Аз не съм някаква досадна, не съм тръгнала да й хлопам по вратата, защото знам, че е досадно, и аз съм имала такъв период. Ще изчакам още малко, но просто имам чувство, че крие нещо от нас. Знам, всеки има тайни, но ... как да го кажа, ако е нещо сериозно, тя винаги ще сподели. Може и както викате да е от мързел или от жегата, напълно възможни е, просто се притеснявам за нея, не за друго. Много искам да Ви благодаря за отговорите и, че се опитахте да ми помогнете! А и щях да Ви пиша за това, където ми викате да съм идела до тях да я викам, но аз не искам да я карам да излиза против волята й. Няма да ходя по хорските вратите и да ги карам да излизат на сила. Ще видя как ще се развият нещата, но така или иначе скоро започваме училище, там ще се виждаме всеки ден. Просто сега искам да излизаме, защото това са последните ни свободни дни, после ще започне училище и всичко живо ще си е у тях и ще учи и няма да имаме много време ..
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac