- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели?..Ха just...
Не се сетих за подоходящ раздел,затова пиша тук.
Та проблема е следния,не мога да си обясня държанието на една приятелка,не мисля че някой е в състояние да ги разбере момичетата,но поне дайте идеи.Става дума че всеки път като и заговоря за някое момиче и почва да вдига пара все едно не знам за какво и говоря.Пример-днес се беше снимала с една приятелка,казах и че снимката е много хубава.След което на шега подметнах да ми даде скайпа на приятелката и,няма да ви описвам каква тирада ми изнесе.Защо съм искал скайпа и,с каква цел и т.н.
Тя си има приятел,аз не и се бъркам в отношенията между тях,говорим си спокойно за това.Обаче повдигна ли аз въпрос за момиче и...най-често завършва с караница както преди малко.
Та ако някой има идея защо се държи така да ме светне,защото аз не загрявам.100 пъти я питах какво и става...и според вас нормално ли е това държание![]()
Така като гледам май и ти си се насочил натам,че тя има някакви по-специални чувства към теб.Много често така се получава в междуполовите приятелства ;p
Все пак никога не можеш да си сигурен,освен ако тя не ти го каже направо..може пък просто да те пази за някоя `специална` xD
Каквато и да е причината недей да повдигаш пръв тоя въпрос,защото може да се окаже,че няма чувства,а в такъв случай само ще си развалите приятелството.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Това, че си има приятел сигурно те кара да смяташ варианта за евентуални чувства към теб за невъзможен, но единственото обяснение, което би се породило у всеки е това. Да твърдя каквото и да било със сигурност е глупаво, но при следващ подобен спор просто я попитай защо го прави и дали дейстията и не са породени от нещо, което изпитва към теб. Може да не си призне, но няма да може да го скрие според мен, особено, ако я попиташ лично.))
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
И аз така си мисля,но не мога да разбера защо...Първоначално написано от rusoto_baby_f
@EmILiA` поне 10 пъти я попитах,защо се държи като "ревнива съпруга" даже я попитах дали не се страхува,че ще спра да общувам с нея ако си хвана отново приятлека.Извъртя някакъв отговор там и това беше.
Аз никога не съм и давал повод,пък и тя ясно си каза че иска да сме само приятели когато се запознахме.Обаче държанието и е много странно за "приятелка",при положение че аз не и се бъркам в личния живот.
И съм объркан![]()
Да.. определено има нещо към теб. Може да не е силно но има! Казвам го от личен опит.. е не съм дигала някакви скандали просто не съм такава но винаги щом станеше нещо подобно така реагирах..просто не съм казвала нищо а съм си мълчала . Та това е отговорът ми, според мен има нещо към теб 100% , а това че си има приятел не и пречи изобщо да ти кажа![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Явно е обсебваща приятелка, страхува се да не си намериш по-добра приятелка от нея.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Със сигурност има нещо към тебЩом те ревнува толкова...Предполагам,че не ревнува приятеля си колкото теб,просто има чувства към теб!И аз съм била в такава ситуация..
Когато сте се запознали е било така, но сега дали е така?Първоначално написано от Sh@d0w
И все пак ревността й може да е просто приятелска. Да, и такава ревност има![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Първоначално написано от rusoto_baby_f
![]()
![]()
![]()
Ревниво другарче си имаш.
Спокойно,няма да отрови приятелката ти,нито момичето което харесваш.
И аз се сблъсках скоро с едно такова,просто един задушевен разговор е нужен.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Смятам че си пада по теб. Има си приятел... е, това не пречи да изпитва нещо към теб. Аз не намирам друго обяснение...
Както беше казал един приятел "Една жена не иска разбиране, иска любов" хАхха.. това е малко по-общо и в кръга на шегата, но мисъта ми е. че като цяло наистина иди ги разбери тия жени. А и аз съм 100%, че и тя не може да ти даде логично обяснение на тоя въпрос, не се коси много. И мен вчера ме скастриха за 1 история която разказах за мен, момиче и само една свободна седалка в препълнен автобусИсторията разбира се напълно безобидна, но реакцията беше ужасно странна оО ;д И все пак, както казах - няма логично обяснение за това, защото и те самите не го знаят...
Просто да изкажа мнение![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Трудно се отговаря на въпроси за мотивация...
http://www.seo-forum-seo-luntan.com
Ревност е. А какво е ревност вече е обсъждано във форума.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Ти не си и приятел, не е ли очевидно?
А тя не ти е приятелка.
Какво ще кажеш за "досаден тип, който мога да контролирам когато и както си поискам, зашото ми се връзва" и "момичето, което няма да имам, затова ще се въртя около нея и ще приемам всяка нейна дума насериозно"?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еее не така грубо бе Влади ;д
А да.. забравих че трябва да си лижем дупетата в опити да казваме кокото се може индиректно и безболезнено ОЧЕИЗВАДНИТЕ неща. Или пък да даваме фалшива надежда за обречена кауза?
Who knows, maybe I`m just wired![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не подкрепям мнението ти, за горния пост става дума. Иначе за 2рото може да се каже, че съм съгласен.
Както всички вече каэаха, момичето има чувства към теб, при следващия такъв "скандал" просто я попитай эащо се държи така и не спирай докато не ти даде обястение.Успех
ако имаш чувства към нея просто й ги признай ! повече от сигурно е, че това чака щом не те пускаПървоначално написано от Sh@d0w
а и забравих да ти кажа, да не да забравяш най-важното http://www.napravisam.bg/forum/files/wrench_203.jpg
Подкрепям с две ръце диагноза - приятелска ревност![]()
Момичетата страдат от нея понякога, за момчетата - не знам. Имам приятелка, която ме ревнува от всяко друго момиче, с което се сближа и ми го казва директно. Ако не ми го каже, го чувам до седмица от общите ни приятели. Тя също си има сериозен приятел, и не, не е скрита лесбийка![]()
Отдавам този феномен на силно развитото собственическо чувство при момичетатаТакова нещо не може да се изкорени. Аз лично избягвам да го подклаждам, защото съм една такава... тактична и щадяща :P
~ Luv ya!
Колко познато положение..Имах приятел, на който можех да споделям всяко едно нещо, да му говоря за момчета, той да ми казва кво мисли, да ме подкрепя и т.н. Само че той като ми заговореше за момиче, се държах сякаш исках да знам, че аз съм единствената за него..нищо нетипично, понякога момичетата обичаме да си налагаме "контрола" не пред когото трябва..приятелска ревност, казаха ти го![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
.. точноо!!!!!!!!Първоначално написано от TheAceOfLove
Ако момичето има приятел (сериозен) определено ще да е това!
Защо ревност след като има приятелство? .. може би, защото държи на теб и може би си направил много за нея?! ..
Случайно да си я забравял, за да се държи така собственически като изход от това да не я зарежеш пак? ..
.. най - лесно е да се каже, че те харесва като нещо повече, но ако познаваш добре момичето ще знаеш какво е точно и дали е от онези, които въпреки сериозни връзки си позволяват такова нещо или просто иска добър приятел до себе си какъвто си ти в очите й?! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3