.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Как ???

Как ???

Въпроса е доста специфичен но не съм сигурен къде да го сложа за това го пускам тук... защото не мисля че е уместно да бъде в "Любов".

Та въпроса... Как е уместно да поканиш момиче което видиш някъде (било то на улицата в клуб или където и да било) на среща/кафе... Без да я познаваш и тя теб, за пръв път я виждаш и тя теб... Как е уместно да я поканиш без да излезнеш като изнасилвач/воайор/лунатик и т.н.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от момичето .. опитай с нещо по - леко като за начало от сорта на запознанство .. пък после мисли за срещи ..

Супер фен Аватара на Passi0n
    Не знам
    Аз никога няма да се съглася да изляза с човек, който не познавам.

Re: Как ???

Цитирай Първоначално написано от drakar
    Въпроса е доста специфичен но не съм сигурен къде да го сложа за това го пускам тук... защото не мисля че е уместно да бъде в "Любов".

Та въпроса... Как е уместно да поканиш момиче което видиш някъде (било то на улицата в клуб или където и да било) на среща/кафе... Без да я познаваш и тя теб, за пръв път я виждаш и тя теб... Как е уместно да я поканиш без да излезнеш като изнасилвач/воайор/лунатик и т.н.
    на колко си ?
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    ами вземи и телефончето и после се оговаряте да излезете и такам .. ако тя те е харесала също ще го даде ако ли не няма предполагам ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

На дали ще се съгласи някое момиче да излезе с непознат не мислиш ли ?
    Според мен е по-добре първо да се запознаете.

Благодаря за сериозните отговори Наистина не го очаквах да си кажа честно...

А да кажем че си във заведение, дискотека клуб... там запознанството и свалката би била по лесна най вече заради атмосферата нали? Поне на теория (да знам че излизам задръстеняк и това не трябва да ви впечатлява )

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от drakar
    Благодаря за сериозните отговори Наистина не го очаквах да си кажа честно...

А да кажем че си във заведение, дискотека клуб... там запознанството и свалката би била по лесна най вече заради атмосферата нали? Поне на теория (да знам че излизам задръстеняк и това не трябва да ви впечатлява )
    да, там ще бъде по-лесно

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Не всеки път става..Зависи от момичето Понякога минава само с номера "да те почерпя.." Друг път трябва да си по-нагъл..и пак в рамките на нормалното (на някой жени дори им харесва!!!!) НО..ако правим статистика...по наблюдения 1 на 10 връзва от първия път за нещо повече...а запознанството си остава просто запознанство..и до там А така на улицата..знам ли...по-скоро на спирката...на опашка някаква..да заговориш някой в градския...ма е така ходейки по улицата и виждаш момиче..никъф шанс според мен
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Постъпваш като голям човек или се буташ в нея все едно не си я видял или я настъпваш така тактично и докато й се извиняваш обикновено момичетата ще те видят през други очи/според момичето гарантирам 2/3 ще стане/ поискай й номера и се разбере някога уш да се реваншираш ако те хареса ще приеме ако не шамара ти е сигурен / и той е 2/3 /

Въпроса е да попаднете в такава ситуация че някой трябва да се реваншира на друго място по друго време

УСПЕХ КАУ БОЙ !!!

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Междудругото това с реванша наистина работи..но много зависи от ситуацията...И, аз ли нещо несъм пребройл или ми излезнаха 4/3 Голем шанс му даде, големо нещо
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    София
    Моля, давай по-описателни заглавия следващия път.

По темата - моят съвет е да бъдеш учтив и любезен, момичето ще го оцени, ако е свястно... ако не - прав й път.
    Facebook | Skype - wheelie.master

Ако имаш тръпчинки направи се на засрамен и ги покажи и ще ти върже 50-50 шанс ...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Зависи от момичето .. опитай с нещо по - леко като за начало от сорта на запознанство .. пък после мисли за срещи ..
    мхм +

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Питаш я искаш ли да се видиме на по кафе ... Не е атомна физика ... Това че излизаш с 1 човек чисто приятелски не значи че си изнасилвач ..

Гледай "Сексът и Градът" и ще разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си