Както и предположих, получих различни мнения, което беше ясно. Всеки си има гледна точка все пак. Не мисля ,че съм в състояние да се изправя срещу тази Цветана. Нито я познавам, знам по думи на сестра ми, че била доста привлекателна, синеока, с черна коса. Нищо повече.
Единствено знам, че си е позволила връзка с женен мъж с 2 деца, което хич не и прави чест.
Телефонния й номер го имам, но не искам да правя необмислени и прибързани действия спрямо нея.
С баща ми не съм така близка, какво с майка ми. По принцип с нея си споделям всичко-проблеми, какво ме тревожи от всякакво естество. Тя ме издържа..всичко тя прави за нас със сестра ми. С баща ми, тъй като не съм споделяла почти нищо, даже сега като се замисля дори и съвет не съм му искала за нищо, следователно не ми и така близък, колкото и странно да звучи на някой от Вас.
И от това следва, че в такава нелепа, неудобна и крайно деликатна ситуация, не бих имала смелост да поговоря с него.
Споменах по-горе, че нямах смелостта в Египет, когато бяхме само двамата, че камо ли сега, когато са ни обтегнати отношенията. ( такива са, тъй като той разсъждава по много глупав начин и отказва да ми дава каквито и да било пари, но този въпрос не ми се обсъжда, а и донякъде съм си го приела по свой начин)