- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Един много сложен въпрос за мен!
Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
Дано поне не си вярваш, че в такъв случай умаш нужда от медицинска помощ...Достатъчно територии са му дали без да му кажат нищо. Сигурно цяла Полша е била населена само с немци? Хахахаха. И евреите сигурно е избивал, за да си върне немците в Германия.
Върни се в 6 клас.
winterfrsh4o, ZipFail ти обясно доста точно защо може един директор да получава 15 пъти повече от една чистачка. Има хора, при които образованието не е само въпрос на възможност, а и на желание. Като те мързи да учиш и да завършиш 10 клас, ще блъскаш като чистачка цял живот и няма да се оплакваш. Трябва ли един такъв човек да е равен на един доктор по право, които е учил 10 години и в момента е проспериращ адвокат? Предаваш комунизмът адски едностранно. Да не говорим, че изолираш 99% от случаите, в който всички са бедни, а една хайка комуняга на върха на власта стигат до небето като си стъпят на портфейла. Да не говорим пак казвам за режима, като режим, защото той в най-добрия случай е авторитарен в най-лошия - тоталитарен. Хората нямат никакво право на политическо мнение, различно от политически коректното. Нямат право да гледат/слушат/четат "покварни" западни неща. Както показва примера в Китай по времето на Мао - пак умират и то в милиони от глад. Така че не ми изкарвай заради лошата демокрация колко много са умряли, защото колкото милиони са избити по мирното комунистическо време на Сталин и колкото са загинали от глад по времето на Мао, е абсолютно смешно да се сравнява с това колко умират за една година от дезинтерия. Въобще не ми изкарава комунизмът като най-благодатния режим, защото колкото живота е отнел, колкото ограничения налага в човешкия живот, нито един друг режим не може да го стигне.