- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аресвате ли Байкъри?
Подобно на темата "ХАРЕСВАТЕ ЛИ СКЕЙТЪРИ" реших да направя тема Харесвате ли Байкъри?![]()
В моя град има много малко байкъри. Все пак говорим за онея със специалните колелета, където прават разни скокове с тях и подобни, а не за онея малките дечица, които си карат колелото в квартала и пред блоката по темата - в моя клас има едно момче, което наистина е много добро и от доста време се занимава с този вид спорт, но като цяло до сега такъв не ми е грабвал вниманието, следователно - не
![]()
Има много видове байкъри.Онези за които говориш по-скоро не са байкъри,те са нещо като Freestyle.Примерно има със пистови колелета,с mountin bike,т.е. тея с амортисиорите и т.н.Аз съм от вторите.Спускане по склонове скачане по бабуни и т.н.
аресвам аресвам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз пък не аресвам![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
В моя град са некви малчовци, т.е. не аресвам![]()
Аз па да ви кажа,че тва е най-якия спорт,но не много хора го практикуват в екстремната му форма.
Нямам нищо против `орицата. Да си хвъркат там, не ми пречи стига да не са около мене.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не Аресвам малки лигльовци.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мятам им по една сопа у спиците като минават покрай мен...
Ти как мислиш?![]()
И харесвам и не харесвам.Като цяло не ме кефат, особено тия с планинарските колела.
Хората спортуват,не дебелеят като вас.Мислите ли,че им пука дали ги харесвате?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
човек не се излагай, ти написа тема а кво пишеш, дори да е било ирония, а реално кво значение има байкър ли си или не, за да те харесват
това за който го мързи ,да бе
Не.. 15-16 годишни момчета, станали за женене карат колело.. еми не ме надъхва![]()
Мхм.
Радват![]()
И самия спорт също.
Абе,Аресвам ги.
Кво да ги правя.
![]()