Първоначално написано от Statham
Искам тази рокля, хайде дееее.![]()
С кой от продуктите вървиш в комплект?![]()
Искам и това: http://www.impulse.bg/photo/view/by/...66/id/24199078
Хайде пиши ми де
![]()
![]()
![]()
Писах ти![]()
Първоначално написано от Dizziness
![]()
![]()
:P
Пратих ти нещата, утре ги получаваш. :P
Получих ги, пратих ти паричките и благодаря.![]()
![]()
![]()
Едит: Момичето е много точно и коректно. :P :P
Statham, благодаря ти много!![]()
Само съм разочарована от едно нещо: очаквах да ми пратиш подаръка (нали надвиших 10 лв.) - едно синьо колие, а не миди, рапанчета и цветна фиба.Иначе всичко др. е окей.
Но аз пратих колието, беше в малка найлонова опаковка, дори беше с етикетчето. Когато отивах да ги изпратя го бях сложижа в една торба заедно с другите неща. оО Радвам се, че го каза, ще се разправям с фирмата, защото наистина го пратих и помня, че провевярах дали всичко е изрядно! Ако е изпаднало ще ги накарам да го ти го доставят за тяхна сметка, много съжалявам, че се е получило така !![]()
Не се шегувам, мога да ти снимам и да ти покажа мидичките, рапаните и фибата.Първоначално написано от Dizziness
![]()
Вярвам ти, обадих се на фирмата, казаха, че понякога се губят дребни неща, които изпадат от опаковките, щяли да ми заплатят "щетите", много съжалявам, че не си го получила.![]()
Хм, както и да е. Съмнявам се да са виновни от Еконт, защото по опаковката на пратката нямаше никакви щети, но все тая. Досвидяло ти е да ми пратиш колието - карай, голяма работа. Пратила си все пак мидички и разни подобни, но занапред да си знаеш, че някой теб също може да те метне така.![]()
Не е вярно, но повече няма да споря. Не съм свидлив човек. Носи дрешките със здраве!![]()
Разбира се, че ще кажеш така.Първоначално написано от Dizziness
Всеки на твое място би го казал. Като толкова твърдиш, че не е вярно - изпрати ми колието. Но пак си оставаш в същото положение. Както и да е, не съм за едното колие, просто не е приятно да преметнеш някого за нещо толкова дребно.
![]()
Здрасти, много ми хареса сукманчето, което е под синята рокличка, но не знам дали ще ми стане , можеш ли да ми пишеш по скайп или на лично от кой град си и колко му е обиколката. Мерси![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Писах.![]()