всичко и когато настръхне става както трябва

Re: Странна форма на зърното

Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    Айде бе? Аз съм на 15 и мога спокойно да ти кажа, че зърното ми си има формата която трябва. Кажи си кг ?
    тежа 75 кила и това не са мазнини а мускулна маса !

^^ 75 кила мускулна маса, хмммммммм..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си