Отслабва ли се по време на месечния цикъл ? смисъл ако си спазвам няква диетка ?
Съдбата помага на смелите !
Веднъж повреме на цикъл (5дни) отслабнах с 3кг...Не знам защо но не ми се ядеше...ядях много малко-колкото да не припадна...Но това беше преди...сега си ям нормално
Мисля,че не е полезно да държиш диета точно по това време![]()
Боже аз като съм в цикъл ям като невидяла.. кво остава за диета.
Аз пък и да съм в менструация и да не съм се спуквам да ям.Нищо ми не пречи.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И аз съм така... Не е истина колко сладко се изяжда за тия 5-6 дниПървоначално написано от anonimchetou
При мен е различно някой път ям кат невидяла докато друг път тряа насила да ме тъпчеш така че зависи при теб как е![]()
Ооо да...Първоначално написано от schhhhhhh
По време на кървящите дни не ям нищо, пребледнявам, ходя супер суха, никакъв апетит. След 2 дена, когато всичко е отминало ми идва отново апетитът.
Не смятам, че е здравословно да се подлагаш на 'диета' по време на цикъл.
Running is my drug and I am overdosed ..
И аз като съм в цикъл само ям нямам спиркаМоже би не е много добра идея да си на диета точно тогава, а така или иначе трябва поне малко да свалиш, защото преди цикъла задържаш вода
![]()
При мен е различно - понякога ям много,друг път почти нищо![]()
мне, не мисля, че цикълът е най-подходящия период за целта
реално погледнато докато трае с изтичането на кръвта тялото се пречиства от натрупаните токсини и вредни вещества.а диетите, в голямата си част това представляват. храни се нормално.яж по толкова, по колкото ти се яде.ако наистина си решила да се подлагаш на диета, нека тя бъде извън месечния цикъл
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
3 кила за 5 дни, никога не са трайно свалени кг. Аз и 5 мога да сваля и какво от това, после ще си ги наваксам.Първоначално написано от XheroineX
Това е най-неподходящото време да спазваш строги диети, най-много да ти падне кръвното и да припаднеш.
Да, още повече в първите дни,когато попринцип се губи доста стабилно количество кръв.А и в тези жеги сега ..Първоначално написано от Fx1
не е си работа изобщо.
![]()
Big or small, lies are lies!
+1... Дори понякой път през тези дни не ям нищо ... насила ме карат да ям ..Първоначално написано от shell
![]()
да, да изтече ти червото.. много малко кръв се губи даже.Първоначално написано от vagarious
При някой първите 2-3 дни тече много ;ддПървоначално написано от katericArofl