- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- надуфките
Без коментар![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Емии кво да кажаа.вече не им обръщам внимание и си гледам работата...
В нашия клас има една кифла дето се мисли за много важна и преди ме използваше за да й изкарвам оценки понеже беше ужасно тъпа и не можеше да умножава 2 по 3 и като си помисля, че с нея бяхме уж приятелки.. вместо да понаучи нещо кът хората постоянно седи пред блока с некви глупаци или се кичи пред огледалото
![]()
важното е, че вече не съм с нея и си намерих много по- свестни и истински приятелкии...даже на тая един път й се отворих и веднага отиде да се оплаче на другарчетата си..
![]()
![]()
Не им обръщам внимание, не ме интересуват.
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
Еми тези момичета търсят внимание и се мислят за много велики,но след време ще им дойде акълаНе ми пречат
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
+Първоначално написано от Seductress
Те не струват нищо.Не виждам защо трябва да им се обръща толкова внимание.
много е интересно как говорите за тези "те" а всеки има впредвит един конретен индивит от своя живот и никой не може да даде точно определение за тези "кифли" "лигли" "надути пикли със самочувствие" и т.н. толкова ли си нямате работа че киснете по цял ден в този форум да обсъждате като бабите на улицата коя колко ви дразни щото е минала покрай вас с токченцата и си е врътнала гъза и е с много грим и това разбира се означава че е тъпа на галош и пр. някак си е смешно вместо да на им обръщате внимание да ги коментирате из форумитеноо всеки с мнението си аз казвам моето
ех, ех много такива има в нашия клас... кухи лейки жадни за внимание
Не се занимавам с тях.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Глупави са дразнят ме като ми приказват и винаги си мислят ,че те са спечелили спора макар и да са казали пълни глупостино пък до някъде се радвам защото ми осигоряват пълноценен смях
![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Не ми пречат,само нещо да не тръгнат да се дуят на мен,че стават масови убийства : }}
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Именно..Уж не им обръщате внимание и не ви пука за тях, пък се скъсвате да пишете в теми като тази..Първоначално написано от EJI4eTy
Иначе, повечето от тези момиченца са такива, каквито ги описвате, но не се ли замисляте, че има и друго..Примерно..в моя клас има такова момиче, но тя е някакси по различна..Имам предвид, че се държи надуто и някак по-дистанцирано от останалите, защото няма нужното самочувствие и самоувереност, които се стреми да покаже на преден план, няма приятелите, които винаги е искала да има..и като се надува, се опитва да прикрие всичко това..Иначе момичето е умно и като я опознах малко повече разбрах, че е свястна..
Не съдете хората и не им лепкайте етикети, без да сте ги опознали..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
На пук на вашето мнение ще кажа,че не всяко момиче,което се грижи за външния си вид,която ходи по-различно от смъкнати дънки и тениски и суичери,за капак на всичко кецове (нямам против този стил) е надута и е кифла ,толкова Ви е ограничено мисленето
Да не говорим, че авторката на темата е описала един определен вид държание, а втория или третия коментар е "Типично курвенско поведение", което няма общо със това да си със самочувствие...
Тук идва въпроса, че има огромна разлика между това да си надут и да имаш самочувствие!
Омг! Пак ли започнахте?!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Явно някой хора тук просто не знаят какво е кифла..
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Ами на мен не ми пречат...Просто не им обръщам внимание!![]()
![]()
![]()
Ми бате ше им дойде акъла и на тях, надявам се.Ако пък ли не - сегашните чалга зведици се ше остареят, някой трябва да ги замести, пък сега и нова магистрала строят - няяма празна да седи, я!
Всяко момиче е минава през период, в които се мисли за 'велика' - я станало имо да си реже вените с пласмасова ножичка, я някое кифле с къса пола от пазара или пък 'бунтарка' където слуша чалга.Ама порасват и им идва акъла, на едни по-рано, на други по-късно, на други пък въобще не им идва.
+Първоначално написано от lamoon
Как няма да се надуват като сте им отделили цяла тема на тях ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
аз много обичам да им гледам сеира особенно като почнат да се прегръщат сякаш не са се виждали от 1 годинаили пък като почнат "-Аууууу забравила съм си гланца дай ми от твоя ама и огледало.............ауу косата ми бързо лак за коса" не мога да разбера какво толкова се гласят за даскало сякаш ще ходят на модно ревю. Пък да не говорим като почнат да ами държат диети 40 кила с мокри дрехи и на диета вече .. пффф просто не се осъзнават колко са смешни
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Притежанието на високо самочуствие е въпрос на характер, демонстрирането на високо самочуствие е въпрос на липса на въспитание![]()
Въпрос на личен избор, както това да си метъл или хип-хопър, или каквото ви дойде наум. Изборът дали да учиш и да си начетен или да преследваш момчета/момичета нон-стоп и да се чудиш в кое кафе да се завреш или зад кой ъгъл да се напиеш пак си е твой. Техен проблем, от тях няма да стане нищо в живота. Вас какво ви грее? Игнорирайте ги и толкоз.
Всеки решава какъв да е ... спрете да се месите в живота на хората и да давате безсмислени определения като "кифли"?! По външния вид на човек не можеш да съдиш някой какъв е ...(както повечето правите) Защо са надути - може би всяка една от тях си има причина за това![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
хахаха много се радвам когато видя адски наконтено момиче със съмочувствие до небесата но като си отвори устата онемявам от малкия ум който има :мн са ми смешни кофтито е ,че някой момчета им е се тая дали са тъпи или умни важното е да изглеждат яко
![]()
![]()