.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Разликата между мен и гаджето ми 5 години

Незнам значи аз съм на 19 а тя е на 14 другите около мен ме мислят че не е подходяща или е маленка но не мисля така че вървим с нея но просто я обичам много може ли да ми дадете съвет ? или е голема разликата?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Зависи какви са ти очакванията от връзката.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Зависи какви са ти очакванията от връзката.
    Каквито и да са му, е смешно.
    Нормално е например мъж на 25 години да ходи с жена на 20, но 19 годишен с 14 годишна .. Прави са другите! Ако имаш самоуважение и то малко я зарежи.. Тук се показва друг проблем и сега ти задавам един въпрос, защо не заобичаш момиче което е поне на 16? Ти си решаваш, но аз ти казвам, че е смешно, ако си по-висок, а тя е ниска естествено, все едно си и баща.. Има и друг момент в който момичето не изглежда като 14 годишна, тогава няма да има проблем.
    Аз познавам момиче което е 97, а всички я мислят за 94.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В случая разликата е голяма..Ти си на 19 години - вече си пораснал,не се държиш "детински",знаеш трудностите в живота...
    А тя е само на 14 години - едва сега лека-полека започва да разбира живота..Има коренна разлика в това,коета си ти и в това,което е тя..
    Помисли добре и реши какво ще правиш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз и моят сме така,но аз съм на 15...вече...като тръгнахме той беше на 19,аз на 14.Но аз си го обичам,ама си всичко с него.Според мен годините нямат значение,пък и аз не приличам,много на 15-годишна
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не я обичаш, а просто я желаеш сексуално, а и ако родителите разберат в най-добрия случай, ако татко й не те потърси ще е от прокуратурата.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Не я обичаш, а просто я желаеш сексуално, а и ако родителите разберат в най-добрия случай, ако татко й не те потърси ще е от прокуратурата.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Попринцип за любовта граници няма. В днешно време 13-14 годишни смръдли ходят с 30-годишни...
    Ти сам решаваш дали да си с нея или не.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

не искам от нея секс много е маленка има време не е чак толко голема за да навлиза във половата част .. Просто много си я харесвам ...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    И все пак възрастта остава пречка. Възгледите ви са коренно различни.
    Дори й да оспорваш мненията на другите, след време ще започнеш да намекваш дори и несъзнателно за неща невъзможни за годините й. Не говоря само за секс.
    И колко време смяташ, че ще можете да се криете. Семейството й все ще разбере за теб и после заради поредната глупава и "увлечена" тийнейджърка ще си навлечеш проблеми
    Не го казвам просто ей така, казвам ти го от нейна гледна точка. На годините й съм и единственото, което иска е да се покаже пред приятелите. [предполагам и сам разбираш, че на 14 няма любов]

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами вие 2-мата ще си прецените, дали другите имат право или не!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    И все пак възрастта остава пречка. Възгледите ви са коренно различни.
    Дори й да оспорваш мненията на другите, след време ще започнеш да намекваш дори и несъзнателно за неща невъзможни за годините й. Не говоря само за секс.
    И колко време смяташ, че ще можете да се криете. Семейството й все ще разбере за теб и после заради поредната глупава и "увлечена" тийнейджърка ще си навлечеш проблеми
    Не го казвам просто ей така, казвам ти го от нейна гледна точка. На годините й съм и единственото, което иска е да се покаже пред приятелите. [предполагам и сам разбираш, че на 14 няма любов]
    тук вече не съм съгласна каква е разликата дали си на 14 или на 16 ако се влюбиш,ми е много интересно ии момиче на 12 може да се влюби и годините не са гаранция..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    А от колко време сте заедно? /чисто информативно ;ддд/

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    В случая разликата е голяма..Ти си на 19 години - вече си пораснал,не се държиш "детински",знаеш трудностите в живота...
    А тя е само на 14 години - едва сега лека-полека започва да разбира живота..Има коренна разлика в това,коета си ти и в това,което е тя..
    ..
    Абсолютно съм съгласна! Тя е още недорасло момиче, а ти вече се водиш мъж! Намери си мацки от твоята категория ... или я потърси като ти си на 30, а тя - на 25.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    тук вече не съм съгласна каква е разликата дали си на 14 или на 16 ако се влюбиш,ми е много интересно ии момиче на 12 може да се влюби и годините не са гаранция..
    Извинявай, но мислиш ли, че едно недорасло все още 12 годишно момиче може да опознало чувства като "любовта".

Град
    София
    Извинявай, но мислиш ли, че едно недорасло все още 12 годишно момиче може да опознало чувства като "любовта".
    Хаха тя като гледам е на 12 и си мисли, че обича. Айде стига бе, такова чувство на тия години НЯМА! Може да има просто привличане.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Хаха тя като гледам е на 12 и си мисли, че обича. Айде стига бе, такова чувство на тия години НЯМА! Може да има просто привличане.
    +1

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Аз и моят сме така,но аз съм на 15...вече...като тръгнахме той беше на 19,аз на 14.Но аз си го обичам,ама си всичко с него.Според мен годините нямат значение,пък и аз не приличам,много на 15-годишна
    няма значение на колко изглеждаш..... важното е да има нещичко в главата..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Щом използваш думи като маленка вероятно сте на един акъл. Дори е възможно 14годишната дама да е по-отворена и от теб...

По темата - да, на 14 е малка и определено и е рано, ако си решил да се жениш за нея.

Не знам какво всички се нахвърляте 0.о
    ..щом е с нея, наистина я обича/както каза/

аз съм на 16, а приятелят ми беше на 21../казвам беше, защото не сме заедно вече/
    ..не знам какво лошо има...

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Може да е на 14 момичето но да има акъл на 17.4 години най - много в една връзка е най - нопрамлно.Няма значение дали са възрастни или младежи.От там нататък вече всичко зависи от човека.Ако мислиш , че я обичаш такава каквато е НИЩО да не ви спира .Любовта няма граници.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от SummerParty
    Попринцип за любовта граници няма. В днешно време 13-14 годишни смръдли ходят с 30-годишни...
    Ти сам решаваш дали да си с нея или не.
    Tя е права няма значение вие си решавате все пак....

Всичко зависи от човека. Може да е на 14 г., но да е много зряла. Ако я обичаш, за теб не би трябвало да има значение разликата в годините ви.

..

щом си се обичате какво ви интересуват другите, важното е вие как се чувствате и да сте щастливи ... дано връзката ви има успех и много да се обичате

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Към автора на темата:
    Е да ама и тва ако сега не е проблем след година 2 ще стане, рано или късно. И тва момиче сигурно ще се принуди да го направи, защото те обича, и после почват проблемите с това "бременна ли съм?" и ще се чуди по форумите, защото не е била готова за това... Към автора, не мислиш ли, че това рано или късно ще стане, замисли се. Да засега може би няма, но мисля че за напред не е сигурно. Това зависи от теб.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си