- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нуждая се от помощ,не от нападки :S
Здравейте
Преди да задам вупроса си искам да ви помоля да не ме нападате и обиждате с това че има подобна тема,че съм глупачка да направя такова нещо и че е трябвало първо да се образовам.Моля ви нямам нужда от обиди.Знам ,че сгреших и страшно съжалявам,но вече е късно.
Та така.Значи на 15 съм и имам гадже с което преди около 1 месец правих секс.За първи път ми беше.Проблема е ,че той от скоро има сперма.и е м такава де...без цвят...(надявам се че ме разбрахте)и той май свърши в мен.Аз го предупредих да внимава,преди да свърши да ми каже а той май се е изпуснал
(като свърши не излиза кой знае какво количество сперма,само 2 капки
)Правихме секс 5-6 дни преди деня в който трябваше да ми дойде.След това ми закъсня и се притесних сташно мноооогооо.но след около17-19 дни ми дийде и беше ккто си трябва.Само че и този месец се притеснявам да не ми закъснее.Трябваше да ми дойде вчера
Само да уточня че ако се е изпуснал то в мен да са попаднали 2 капки макс.
Въпроса ми е :
има ли вероятност да е станала белята!![]()
![]()
Моля ви без обиди
извинявам се ако има правописни грешки
Да,има вероятност!
Честито![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Случайно вие да сте чували за ПРЕЗЕРВАТИВ???!?!!?
Честито и от мен, Ако е момче го Кръсти Иван, а ако е момиче Ивана![]()
вероятност има и то голяма..слу4айно да си 4увала за тест за бременност?![]()
Ползвайте презервативи бе мама му стара..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Ем миналия месец си ми дойде и сичко беше нормално и затова си помислих че всичко мойе да е ОК
За тест за бременност съм чувала мислех да си взема,но живея в малък град и всички ме познават.Имаме само 2 апреки и ако си взема от една от тях ще се разчуе.И за презервативите знам ,ама тогава не бяхме подготвени
![]()
И кво искаш от нас?
Да не сме гадатели?
Имаш си бебенце юпиии,радвай се![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Няма вариант "не бяхме подготвени", след като (явно) всичките пъти сте го правили без предпазни средства. Найстина има вероятност да си забременяла. Ако и този път ти се размине, нека ти бъде за урок, защото няма всеки път да е така.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да те предупредя ,че има възможност да ти дойде и пак да си бременна - нарича се цветна бременност ,ако не се лъжа.
Имам приятелка ,която са свършвали в нея и е имала глупостта да не пие ,нито хапче,нито тест да си направи.За нейно щастие не забременя.Въпрос на късмет е от тук нататък.
Единственото ,което можеш да направиш е тест за бременност.
Може ли някой да ми каже как да я пресметнаПървоначално написано от DenBr
![]()
Дойде ми на 9 юни и ми свърши на 16 юни след това ми дойде на 30 юли и сега го очаквам![]()
![]()
Да знам.Четох и за признаците на цветна бременност и нямам нито един от тях. Дори и този случващ се между първата и втората седмица, когато ембрионът се „захване“ за маточната стена. Тогава се получава леко течение с ръждив цвят, което зацапва бельото.Той е мноого характерен за цветната бременност.Все пак благодаря за отговоритеПървоначално написано от P
![]()
Защо не си направиш просто тест?Първоначално написано от Katie
Ако сте решили да правите без презерватив е добре да постъпите като приятелката ми.Тя периодично си прави тест за бременност.Така сме спокойни винаги,особенно ако имаш нередовен цикъл или ако закъснява често.
Всичко си е за твое добро.
Mислех да си взема,но живея в малък град и всички ме познават.Имаме само 2 апреки и ако си взема от една от тях ще се разчуе. Все пак страшно много ти благодаря за коректните отговори и за това че реши да не се заяждш с мен.Благодаря!!!!Първоначално написано от P
![]()
ДОБРЕ, БЕ! АМАН! КАТО СТЕ НА 15 И КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА, ЗАЩО ПАК ГО ПРАВИТЕ БЕЗ КАПУТ?!?!? НЕМОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ?!![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
е как да те не обиди човек...
При положение, че ти е дошло след като сте правили секс, не се вкарвай във филми, че си бременна, а тия глупости за цветната бременност....няма смисъл да се връзваш. Все пак си на 15 и е нормално да ти закъснява и като цяло да имаш нередовен цикъл, следващият пътпросто вземай предпазни мерки.
не си бременна, спри да се филмираш.
при положение, че ти е дошло (макар и със закъснение) и след това не сте правили секс, не виждам защо се панираш.
колкото до останалото - дали са две, пет капки или 1 литър, оплождането става от ЕДИН-ЕДИНСТВЕН сперматозоид, така че занапред това в никой случай да не те успокоява.
а това с теста за бременност, в този форум направо ме изумява - постоянно се цитира като някакъв тип контрацепция (тип "с моята приятелка правим без презерватив, ама тя прави тестове за бременност") за бога, тестът КОНСТАТИРА бременността, когато е вече късно за ексапели и друг тип предпазване!
така че, другия път - презервативи и това е!... той явно не може да се контролира все още!
Too much energy, too little time...
Абе вие четете ли? На момичето й е дошло! Как ще е бременна!
Не си, спокойно. И все пак, следващият път - с гума![]()
Не е възможно все пак ти е дошло след като сте го правили![]()