.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нормално ли е?

Искам да попитам нещо относно мъжете по-време на секс дали е нормално за тях. Преди да започнем да правим секс със приятелката ми има една, ако можем да я наречем "игра" и съм забелязал, че даже и тогава явно от превъзбуда ми тече от члена някаква течност подобна на семенната а не съм свършил, за да е семенна течност. Това нормално ли е?

П.С. Извинявайте за глупавия въпрос, но съм още аматьор :X

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Предеякулационна течност!
    Изглежда като семенна течност (пък и на такава има вкус), но не съдържа сперматозоиди (в повечето случаи).
    За повече инфо питай чичо Гугъл.

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Предеякулационна течност!
    Изглежда като семенна течност (пък и на такава има вкус), но не съдържа сперматозоиди (в повечето случаи).
    За повече инфо питай чичо Гугъл.
    точно

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Всъщност от тази течност може да се забременее,следователно съдържа сперматозоиди.

Да така е, но това става в много малко от случаите

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    (в повечето случаи).
    НЕ СТАВА ..
    Ако ставаше, до сега България да е с двойно население, пък и бюджета на клиниките, в които се правят аборти щеше да е доста по-солиден. Секс без презерватив.. - на поразия!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    (в повечето случаи).
    НЕ СТАВА ..
    Ако ставаше, до сега България да е с двойно население, пък и бюджета на клиниките, в които се правят аборти щеше да е доста по-солиден. Секс без презерватив.. - на поразия!
    Абсолютно НЕ става Дори да има наличие на сперматозоиди в течността то техният брой е сравнително малък и се убива от средата във влагалището...=> забременяване йок!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Ако е ставало да съм родила вече доста дечица
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на xinfamous
    Пyткa майна как може да сте толкова зле днешните бе,на мене никой почти нищо не ми е разяснявал и г/д си ми бяха ясни нещата.Ми ти не си ли бил чекии никога че да не знаеш бе ?! Вземи отвори една статия,вземи прочети една подобна тема,ЩОТО ФОРУМА ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ОТ ТАКИВА. Аман,кво може да е тва безцветното дето ти тече и на тебе от хуя и на нея от пyткaтa?

П.С. Ето защо хората се шашкат и НЕ Е ПРАВИЛНО да водиш полов живот на малка възраст! Той още незнае кво му тече от хуя обаче eбe?!
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона

Супер фен
    Нормално е. И да, предеякулационна течност е

Град
    Bulgaria
    Преди секс има любовна игра.. а тази течност предполагам е предеякулационна течност!

Град
    Шумен
    Всички предполагате едно и също, само дето не сте прави за едно - от предеякулационна течност може да се забременее. Вярно, съдължа малко сперматозоиди, но 1-2 са достатъчни да са активни, че да стане фалът. Вярно, в редки случаи, вярно, много малко вероятно, но от тази течност може да се забременее.
    Don't deny the obvious...

Това е предеякулационна течност, нормално е като си се възбудил

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Небой се ... Пипни приятелката ти да видиш тя колко е мокра ... Това е от превъзбуда ...

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Ако е ставало да съм родила вече доста дечица
    ю

По-скоро да си ги убила

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Qwerty1234
    Искам да попитам нещо относно мъжете по-време на секс дали е нормално за тях. Преди да започнем да правим секс със приятелката ми има една, ако можем да я наречем "игра" и съм забелязал, че даже и тогава явно от превъзбуда ми тече от члена някаква течност подобна на семенната а не съм свършил, за да е семенна течност. Това нормално ли е?

П.С. Извинявайте за глупавия въпрос, но съм още аматьор :X
    бял ром ше е само провери ф гугъл или уикипедиа не да пускаш теми тво е тва и кфо е онова

ne prosto si pikal predi seks i nali znae6 maje sme to kolkoto i da go truska6 ostava malko piko4 vinagi si ostava i tova e pi4 .. sujalqvam priqtelkata ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си