- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
смятаааааааай
Няма да коментирам,мисля че на Маги скрийншота заби и последния пирон![]()
Последно редактирано от granger : 02-25-2014 на 17:58
maDamn
о, Маги, златна звездичка за теб хаха, това беше неочаквано, определено..
а Цецко, кво да кажа...не е срамно да си тъп, срамно е да си го не признаваш
мога да погледна дъното , ама пак нагоре ще са звездите, мухльо...
докато при теб кво, лъжи, лъжи, лъжи, измислици и пак лъжи...
и за всички неразбрали-не, нямам двойки, а успеха ми е 5,40 , мерси за внимането, ариведерчи
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
център за източни езици и култури
пак е във фкнф
ама на друго място :Д
и там учат... източни езици ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Лин няма да е вечно там да ти прибира версиите.
И какво като си го изтрил? Като беше обидил Пантерката в дневника пак го беше изтрил, нали, и? Това не променя по никакъв начин фактът, че си го бил написал.
Колкото до евентуалните изневери, които толкова много споменаваш, на Блъди - какво от това? Защо трябва да ги изваждаме на показ, при положение че в момента спорим по съвсем друг въпрос? Сега на база морал ли ще се съдим? 'Щото и ти не сереш розички, момко.
Ако говорим за изневерите на някой си, да поговорим и за фантасмагориите на някой си друг. За Интерпол, ЦРУ, ФБР, Бързи и Яростни КН вариант и Kill Bill със сандвич в ръка?!
maDamn
Като няма за к'во да се заядеш се хващаш за нек'ви пълни глупости..
Никога не съм твърдял, че съм раждан другаде освен в София.. друг е въпроса, че съм ЖИВЯЛ в Лондон, което е различно..
просто като бебе са ме "Транспортирали" там.. ;д Иначе съм си раждан тук в БеГе и по-лична карта съм си Българин и ЕГН-то ясно ми показва - София..
За кавазакито не ми се говори щото е гадна историята, факт е, обаче, че е реално, ако не смяташ така твой проблем..
Но разбира се, ти ще извъртиш фактите...
Даже няма да ти отвърна пак на безпочвения хейт, сега ти се излагаш и се нервираш, а аз ти се смея...![]()
Dr. Gregory House
Абе не, че защитавам някого, ама спора не беше ли за ЦИЕК, а не за животите на спорещите? о.О
А някои хора са много лицемерни, не мога да повярвам даже к'во се случва..
ПС: Не ви се меша, ако искате, даже не ми отговаряйте, just asking..;3
Не я защитавай плийс.. жалка история е.. че тя хейтна през причина, защитих се супер културно (първоначално хейтнах, но размислих и го премахнах.. нямаше смисъл) и вие ми наскочихте..
Както и да е, де.. живейте си там..
Ма после ми говори, че тя не се е заяла без причина..
Dr. Gregory House
Добре,няма да ти отговорим
Спора прерасна в нещо друго,след като се намесиха кирливите ризи,ама не само едната страна има такива.
Не я защитавам. Поставям нещата,както ти ги беше представил преди известно време.
maDamn
^Тебе дори никой няма да те отрази. По-невидима си и от пътен знак, което е лошо.
/т'ва към Лин
Dr. Gregory House
Не не права си, но тя ми скочи за циек, аз обясних.. какво е и що е.. а тя реши да се заяжда и да ме заплашва... лел не е мой проблем, ма да не си го изкарва на мен ако обича, щото нито ме интересува вече к'ва е нито к'во е правила, да си живее живота далеч от мен..
Нямам намерение да контактувам и с лицемери също, тъй че..
Ае бай..
Dr. Gregory House
ма аре млъквайте вече, че некой случаен човек може верно да иска да пита нещо смислено
едва ли, ама все пак
Dr. Gregory House