.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: надуфките

надуфките

Какво ще кажете за ония момиченца със голямото самочувствие и умствения капацитет на куха мида, дето са се взели за велики и все много знаят по всички въпроси, а когато им кажеш 2 приказки бягат да плачат в тоалетните?

Емиии....чисто курвенско поведение. Познавам много такива кифли тето мислят единствено и само за себе си. Мразя хората с такова поведение....направо са отвратителни
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Голям фен Аватара на Seductress
    Какво се занимавате с тях? Те търсят вниманието на околните, а вие им го сервирате.

Голям фен Аватара на king95
    Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Какво се занимавате с тях? Те търсят вниманието на околните, а вие им го сервирате.
    +1
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Тъпи патки!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Искат да им обръщат внимание.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... не познавам такива лигли.. момичетата от моя клас са сериозни.. и като казва сериозни значи, че има ли свада, ше има бой... преди 3 години една от моя клас беше отлепила ретината на една злословничка.. която явно се оказва описаната от автора лирическа героиня

Мега фен Аватара на ameli
    Кифли, та кифли.. оставете ги на мира, като им мине модата да са такива и те ще почнат да са държат нормално Както казаха по-горе - те търсят внимание, а вие през цялото преме ги обливате с такова. Като не ви закачат, игнорирайте ги и тва е. Сякаш цялото ви съществуване се върти около тях
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Re: надуфките

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Какво ще кажете за ония момиченца със голямото самочувствие и умствения капацитет на куха мида, дето са се взели за велики и все много знаят по всички въпроси, а когато им кажеш 2 приказки бягат да плачат в тоалетните?
    "...К'во ме занимаваш с глупости е, ня'ам време..."

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Съвсем ясен пример за това , че Куче , което лае не хапе.С изключенията естествено.

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Такива като теб ли?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Шматки!

Цитирай Първоначално написано от SoInsane
    Такива като теб ли?
    Отдавна съм спряла да се нося с 2 шепи фон дьо тена, 3 номера по-тесни дънки и косица като метла Вярно че и аз съм се държала така тъпо, както се държат повечето от наборките, но акъл ми дойде още преди 2 месеца

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Цитирай Първоначално написано от SoInsane
    Такива като теб ли?
    Отдавна съм спряла да се нося с 2 шепи фон дьо тена, 3 номера по-тесни дънки и косица като метла Вярно че и аз съм се държала така тъпо, както се държат повечето от наборките, но акъл ми дойде още преди 2 месеца
    И ти си била такава. Малко външния си вид си променила, акъла ти дори е по-зле и от преди.

Кво да мисля за тях? Хора като хора.

Град
    София

Re: надуфките

че са много зле

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъм... не познавам такива лигли.. момичетата от моя клас са сериозни.. и като казва сериозни значи, че има ли свада, ше има бой... преди 3 години една от моя клас беше отлепила ретината на една злословничка.. която явно се оказва описаната от автора лирическа героиня
    Е чак пък до там отлепянето на ретината означава ослепяване аз не им обръщам внимание освен ако не ми се правят на важни а и тогава рядко се занимавам (освен ако не съм ядосана предварително,тогава ги понахранвам леко и готово)
    I hate cold-blooded people !!!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ^ зле са.
    Не им обръщам внимание.
    Смешни са ми.

Град
    Благоевград
    НадУта Съм И кФоО?!?ОсвеН чЕ зАвиЖдАш НищУу ДруГо нЕ ВижДаш!!нАриЧаШ мЕ кУ**а Ала Аз Не сЕ ОбИжДАм ! нЕнАВижДам ЗабРанИ,ПрИ мЕн НиЩо НЕ вАжИ ... КогАто мЕ поГЛедНЕш Не оТкаЧаш лИ кАжИ???

^ написано на скайпа на едно момиченце .. да се смея ли, да плача ли

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    natss Смей се на глас може и заедно
    I hate cold-blooded people !!!

Шматки с висико самочуствие без покритие търсещи внимание...

Цитирай Първоначално написано от nadsss
    НадУта Съм И кФоО?!?ОсвеН чЕ зАвиЖдАш НищУу ДруГо нЕ ВижДаш!!нАриЧаШ мЕ кУ**а Ала Аз Не сЕ ОбИжДАм ! нЕнАВижДам ЗабРанИ,ПрИ мЕн НиЩо НЕ вАжИ ... КогАто мЕ поГЛедНЕш Не оТкаЧаш лИ кАжИ???

^ написано на скайпа на едно момиченце .. да се смея ли, да плача ли
    и аз на една го четох наскоро това същото

По темата: Дразнят ме, но не им обръщам внимание .. няма смисъл да се ядосвам на някакви заблудени хора

омфг 99 процента от коментарите са СУУПЕР комплексарски, просто нямам думи ако не ви пука и ако ви дразнят, защо им обръщате внимание омг? мислите ли, че с една темичка ще промените нещо, освен да им вдигнете самочуствието ...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ми да мисля...кво да мисля. Може би се мислят за "популярни", но това да си такъв не значи, че всички те харесват. Напротив, така освен такива дето те харесват винаги се намират и доста, които те намразват. Според мен, стига да се държат добре не са ми проблем, ама ако се надуват и така нататък, що пък да не става сеир?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Щом са толкоз надути раздай им по една активия и хич да не ти пука. Тия 'надуфки' не заслужават дори и да ги храниш. Достатъчно забавно е да ги гледаш как се излагат. )
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си