.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Vivacom Home

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Vivacom Home

Има ли някой с Vivacom Home или с някъв нет на Vivacom! Аз мисля да преминавам към виваком-споделете колко плащате? Безжичен ли е? Доволни ли сте? Прекъсва ли? Каква е скороста на сваляне? Утре ще отида до техномаркета да си купя пакета виваком хом щото имаме и домашен тел и за тва питам

Ами аз за виваком не съм чувала много отзиви ноо ... един съвет от мен НИКОГА не минавай на кейбълтел
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм на БТК/ВИВАКОМ Еми аз съм с модем (от тия старите...),но новите май са безжични...нещо такова имаше ;д Понякога ми е мноооого бавен интернета,модемите се развалят адски бързо ,но за сметка на това пък интернета рядко прекъсва (ако модема ти е както трябва ;д ) и дори и при лошо време си имам интернет
    Шофирай разумно - стигни жив!

Има с рутер, който не е безжичен, но е екстра...нета за сърфиране е ок, но ако ти трябва за нещо по-специално не е много оферта.Аз го ползвам само на лаптопа посредством уай фай и нямам оплаквания.Рутерът е закачен за настолния комп и всичко си е точно

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Казаха, че ще ми дадът безплатен Wi Fi модем и ще тегля накъде с 1,2мб/с но ми се струва малко бавничко но нищо

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ами аз за виваком не съм чувала много отзиви ноо ... един съвет от мен НИКОГА не минавай на кейбълтел
    Мм, преди ги мразех, ама сега не е така...Спираха нета често, от време на време беше бавен, ам сега се оправи...Не го спират, бърз е, че и в бурите също имам.А примерно един приятел е на ОптиСпринт(Плевен), и само да се чуе един-два пъти да гръмне, веднага е спрян...Така, че вече не мога да се оплача от тях, като не го платя ми го спират чак на 20-ти..

П.П.Някой път ми пускат и на най бавна скорост до края на месеца, ако не е платен ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си