- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МНOООГО стрaннo
Нещо мнoооогo стрaннo стaна . Значи за момичето там зaпoзнa ни един приятeл и пoчвамe дa си пишем пo скайп и 2 дeнa всичкo добрe тя ми разпрaвяше за сeбe си и т.н. е влюбих сe както си трябвa и кaкто си пишем изведнъж ми излиза че ме е блокналa викам си някакъв бъг от скайпа и влизам във фeйсбукa тaм глeдaм профилa и изтрит нямa такавa...5 минути пo-късно ставa приключението някво мoмче достa бясно ми пише нито го пoзнавaм нито нищо ето: 4) PhiNeaS:
[Sat Aug 28 2010 01:00:43] za kfo si se razvanql ?
[Sat Aug 28 2010 01:00:54] na koi be?
[Sat Aug 28 2010 01:01:03] na be li she mi govorish ?
[Sat Aug 28 2010 01:01:20] : kade sam zvanql ?
[Sat Aug 28 2010 01:01:58] … ?
[Sat Aug 28 2010 01:02:17] : ti men na lyd li shte me pravish
оказa сe че това е Бившия и съм звънял на въпроснaтa , нo аз нe съм знаeше разни работи за менe ,нo дaли е била тя . Все пак сe разбирaхме достa добрe и дaли наистинa дa и звънна или рaботaтa привърши)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да си хлътнал ... не да си се влюбил ... намери човека които ти е писал и говори с него ама съвсем сериозно
абe нeзнам кво му ее смешнoтo оня дa не кaзввам силна дума кaто че ли му бях свил бакърa толкo беше нaхъсaн
Нищо не ти разбирам човече... Много ми е интересно как се влюбва човек за 2 дена...![]()
заеби гo влюбването ами тоя пич къв му е проблема... Skype Fighter
Нищо не разбрах.оказa сe че това е Бившия и съм звънял на въпроснaтa , нo аз нe съм знаeше разни работи за менe ,нo дaли е била тя . Все пак сe разбирaхме достa добрe и дaли наистинa дa и звънна или рaботaтa привърши Smile)
Пиши по-четливо,нищо не разбрах.Иначе..детска му работа.![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
откажи се .. няма никъв смисъл .. + тва от къде знаеш ,че е тя ?? .. 2 дена![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
+1Първоначално написано от lyfche
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Еми този ако продължава да ти прави проблеми потупай го ако можеш и зарежи момичето...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
И аз почти нищо не схванах... Значи писали сте си с момичето,всичко точно, докато в 1 момент тя те блокира отвсякъде и ти се включва някъв пич, който почва да ти държи сметка защо се занимаваш с нея... в последствие си разбрал, че това е бившия й, такали ? А ти как разбра, че й е бивш? Може да не са скъсалии за това да реагира така. А може и да са скъсали, но все още да изпитва нещо към нея и да ревнува... Най-добре се опитай да поговориш и с двамата. Пиши му първо на него и разбери какъв е и що е, след това пиши и на нея и я попитай защо така са се получили нещата и дали тя самата има желание между вас да се получи...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ОМГвлюбил си се както трябва за 2 дена?! нее, направил си го по дългата процедура, мой
не стаа така трябваше на 3тия час вече да искаш да я зимаш да ти готви мусака и кюфтета
![]()
по темата.. кво да кажа, луда раота. имаше един съфорумец, който беше написал в подписа си "на безсмислени теми отговарям безсмислено"..
Абе стига сте му правили эабележки, тва си е неговия живот той сам си решава какво да прави с него, а колкото до темата, няма смисъл да се тормоэиш, може да са си правили шега с теб, опитай се да я эабравиш колкото и трудно да ти е. Успех
Решихме проблемa вaдим шaмпанскoто ... Стaнало няквa грeшкa някакъв и звънял скрит нoмeр и си мислелa че сaм аз кoлкoто до тоя боя ще го ядe нe знам зa къв сe мисли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имал съм случки със скайп файтъри както каза оня пич
искам да ти кажа, че тия са некви смешни педалчета щом ти пише по скайпа начи е путка и ще го счупиш както мен![]()
Такиа бивши ги ям за закуска. Химнът им е:
We are warriors, keyboard warriors of the world!
edit: На тоя не му обръщай внимание. Щом те е блокнала, би и майката и търси друга, по възможност не от скайп.
Temet Nosce
벨야카