.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Да го направя или ...

Здравейте
    Още от заглавието мисля,че разбрахте за какво става въпрос.Сега само ще разясня ситуацията.
    Преди 4 месеца отидох на гости на брат ми,който не е студент в града, в който живеем. Веднъж отидох на лекция с него,където всъщност въпросното момче веднага ми хвана окото. По време на цялата лекция се гледахме, докато професорът не усети и взе че му зададе въпрос Оказа се,че е приятел на брат ми и след лекцията ходихме на кафе с него и още няколко колеги, но когато се прибрах вкъщи сме си писали почти всеки ден . От две седмици и нещо пак съм на гости на брат ми, но не казах на Б. че отивам. Още на първия ден обаче се натъкнах на него и вечерта бяхме с компанията му. Следващата вечер противно на досегашните ми отношения с момчета включваше държане на ръце, целувки и тн Направо нз какво прави това момче с мен ... Една вечер ме завлече на някъде без да ми каже къде отиваме. В крайна сметка се озовахме на покрива на една стара сграда извън града и небето беше много по-ясно отколкото в града. Беше подготвил всичко,за да ни е добре и цяла нощ се гушкахме и си говорехме. Брат ми обаче се побърка защо не съм се прибрала цяла нощ и му разказах всичко/до този момент не знаеше нищо/. Та той ми каза как Б. не се задържа много в една връзка и ме посъветва да не се задълбочавам. Наскоро /бяхме на палатки/ бяхме напът да се "задълбочим", докато бяхме в палатката, но се спряхме.

Моля за съвет,тъй като нямам много опит, заслужава ли си да правя любов с него,имайки пред вид, че ако го направя ще ми е първият Септември си заминавам и не виждам как може да продължим връзката си от разстояние, НО досега не съм изпитвала подобно нещо и наистина искам да бъда с него /и сексуално/. Когато погледна напред си казвам-"Недей! Изчакай някого,с когото ще имаш възможността да имаш нещо по-сериозо", а в този момент си мисля, че трябва да рискувам и да живея за мига. Страх ме е обаче да не съжалявам после Приятелките ми също са на различни мнения по въпроса.
    Чакам съветите ви и ако имате въпроси - тук съм да отговарям.

Съжалявам,че съм толкова подробна в обясненията, нооо такава съм си Благодаря на търпеливите,които го прочетоха.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Секс,секс алеле майко..
    Давай,к'во ти пука гледай да ти е готино а и ти го искаш к'во повече ти трябва ? Още повече пък ако не си девствена няма к'во да му мислиш щом ти се иска..

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Секс,секс алеле майко..
    Давай,к'во ти пука гледай да ти е готино а и ти го искаш к'во повече ти трябва ? Още повече пък ако не си девствена няма к'во да му мислиш щом ти се иска..
    на 16 си каква любов? Едва ли на 16 мислиш ,че ще срешнеш някой и той ще е човека за когото ще се омъжиш и ще си останеш само с един ..Не че не е възможно ,но знаеш ли човек се променя и от къде знаеш ,че с теб това момче няма да се промени ,поговори с него и ако толкова много искаш да си с него и той с теб лично аз не виждам какъв е проблема.Но ако виждаш ,че той само ще те изчука и ще те заебе по -добре недей ,защото ще съжаляваш.
    sleda ot lubovta

Град
    :P In the hell
    Виж сега... Ако не осъществиш първият си път с бъдещия си съпруг на първата ви брачна нощ , с който и да е друг вие ще се разделите и ще съжаляваш до някаква степен.. Ако имаш чувства към това момче и си сигурна , че не си просто играчка за него - направи го ... Това може да ви сближи, разстоянието не бива да е пречка.... Ако наистина го харесваш - не му мисли , а му се отдай

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Секс,секс алеле майко..
    на 16 си каква любов? Едва ли на 16 мислиш ,че ще срешнеш някой и той ще е човека за когото ще се омъжиш и ще си останеш само с един ..Не че не е възможно ,но знаеш ли човек се променя и от къде знаеш ,че с теб това момче няма да се промени ,поговори с него и ако толкова много искаш да си с него и той с теб лично аз не виждам какъв е проблема.Но ако виждаш ,че той само ще те изчука и ще те заебе по -добре недей ,защото ще съжаляваш.
    Горе пише,че СЪМ девствена и и всъщност съм на 18, макар че е мнението ти сигурно важи и за 16 и за 18 годишните.

въпроса всъщност не е към нас, а е към теб - ще си простиш ли, ако той се окаже с теб само за да си поредната бройка? защото разстоянието и неговото отношение към момичетата(жените) накланят везните в ползва на чукането за един,два или три пъти. едно е сигурно - ако се решиш, в момента ще се чувстваш супер щастлива. съдя по това, че си доста въодушевена и май наистина го харесваш доста ;>

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз лично бих изчакала .. привличането си е привличане, но това не значи, че ще е последния към когото изпитваш такива желания ..
    + това щом питаш непознати значи определено не си готова ..

въпроса всъщност не е към нас, а е към теб - ще си простиш ли, ако той се окаже с теб само за да си поредната бройка? защото разстоянието и неговото отношение към момичетата(жените) накланят везните в ползва на чукането за един,два или три пъти. едно е сигурно - ако се решиш, в момента ще се чувстваш супер щастлива. съдя по това, че си доста въодушевена и май наистина го харесваш доста ;>

добре казано

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Изнасили го ...

