Радвам се ,че всички откликнаха така бързо и ми дадоха толкова разнообразни съвети за проблема, който открих.
Сега все повече се убеждавам, че човек е добре да премисли нещата, когато научи нещо подобно, тъй като ако действаш импулсивно, е много вероятно да не постъпиш правилно и да влошиш обстоятелствата, повече отколкото са в момента.
Днес, когато научих, бях склонна да се набъркам много яко там, където наистина не ми е работа. Да, става въпрос за семейството ми, но някакси острани не би било правилно 21- годишно момиче, да се бърка в отношенията на 45-годишен човек. Лесно е да осъдиш някого, било то и родител. Те също грешат, цял живот грешиш. Просто нещата, който ние по на 20 години правим, стават много по-сложни на възратта на родителите ни , тъй като рискуваш много повече, а именно в случея- едно семейство. Тук беше споделен подобен случей и след съвета на приятелка да сподели за съответната изневяра, сега семейството било разбито. Предпочитам да бъдат заедно тогава...
Трудно ми е да седя безучастно. Но ще стане по-зле ако се намеся.
Може баща ми да не е щастлив и е почти сигурно, че не обича майка ми,но все пак ако реши да запази по някакъв начин семейството си, дори и по този глупав начин..аз ще замълча. Предполагам, че ако нещата с Цветана станат още по-сериозни, разводът ще е неизбежен.Но това пак зависи от тях..или от него.
Мисля, да подхвърля някой ден, когато си говорим с майка ми, дали някога се е съмнявала в баща ми, че би кривнал и така нататък. Както всички казаха, тя е достатъчно голям човек, сама да реши как да постъпи. Мисля, че от отговора й, ще разбера дали тя е наясно с положението.