- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- надуфките
Не са като хората. Можем да заключим така: Жената не е като човекаПървоначално написано от Backspace93
![]()
![]()
Ония са по-лоши и от кифли.Кифлата поне може да те наяде,пък ония-нищо.Иначе не може да слагаме всички жени под един показател
Страшно неприятни са ми..имах 5-6 такива в бившия ми клас и не можех да ги гледам..![]()
о,имаме си работа с почитател![]()
Некъв 'къв съм аз?Първоначално написано от neocide
Ти си батко/кака, но не по акъл.Първоначално написано от neocide
Или аз съм от тези хора, или ти не можеш да казваш кой-кво.Първоначално написано от neocide
Еми има и други "хора".Първоначално написано от neocide
...
Ооооо ужасни са !!! В моя клас има две такива дет си мислят че с една усмивка целия сват им пада в краката , но накрая никой не им обръщавнимание всичките са един дол дренки![]()
![]()
:@
Аммм в моето даскало имаше 2 такива : )) Просто са ужасни :х Всеки ден и идват така че се едно не са на даскало а на модно ревю или дискотека![]()
Всичко ок ще го приема ама те и на голята работа се правят
а едвам хващат 3-ри :х Ужасно е просто е ужасно...Една година по-малки са от мен и ходят описани като Клеопатра и прочие.Толкова са жалки.Приличат на 13 годишни п****ки с ивинение : ))
Don't let your fears stray the goal. : ))
Уффф отврат са,обаче авторката ги е уписала много мили тия путки дето аз познавам налитат на бой мама му стара![]()
![]()
Ама аз проблеми с такива не съм имала-за моя радост
![]()
![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada