- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- надуфките
Какво ще кажете за ония момиченца със голямото самочувствие и умствения капацитет на куха мида, дето са се взели за велики и все много знаят по всички въпроси, а когато им кажеш 2 приказки бягат да плачат в тоалетните?
Емиии....чисто курвенско поведение. Познавам много такива кифли тето мислят единствено и само за себе си. Мразя хората с такова поведение....направо са отвратителни![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Какво се занимавате с тях? Те търсят вниманието на околните, а вие им го сервирате.![]()
+1Първоначално написано от Seductress
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
ъм... не познавам такива лигли.. момичетата от моя клас са сериозни.. и като казва сериозни значи, че има ли свада, ше има бой... преди 3 години една от моя клас беше отлепила ретината на една злословничка.. която явно се оказва описаната от автора лирическа героиня![]()
Кифли, та кифли.. оставете ги на мира, като им мине модата да са такива и те ще почнат да са държат нормалноКакто казаха по-горе - те търсят внимание, а вие през цялото преме ги обливате с такова. Като не ви закачат, игнорирайте ги и тва е. Сякаш цялото ви съществуване се върти около тях
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
"...К'во ме занимаваш с глупости е, ня'ам време..."Първоначално написано от BabyBluee
Съвсем ясен пример за това , че Куче , което лае не хапе.С изключенията естествено.
Отдавна съм спряла да се нося с 2 шепи фон дьо тена, 3 номера по-тесни дънки и косица като метлаПървоначално написано от SoInsane
Вярно че и аз съм се държала така тъпо, както се държат повечето от наборките, но акъл ми дойде още преди 2 месеца
![]()
И ти си била такава. Малко външния си вид си променила, акъла ти дори е по-зле и от преди.Първоначално написано от BabyBluee
Кво да мисля за тях? Хора като хора.
че са много злеПървоначално написано от BabyBluee
Е чак пък до там отлепянето на ретината означава ослепяване аз не им обръщам внимание освен ако не ми се правят на важни а и тогава рядко се занимавам (освен ако не съм ядосана предварително,тогава ги понахранвам леко и готово)Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
НадУта Съм И кФоО?!?ОсвеН чЕ зАвиЖдАш НищУу ДруГо нЕ ВижДаш!!нАриЧаШ мЕ кУ**а Ала Аз Не сЕ ОбИжДАм ! нЕнАВижДам ЗабРанИ,ПрИ мЕн НиЩо НЕ вАжИ ... КогАто мЕ поГЛедНЕш Не оТкаЧаш лИ кАжИ???
^ написано на скайпа на едно момиченце ..да се смея ли, да плача ли
![]()
natss Смей се на глас може и заедно
I hate cold-blooded people !!!
и аз на една го четох наскоро това същотоПървоначално написано от nadsss
![]()
По темата: Дразнят ме, но не им обръщам внимание .. няма смисъл да се ядосвам на някакви заблудени хора![]()
омфг 99 процента от коментарите са СУУПЕР комплексарски, просто нямам думиако не ви пука и ако ви дразнят, защо им обръщате внимание омг? мислите ли, че с една темичка ще промените нещо, освен да им вдигнете самочуствието ...
Ми да мисля...кво да мисля. Може би се мислят за "популярни", но това да си такъв не значи, че всички те харесват. Напротив, така освен такива дето те харесват винаги се намират и доста, които те намразват. Според мен, стига да се държат добре не са ми проблем, ама ако се надуват и така нататък, що пък да не става сеир?![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Щом са толкоз надути раздай им по една активия и хич да не ти пука. Тия 'надуфки' не заслужават дори и да ги храниш. Достатъчно забавно е да ги гледаш как се излагат.)
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.