- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да ми обясните малко за тая програма ?
Така става дума за тая програма http://hundredpushups.com/ за 100 те лицеви та искам да ви попитам понеже немога да го разбера не знам много добре англ да ми обясните как точно да правя лицевите макс който мога е (35 , 40 ) лицеви е ще ми обясните ли как да започна програмата
пп БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ .....
Накратко - почваш от 3-4тата седмица най-добре![]()
Първоначално написано от ZipFail
от 3 тата седмица до коя? и как по точно да ги правя там , че нз много англ немога да си го обясня накратко ако може ми кажи как по точно се правят и от 3 тата седмица то коя да карам
![]()
За какво ти е това?За да казваш,че можеш да направиш 100 лицеви?![]()
щом съм пуснал темата има защоПървоначално написано от YVKsport
казах без тъпи коментари
Май "големият пич" е вързал бас и сега накендзва,щото не може да направи 100 лицевкиУспех,колега!
П.П.Този сайт ми се вижда прекалено сложен с тези таблици.Ако сега можеш да правиш 40 лицеви,прави 4 пъти в седмицата по 40.След 2 седмици опитай да качиш с 10...може и да стане.
Един приятел го прави и за 3-4 седмици ги дигна от 40-50 на 80-90...определено действа
А табличката не е сложна, за 2 мин се разбира...
ти си много ограничен не съм вързал бас ...... не си ти човека на който ще давам обяснения казах без тъпи коментари само да ми се отговори на въпросаПървоначално написано от YVKsport
ще видим ако стигна 90 ще съм много доволен 1 во да вида дали ще разбера таблицата викаш да почвам от 3 тата седмица такали ?Първоначално написано от ZipFail
![]()
Да пуснеш видео как ги правиш послеНаистина ми е интересно дали действа
Благодаря предварително.
еми като ти е интересно пробвай и тиПървоначално написано от YVKsport
от опит глава не боли дет се вика ........
Остава ми още една седмица по тая програма и не съм доволен особено. Казано е ,че трябва да почиваш между сериите само 1 минута, което са мен е тъпо и гадно...
ефекта ? преди колко лицеви правеше и сега към края на програмата колко правиш виобще увеличили ги ????Първоначално написано от kadishona
разбира се
Няма как да правиш лицеви през ден и то адски трудно отначало и да няма ефект!
Почнах от третата седмица и се наложи да я повторя защото неможех да я изпълня докрай!
с колко увеличи бройката мисля , че програмата е към 2 месеца кажи ми само преди колко лицеви правеше и сега колко правиш в момента ????Първоначално написано от kadishona
кашона не ми отговори на въпроса преди програмата колко лицеви е правел и след нея като вече е към края и колко прави тфа ме навежда на мисълта , че е вдигнал с 2 , 3 лицеви бройката![]()