.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Малко кофти ситуация

Здравейте на всички!
    Имам един въпрос: не сам девствена от година и нещо за този период съм правила секс по малко от 10 пъти но повече и от 5 т.е малко, при първия полов акт нямах кръвотечение или болки при другите пъти имах лека болка но тя минаваше след 5 минути и пак без кръв.Оня ден реших да правя секс ( за първи път от няколко месеца) и имаше кръв (беше голяма излагация потънах в дън земя) веднага реших да спрем поради др обстоятелства но ако бяхме продължили щеше да стане голяма мацаница.Та питам ви дали следващия път ще има или не ?
    И сега се получава много тъпо първия ми път беше преди година но всъшност съм била и още девствена ?

Мега фен
    Град
    София
    Иди на гинеколог.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Re: Малко кофти ситуация

Цитирай Първоначално написано от sladurankata_meri
    Здравейте на всички!
    щеше да стане голяма мацаница.
    като в японски филм на ужасите?
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

мерси за отговорите

Здравей,
    възможно е хименът ти (така наречената "девствена ципа") да е бил по-еластичен. При всяко момиче е строго инвидуално.
    Щом първият път е нямало кръв, нито болка, а на следващите си чувствала "лека болка"... а последният дори е имало кръв...
    Може би вече наистина се е "разкъсала".
    Така си го обяснявам аз.
    Пробвайте още един път... и ако отново има кръв по-добре да посетиш гинеколог.
    Един преглед няма да ти навреди. Все пак ние няма как да знаем точно какво ти е. Просто предполагаме.

Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Здравей,
    възможно е хименът ти (така наречената "девствена ципа") да е бил по-еластичен. При всяко момиче е строго инвидуално.
    Щом първият път е нямало кръв, нито болка, а на следващите си чувствала "лека болка"... а последният дори е имало кръв...
    Може би вече наистина се е "разкъсала".
    Така си го обяснявам аз.
    Пробвайте още един път... и ако отново има кръв по-добре да посетиш гинеколог.
    Един преглед няма да ти навреди. Все пак ние няма как да знаем точно какво ти е. Просто предполагаме.
    Взе ми думите от устата. Тъй де, от пръстите в случая...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ми нормално е като си го правила толко малко пъти и после си чакала толкова време ... Испраскай се са 10 пъти за 10 дена и после нема да има кръв ... А и прави по често секс това не е като женитбата не се прави 1 път годишно

Иди на гинеколог.
    Първо да ти връча платинената награда за най-полезен коментар
    Просто виждал съм много форумни коментари ама тоя просто е толкоз мега полезен и изпълнен с детайли и реализъм, че просто съм впечатлен до върха на х*я си. А сега реалност - тая глупост във всяка тема 5000 човека я пишат и е нормално, ама не ви ли стана ясно че щом пишат тука значи първо искат да чуят до колко им е нормален проблема и да чуят хора които говорят от ОПИТ, а не няква пълна глупост която и на четката за зъби и идва логично. Много просто, много полезен коментар!

А иначе ти, момичето с кървежа, бъди спокойна, случва се и това, с времето ще мине, направи си преценката по това дали ще изпитваш някаква болка занапред или не. Би трябвало да ти мине изцяло и да спреш да кървиш вече...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Откаде да те знаем дали ш'ти тече следващият път, не сме гадатели... И кое му е толко срамното, че е имало кръв?

аз не можах да се изразя явно добре съжалявам.Не срамно но да разбереш,че през тази 1 година не всичко е била така,както ти мислиш е голямо разочарование ... то зависи и от психиката на човека де

Град
    Bulgaria
    Ние не знам иди на лекар, надявам се там ще ти помогнат .. Успех

Мерси на всички за отговорите! А най-вече искам да благодаря,понеже ВСЕ ОЩЕ никой не си е направил базика,защото тука са много тези индивиди,които чакат само за нова тема във форума и да си избият комплексите в/у другите чрез просташките им и малоумни изводи...

Град
    Bulgaria, Plovdiv
    Миличка, нормално е да си се притеснила. Нямаш голям опит в секса все пак. С времето, когато имаш сериозен приятел месеци наред, ще осъзнаеш, че не е срамно, ако се получи подобно нещо, както при твоя случей. Има толкова други неща, за който наистина трябва да обърнеш внимание.
    Това, което ти се е случило, ще отмине. Някакъв единичен случей е според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си