Цитирай Първоначално написано от nel311
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Секс,секс алеле майко..
    Горе пише,че СЪМ девствена и и всъщност съм на 18, макар че е мнението ти сигурно важи и за 16 и за 18 годишните.
    ми че ти само си прецени какво искаш.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    въпроса всъщност не е към нас, а е към теб - ще си простиш ли, ако той се окаже с теб само за да си поредната бройка? защото разстоянието и неговото отношение към момичетата(жените) накланят везните в ползва на чукането за един,два или три пъти.;>
    Някякси не го усещам като такъв тип момче, което спи с някоя и айде чао,но може би съм заслепена.
    Гадното е,че разстоянието ще попречи на развитието на връзката ни. Ако бях от същия град колебанието ми щеше да е минимално и предполагам всичко щеше да си се развие нормално ,а не на такива обороти.
    Оффф днес като излезем ще си поговоря с него и ще видим...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поговорете и прецени можеш ли да му имаш доверие. Оттам нататък нещата ще се развият от самосебе си.

От написаното от теб съдя, че ще ти остане много хубав спомен от първия път. А какво ще стане нататък - никой не знае.
    Реакцията на брат ти е нормална - братска ревност. Понякога те са по-ревниви към сестричките, отколкото бащи към дъщерите.

Град
    In the middle of Nowhere
    Какво му мислиш толкова,ако не е той ще е някои друг,които пак ще те зареже...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Повярвай, по-добре е да изчакаш.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

От това,което прочетох си мисля,че не е някякъв курвар.
    Ако съм на твое място ще помоля брат ми да бъде по-конкретен и ще споделя с момчето. Наистина звучиш като много влюбена и както някой каза това ще е много красив спомен за теб. Ноо ако искаш да го направиш с човек,с когото имате стабилна връзка,а мислиш,че с него няма да се получи- по-добре изчакай.

Погледни на това,като на флирт.
    Можеш да му отдадеш тялото си,емоциите и да запазиш приятен спомен,без да си правиш някакви илюзии за връзка.
    Ако бъдеш с него,остави всичко там където е започнало.
    Може и да не съжеляваш ...(:

момиче направи го с него голям късмет си извадила не го мисли ! тъкмо той ще те отвори и като се върнеш в твоя град вече няма да си девствена и да стане някой гаф с него няма да разбере никой така че действай . искам и аз да ида някъде в някой друг град да го направя и да си дойда в моя малък град но нямам твоя късмет ;]

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    еми, какво да правиш, палачинки ли,щото и на мен ми се ядат
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Re: Да го направя или ...

Цитирай Първоначално написано от nel311
    Здравейте
    Още от заглавието мисля,че разбрахте за какво става въпрос.Сега само ще разясня ситуацията.
    Преди 4 месеца отидох на гости на брат ми,който не е студент в града, в който живеем. Веднъж отидох на лекция с него,където всъщност въпросното момче веднага ми хвана окото. По време на цялата лекция се гледахме, докато професорът не усети и взе че му зададе въпрос Оказа се,че е приятел на брат ми и след лекцията ходихме на кафе с него и още няколко колеги, но когато се прибрах вкъщи сме си писали почти всеки ден . От две седмици и нещо пак съм на гости на брат ми, но не казах на Б. че отивам. Още на първия ден обаче се натъкнах на него и вечерта бяхме с компанията му. Следващата вечер противно на досегашните ми отношения с момчета включваше държане на ръце, целувки и тн Направо нз какво прави това момче с мен ... Една вечер ме завлече на някъде без да ми каже къде отиваме. В крайна сметка се озовахме на покрива на една стара сграда извън града и небето беше много по-ясно отколкото в града. Беше подготвил всичко,за да ни е добре и цяла нощ се гушкахме и си говорехме. Брат ми обаче се побърка защо не съм се прибрала цяла нощ и му разказах всичко/до този момент не знаеше нищо/. Та той ми каза как Б. не се задържа много в една връзка и ме посъветва да не се задълбочавам. Наскоро /бяхме на палатки/ бяхме напът да се "задълбочим", докато бяхме в палатката, но се спряхме.

Моля за съвет,тъй като нямам много опит, заслужава ли си да правя любов с него,имайки пред вид, че ако го направя ще ми е първият Септември си заминавам и не виждам как може да продължим връзката си от разстояние, НО досега не съм изпитвала подобно нещо и наистина искам да бъда с него /и сексуално/. Когато погледна напред си казвам-"Недей! Изчакай някого,с когото ще имаш възможността да имаш нещо по-сериозо", а в този момент си мисля, че трябва да рискувам и да живея за мига. Страх ме е обаче да не съжалявам после Приятелките ми също са на различни мнения по въпроса.
    Чакам съветите ви и ако имате въпроси - тук съм да отговарям.

Съжалявам,че съм толкова подробна в обясненията, нооо такава съм си Благодаря на търпеливите,които го прочетоха.

Ако си сигурна, че не е такъв за какъвто брат ти го представя, защо НЕ ?

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Град
    plovdiv
    ammm .. kvo ti pukaa 6tom na tebe ti se iska .. nqma zna4eniee 4e ne si go pravilaa ... az pak da te posavetvam predi tva izpii nqkolko vodkii iii togava probvai ... ..

нали знаете че има инк. период -смисъл ако е правила сех вчера и днеска и доиде,незначи че нее бременна и няма риск

Въпросното момиче сигурно вече го е направила ,то от кога е темата
    sleda ot lubovta

Направи го ... категорично ... не мисля че ще съжаляваш, пък и след време помним само хубавото

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Дълга и широка
    накратко - ебeте се! Секс да има!
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си